Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Serarg ce ditamai curcanul !Cum l-ai gatit? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| La mine s-au mai schimbat unele preparate din planificarea initiala. Am fost intr-o mare criza de timp,pentru ca la noi se merge pe la 12** la primarie si se ura autoritatile locale si dupa care,fiecare merge acasa unde astepta uratorii.Cum si Emi a fost "mascat"nu puteam lipsi si eu sa fac cateva poze si asa ca terminat pregatirile printre,uraturi,capre si ursi. Pana la urma am avut: ciorba de burta pentru tati si de perisoare pentru noi,un platou aperitiv cu de toate,carnaciori,friptura de porc si pui,salata boeuf(astea fara poze),oua umplute.Prajiturele:Alba ca Zapada,fursecuri ,paleuri,covrigei,nuci si tort(la tort din pacate nu am poze deoarece prietena si vecina mea care lucreaza in Italia ne-a facut o frumoasa surpriza si ne-a anuntat in ultim moment ca vom avea parte de un frumos foc de arificii-au fost 250 focuri,asa ca am plecat din casa pe graba si n-am mai avut timp de poze, voi pune doar o poza in sectiune). Katrina attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| Katrina! ai muncit,nu gluma! Mariana l-am pregatit simplut,fiindca am lucrat si pe 31,asa ca nu am facut o umplutura prea elaborata. am pus de seara curcanul cu mirodenii,boia,cimbru,usturoi,sare,piper,unt topit si coniac(arma secreta) intr-o punga inchisa etans si l-am lasat la rece. umplutura am facut-o dintr-un piept de pui tocat in robot,verdeata multa,2 catei usturoi,sare,un pic de boia dulce,1/2 cescuta orez,un pic de unt topit,1/2 cescuta supa....am umplut oratania si l-am bagat in cuptor,stropit cu sirop de artar si coniac ,invelit cu folie la foc mic,dupa 1 h am scos folia ,l-am intors si l-am mai lasat la rumenit |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ce de-a bunatauti ati pregatit! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va felicit harnicutelor!Ce de bunatati ati facut! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Bravo fetelor ce harnicute ati fost! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Multumesc,fetelor!La mine e doar inceputul ca toata luna ianuarie chefuiesc si gatesc(ziua mea de nume,apoi ziua mamei ,apoi a mea de nastere,tot o veselie ). |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Cu asta am inceput si noi masa de Revelion
Si cu asta am terminat
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Cry ati inceput-o bine si ati terminat-o delicios! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Ce mese bogate ,sa va fie de bine fetelor,felicitari tuturor !!!! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Felicitari harnicutelor !!!
Serarg, wow, in 4 ore ai pregatit toate cele??!? E clar, eu sunt antitalent, la cat mi-a luat mie si am facut mult mai putine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| imi place mult bucataria,din pacate n-am avut timpul necesar....pentru drob am fiert de seara ingredientele si am imbalsamat curcanul tot de pe 30 seara ....nu puteam renunta nici la ce aveam de facut la serviciu,daca omul se hotaraste in ajun,asta e....de cumparat nu-mi plac si rares nici nu papa daca nu arata bine si nu au gust nu esti de loc antitalent,arata delicios rulada ta,eu n-am avut chef nici de ornat...eu ma folosesc mult de robotelul mic pentru tocat,batut creme,etc,de craciun si cozonacul l-am bagat la robot cry 2000,daca stiam veneam la colindat! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Multumesc fetelor Serarg poti sa vii si acum iubita |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| fac un tort cu rares,m-a terorizat sa-l facem,cum maine plec dimineata trebuie sa-i fac puiului damblaua....asa ca va asteptam la un tort cry acum venim! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Serarg |
|
|