Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Adriana, sa ai spor! Pup toate harnicutzele! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Spor la pregatiri fetele harnicute! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Multumesc Liz ! Sa aveti si voi spor si sa va iasa toate cum va doriti !
Asa mi-a iesit ruloul... Pentru prima data.. e destul de bine.
Iar acestea sunt ouale umplute:
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Bravo harnicutzelor!!! Adriana arata bine!!!
am sa revin si eu cu ceva poze,nu am gatit mult ca nu stam acasa mergem la biserica si acolo se organizeaza masa. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Adriana pofta buna! Anabela abia astept sa vad si bunatatile tale! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Adriana ce bine arata! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Multa bafta si rabdare sa aveti cu gatitul.Eu am agatat cratitele in pod ,nu mai fac nimic decat un tort tiramisu si ala free fat Soticul meu e geul care nu mananca nimic fara sa inspecteze etiketa cata grasime cat colesterol sodiu etc ,de Craciun n-a atins salata beuf din cauza maionezei si cand a aflat cata grasime a aavut smantana din tort sa faca atatc de apoplexie De data asta ma aprovizioneaza cu smantana si cream cheese fara grasime si uite asa am decis ca nu mai gatesc nimic ,o s aluam mancare de afara care oricum e mai buna decat ce gatesc eu La Multi Ani in Noul an ,beti un pahar de sampanie si pentru mine ,noi suntem pe "fara alcool"...pe langa "fara grasime" si " fara colesterol "si " fara sodiu" ,o s traim 100 de ani :018: |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| eu am pregatit oua umplute,salata de vinete,ciorbita de burta,sarmale,cotlete cu ciuperci la cuptor si eclere.am mai avut pe masa 2 torturi (cumparate ),bautura de tot felul si fructe. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Fetelor, ce harnicute ati fost! Miha, exista o parte buna si in "pretentiile" sotului tau, nu? Uite asa mai scapi si tu de gatit!
Eu am facut o ciorba de vita, racitura de curcan, sarmale in foi de vita si de varza, salata boeuf, pulpa de porc umpluta. Si cam atat. |
|
| Nu am mai pozat friptura si ciorba dar pun ce poze am,...
oua umplute
chec aperitiv de care am fost foarte incantata a iesit ffffff bun
racituri de gaina
si prajituirle alba ca zapada si tavalita nu prea au aspect frumos dar sunt foarte bune!!
|
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| anabella! ce bine arata!harnicuta esti mami! |
|
|
Carmen multumesc, oricare mamica e harnizuta! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Toate arata super!Bravo,fetelor!
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Anabella,nota 20 . |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| sa nu radeti ca nu am mai avut chef de decorat,va prezentam meniul nostru rapid,in viata mea n-am pregatit in 4 ore masa de revelion,dar pana la urma ceva a iesit:drob,salata cu peste afumat ,icre,oua umplute,curcan umplut,supa si niste eclere repezite
serarg attached the following image(s):
|
|
|