Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| eu astept pozele |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| si eu |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mela wrote:Oana,am facut si eu friptura cu varza murata la cuptor,e delicioasa,ai facut o alegere super
Mai am sa bag fripturica la cuptor ,dar mai tarziu .Eu nu am mai facut reteta asta pana acum si ma bucur ca spui ca e asa de buna . Eu mi-am terminat tot ce mi-am propus de dimineata !Poze nu cred ca o sa pun ,poate diseara cand aranjez masa daca mai apuc . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| eu am sarmalutele pe foc ..friptura si pestele in tavi numai sa le bag la cuptor iar salata e gata ornata Am sa pun si poze ..daca am timp ... La treaba cu voi fetele ca fug si eu ..va pup pe toate |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Uitasem ce migaloasa e salata beouf
Spor la gatit,ornat,fetele |
|

| Salata mea arata c-am asa ..restul poate fac diseara cand e aranjata masa sa fie toate gata... georgyana attached the following image(s):

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Georgyana super arata salatele
am terminat ciorba de curcan,salata beouf,ardeii umpluti fierb pe foc,sarlota e la frigider,mai fac prajiturele semiluna si chiftele si gata |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am facut ciorba de burta,fripturica,carnati prajiti,cartofi natur,salata de vinete,o prajitura cu visine si am o crema de zahar ars la cuptor,pentru copii.Atat.Tort nu am facut,fac de ziua lui Bogdan,pe 10 ianuarie |
|

| Eu am facut racituri, friptura de purcel si pui, salata de ecapa cu parjolute, salata de orez cu diverse, ceva aperitive, doua feluri de prajituri si tort buturuga. |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| masa noastra pt noaptea de Anul Nou arata cam asa:
|
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| am terminat si eu lista revizuita:ciorba de peste(perisoare)salata cu andive,somon,ton,crema de branza si ardei servita in portocale,oua umplute,friptura de porc la tava cu morcovi si praz rondele ,somon in crusta de sare si un diplomat,aveam si foi facute ,doar sa fac o crema de lamaie,dar nu mai potttt!despre decorat,nu mai vorbesc! ps:poate vreti sa va distrati:eu mi-am pregatit un iaurt de casa si-l voi servi cu sos de fructe petrecere frumoasa si pofta buna! sa aveti un an cu impliniri,mai bun,mai frumos! alexandra cata rabdare ai!felicitari ! asa incepem noi masa,nu ne complicam,doar maine avem musafiri!
serarg attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce de bunatati !!!!! Eu i-am dat gata pe mesenii mei cu bucatele ,iar friptura e de-li-cio-sa !!Nu a mai ramas nici o bucatica si varza aia pe langa e a...o minunatie . |
|

| Si noi acasa in familie Parintii mei si baietii mei cei trei iubiti ..eu faceam poze ..dar eram acolo georgyana attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| cam asta am pregatit noi anul acesta pt revelion, m-am axat pe ceva usor pt ca am avut multe domnisoare la masa am avut ciorba de perisoare (nu am pus smantana am lasat sa-si puna cine vrea in farfurie),cartofi cu cascaval la cuptor,pulpe dezosate de pui,carne de porc cu carnati la cuptor ,orez cu fructe de mare ,salata de surimii cu orez ,si alte cele,le vedeti voi.
pe langa am mai avut un tort facut de Carmen ,cu ciocolata si crema din compot de cirese .+ prajituri (foi cu miere,rafaelo,nalurile dunarii si o noapte la venetia) flori1972 attached the following image(s):

|
|

| numai bunatati ati gatit, fetele! |
|
|