Masa de Revelion
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mariana71
Scris: Saturday, January 1, 2011 8:18 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Mesaje: 5442
Serarg ce ditamai curcanulalcool !Cum l-ai gatit?
Katrina
Scris: Saturday, January 1, 2011 8:31 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
Mesaje: 3457
La mine s-au mai schimbat unele preparate din planificarea initiala.
Am fost intr-o mare criza de timp,pentru ca la noi se merge pe la 12** la primarie si se ura autoritatile locale si dupa care,fiecare merge acasa unde astepta uratorii.Cum si Emi a fost "mascat"nu puteam lipsi si eu sa fac cateva poze si asa ca terminat pregatirile printre,uraturi,capre si ursi.
Pana la urma am avut: ciorba de burta pentru tati si de perisoare pentru noi,un platou aperitiv cu de toate,carnaciori,friptura de porc si pui,salata boeuf(astea fara poze),oua umplute.Prajiturele:Alba ca Zapada,fursecuri ,paleuri,covrigei,nuci si tort(la tort din pacate nu am poze deoarece prietena si vecina mea care lucreaza in Italia ne-a facut o frumoasa surpriza si ne-a anuntat in ultim moment ca vom avea parte de un frumos foc de arificii-au fost 250 focuri,asa ca am plecat din casa pe graba si n-am mai avut timp de poze, voi pune doar o poza in sectiune).


Katrina attached the following image(s):
t 009.jpgt 011.jpgt 014.jpgt 016.jpgt 017.jpgt 018.jpg

serarg
Scris: Saturday, January 1, 2011 9:21 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2010
Mesaje: 3227
Katrina!newclap ai muncit,nu gluma!
Mariana l-am pregatit simplut,fiindca am lucrat si pe 31,asa ca nu am facut o umplutura prea elaborata.
am pus de seara curcanul cu mirodenii,boia,cimbru,usturoi,sare,piper,unt topit si coniac(arma secreta) intr-o punga inchisa etans si l-am lasat la rece.
umplutura am facut-o dintr-un piept de pui tocat in robot,verdeata multa,2 catei usturoi,sare,un pic de boia dulce,1/2 cescuta orez,un pic de unt topit,1/2 cescuta supa....am umplut oratania si l-am bagat in cuptor,stropit cu sirop de artar si coniac ,invelit cu folie la foc mic,dupa 1 h am scos folia ,l-am intors si l-am mai lasat la rumenit
bereea
Scris: Sunday, January 2, 2011 8:45 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
Ce de-a bunatauti ati pregatit!newclap newclap newclap
oanamaria
Scris: Sunday, January 2, 2011 11:10 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mesaje: 20813
Va felicit harnicutelor!Ce de bunatati ati facut!newclap
cry2000
Scris: Sunday, January 2, 2011 11:20 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2010
Mesaje: 1515
Bravo fetelor ce harnicute ati fost!newclap newclap
Katrina
Scris: Sunday, January 2, 2011 11:57 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
Mesaje: 3457
Multumesc,fetelor!La mine e doar inceputul ca toata luna ianuarie chefuiesc si gatesc(ziua mea de nume,apoi ziua mamei ,apoi a mea de nastere,tot o veseliedance hainoroc ).hohot hohot hohot
cry2000
Scris: Sunday, January 2, 2011 1:02 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2010
Mesaje: 1515
Cu asta am inceput si noi masa de Revelion


Si cu asta am terminat



oanamaria
Scris: Sunday, January 2, 2011 1:06 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mesaje: 20813
Cry ati inceput-o bine si ati terminat-o delicios!newclap
KRYS85
Scris: Sunday, January 2, 2011 1:30 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Mesaje: 6611
Ce mese bogate ,sa va fie de bine fetelor,felicitari tuturor !!!!newclap newclap newclap newclap
AdrianaC
Scris: Sunday, January 2, 2011 1:56 PM
Avatar
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 17840
Felicitari harnicutelor !!!

Serarg, wow, in 4 ore ai pregatit toate cele??!? E clar, eu sunt antitalent, la cat mi-a luat mie si am facut mult mai putine hohot
serarg
Scris: Sunday, January 2, 2011 2:14 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2010
Mesaje: 3227
imi place mult bucataria,din pacate n-am avut timpul necesar....pentru drob am fiert de seara ingredientele si am imbalsamat curcanul tot de pe 30 seara ....nu puteam renunta nici la ce aveam de facut la serviciu,daca omul se hotaraste in ajun,asta e....de cumparat nu-mi plac si rares nici nu papa daca nu arata bine si nu au gust
nu esti de loc antitalent,arata delicios rulada ta,eu n-am avut chef nici de ornat...eu ma folosesc mult de robotelul mic pentru tocat,batut creme,etc,de craciun si cozonacul l-am bagat la robot
cry 2000,daca stiam veneam la colindat!
cry2000
Scris: Sunday, January 2, 2011 2:20 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2010
Mesaje: 1515
Multumesc fetelorpupici pupici Serarg poti sa vii si acum iubitaessen
serarg
Scris: Sunday, January 2, 2011 2:24 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2010
Mesaje: 3227
fac un tort cu rares,m-a terorizat sa-l facem,cum maine plec dimineata trebuie sa-i fac puiului damblaua....asa ca va asteptam la un tort
crydance acum venim!pupici
cry2000
Scris: Sunday, January 2, 2011 2:30 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2010
Mesaje: 1515
Serargpupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.