Masa socrilor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Saturday, February 12, 2011 12:50 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Dupa cum stiti,unele dintre voi,in vara facem nunta cu fata cea mare.Trebuie sa fac o masa acasa pt.rudele din partea noastra,cunostinte,prieteni,care ne vor veni acasa sa ia mireasa.Nu as vrea ceva foarte complicat,caci nu am cand sa stau sa gatesc atata,in plus nu ma ajuta nimeni,asa ca as vrea ceva idei de la voiceva care sa fac repede si sa si tina,caci e vara si va fi cald.
Eu m-am gandit la bufet suedez care sa cuprinda platouri cu:
-masline
-cascaval
-rosii taiate in forma de stea
-castraveti (la fel)
-kaizer
-salam crud-uscat(caci tine la caldura)
-chowuri umplute cu icre
-chiftelute rotunde(dar mi-i se par migaloase,avand in vedere ca trebuie sa prajesc cam multe)
-.......si lipsa de idei.
Mai dati-mi si mie idei ce as putea sa fac,.....
oanamaria
Scris: Saturday, February 12, 2011 1:20 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Maria la hipermarketuri este raionul cu mancarica preparat de ei proaspata si gasesti chiftelute,snitele si tot ce-ti doresti gata preparat si cumperi cu o zi inainte.
Apoi alune,saleuri,paleuri etc.tot asa gasesti .Sunt o groaza de posibilitati acum -bani sa ai.
marivic
Scris: Saturday, February 12, 2011 1:36 PM
Nivel

OANA,stiu,dar mai stiu din experienta ca un kg de chiftelute costa 335.000leisic si ma gandesc ca voi avea acasa in jur de vreo 50 persoane,...ras asa ca cred ca nici cu 2 kg de chiftelute n-as scapa,....In orice caz am si varianta asta in manecapupici
Ma mai gandeam la salate,...salata de vinete,de varza,de ciuperci,....
Ca dulciuri,si eu ma gandisem la paleuri ca sunt proaspete si gustoase in hipermarketras
oanamaria
Scris: Saturday, February 12, 2011 1:53 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Iesi mai ieftin sa faci tu chiftelutele si sunt si mai gustoase ,dar sunt migaloase si nici nu ai ajutor -de asta am zis sa le cumperi.Eu la preturi nu m-am uitat ca nu m-a interesat si nu-mi place sa cumpar gata preparate.
Salate -eu nu le agreez la nunta sau in vizita.
Salata de vinete e pretentioasa daca sta mult afara se acreste .
marivic
Scris: Saturday, February 12, 2011 2:39 PM
Nivel

oanamaria wrote:
Iesi mai ieftin sa faci tu chiftelutele si sunt si mai gustoase ,dar sunt migaloase si nici nu ai ajutor -de asta am zis sa le cumperi.Eu la preturi nu m-am uitat ca nu m-a interesat si nu-mi place sa cumpar gata preparate.
Salate -eu nu le agreez la nunta sau in vizita.
Salata de vinete e pretentioasa daca sta mult afara se acreste .

Da,....asa este,....referitor la salata de vinete.Ai dreptatepupici Ma gandeam la salate ca se fac repedesic
AdrianaC
Scris: Saturday, February 12, 2011 10:46 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Iti mai trebuie prajiturele, sucuri, bautura....

Ca mancare nu as face prea multe, ca nu cred ca se va sta foarte mult (sau nu e asa)?

Pateuri mai merg, eventual niste oua umplute...
marivic
Scris: Sunday, February 13, 2011 6:10 PM
Nivel

AdrianaC wrote:
Iti mai trebuie prajiturele, sucuri, bautura....

Ca mancare nu as face prea multe, ca nu cred ca se va sta foarte mult (sau nu e asa)?

Pateuri mai merg, eventual niste oua umplute...

Da asa este Adriana,nu se sta foarte mult,suntem sau mai bine zis vom fi intr-o mare viteza,deoarece in aceeasi zi va fi cel mai probabil si cununia civila.
Multumesc mult Adriana,pt.sfaturi.Ma ajuta orice sfat de la voi,caci eu sunt tare ingrijorata,....am atatea pe cap,.....nervi nervi
ingerash
Scris: Sunday, February 13, 2011 7:49 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Sugestipupici
-chek aperitiv,taiat feliute
-carnaciori in aluat
-piftele
-salam
-cascaval
-platouri cu legume(rosii mici,castraveti de gradina taiati in 4,felii de ardei gras)
-masline
-platouri cu fructe
-platouri cu covrigei,biscuiti,sticks-uri

mamiemi
Scris: Sunday, February 13, 2011 9:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/3/2008
Felicitari, mama soacra! Deja incepi sa dai din copii?computerlove Sa fie intr-un ceas bun. Doamne ajuta!

Cred ca e foarte bine ce ai gandit, fetele ti-au mai dat idei, ai putea adauga si:
- in loc de chiftelute se pot face mai repede niste carnaciori, cabanosi, prajiti, taiati bucatele scurte si crestate in 4 la capete
- o branzica buna, nu foarte sarata.
marivic
Scris: Sunday, February 13, 2011 9:27 PM
Nivel

ingerash wrote:
Sugestipupici
-chek aperitiv,taiat feliute
-carnaciori in aluat
-piftele
-salam
-cascaval
-platouri cu legume(rosii mici,castraveti de gradina taiati in 4,felii de ardei gras)
-masline
-platouri cu fructe
-platouri cu covrigei,biscuiti,sticks-uri

notat,Mihaelapupici computerlove
mamiemi wrote:
Felicitari, mama soacra! Deja incepi sa dai din copii?computerlove Sa fie intr-un ceas bun. Doamne ajuta!

Cred ca e foarte bine ce ai gandit, fetele ti-au mai dat idei, ai putea adauga si:
- in loc de chiftelute se pot face mai repede niste carnaciori, cabanosi, prajiti, taiati bucatele scurte si crestate in 4 la capete
- o branzica buna, nu foarte sarata.

Mamiemi,multumesc din suflet,...da,imi pleaca din cuib un pui,....asta e,randuiala firii,....Doamne-ajuta!angel
Mi-am notat si ideile de la tine,pupici computerlove
iloveyou iloveyou
kali
Scris: Monday, February 14, 2011 11:29 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mari, spor la organizari! Fetele ti-au dat idei bune, insa eu te intreb: nu mai bine legi cununia civila de cea religioasa si asa scapi de luatul miresei de acasa si nu te mai stresezi cu masa? E mai obositor, insa 50 de persoane mi se par multe pentru o masa... e munca, nu gluma, mai ales ca trebuie sa te descurci singura.

Vorbeste cu fata si vezi ce-si doreste... poate nu vrea o nunta traditionala si asa te mai eliberezi si tu. Eu nu am tinut cont de traditii (ca si asa eram deja mutata de la mama), ci dupa cum ne-a placut noua... gandeste-te si la asta.

Daca e musai, atunci spor la treaba... idei sunt multe... bani sa fie!

cry2000
Scris: Monday, February 14, 2011 12:35 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2010
Marivic, daca te pot inspira cu ceva aceste platouri,usoare si repede de preparat pupici

michi
Scris: Monday, February 14, 2011 1:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Marivic mai poti face rulada umpluta cu pasta de branza dulce si marar sau alte umpluturi
La dulciuri incerca pe prajituri fara crema(cornulete , fursecuri uscate , pateuri ) ca fiind cald sa nu ai surprize .Spor la idei si la munca.pupici pupici
bereea
Scris: Monday, February 14, 2011 1:38 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
arata grozav platourile alea, dar eu cred ca idea lui Kali nu-i rea deloc
Mela
Scris: Monday, February 14, 2011 2:43 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Marivic,da n-ai si tu o vecina,o matusa,o cunostinta care sa te ajute la masa? eu stiu ca asa se face,pentru mine e chiar frumoasa partea asta,cand vine baiatul sa ceara mireasa cu cantec si voie buna dar trebuie sa te poti simti si tu bine la nunta fetei tale nu cu stres si multa agitatie pe cap.si de obicei se servesc prajituri,saleuri si bautura,mancarea e pentru petrecerea propriu-zisa.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.