Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| eu vreau sa fac o salata de ciuperci cu piept de pui si maioneza, salata de vinete,salata de gulii, poate niste minipizza cu piept de pui, friptura sau gratar din pulpe de pui si piept de curcan, piure de cartofi, tort de mere si in rest preparate, dulciuri, muraturi, bauturi... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Noi o sa mergem la mama la masa,asa k acasa nu o sa fac nik. Acolo o sa avem ciuperci cu sos,pastai cu usturoi,snitele de curcan,cascaval,masline,mezeluri; ciorba de curcan; ceafa la gratar cu cartofi si tort de ananas,sampanie si alte bauturi,prajituri. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Racitura din aripi de curcan ,salata de beof ,fripturica de pui si tort diplomat .Noi mergem la niste prieteni de Revelion si asa ca nu fac multe pregatiri. |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Eu pentru revelion,am in plan(depinde daca se si aproba in totalitate):salata boeuf,salata de telina,rulouri de vita cu ciuperci,crohete de vitel;pulpa de porc la cuptor in vas roman cu garnitura de cartofi copti si hrean cu sfecla rosie;platouri cu sunculita , muschi tiganesc, kaiser, toba, carnaciori ,rosii ,castraveti ,masline ,cascaval;oua umplute.Mai fac prajiturele,nu multe cate putin din fiecare:covrigei cu mac, bagete din foietaj cu cascaval,nuci,fursecuri,faguri,o prajitura cu foi(poate alba ca zapada)si bineanteles tort(care va fi neaparat cu fructe si decorat cu frisca sa imitam zapada). Mai ramane sa vad cum fac sa ma incadrez in timp,ca lucrez si maine. Acum plec la prajiturit |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Katrina,m-ai dat gata,esti harnicuta ca o albina spor la bucatareala sa ai |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ma inspir si eu de la voi ! Eu as scoate carnea din meniu de tot ! Tentant ar fi o salata de vinete , o salata de cruditati ( telina, mar , morcov , maioneza si pulpitze de pui dezosate ), un tort de mere ...... mai trag cu cohiul la voi ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Si eu am asa o lehamite de carne...a fost prea multa in ultimul timp. Eu am trecut mai mult pe vegetale si lactate, mananc varza de la sarmale si salate verzi si fructe si beau mai mult lapte. Noi mergem la niste prieteni de revelion si o sa facem salata de boeuf-fara carne, piftie, salata de vinete, sarmale, aducem toba si carnati de casa si fac si-un tort de cioco cu caramel. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ehe de rev nu am musafiri asa ca nu gatesc mult ca de craciun. va fi o ciorba radauteana oua umplute racituri de pui fripturica de pui cu garnitura de orez si legume mexicane prajituri(alba ca zapada) |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Supica cu galuste pentru copilasi,ciorba de curcan,file de peste ori peste la cuptor inca nu m-am hotarat ,salata beof,piure de cartofi,garnitura orez cu legume si jumatati de porumb fiert,desert:briose cu fructe si poate fac o tarta .Bautura:suc:003: |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Mela wrote:Katrina,m-ai dat gata,esti harnicuta ca o albina spor la bucatareala sa ai
Multumesc! De vreo jumatate de ora am terminat de copt, covrigei si fursecuri,maine la serviciu pana pe la 14**si apoi repede la bucatarie. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ajutor . Nu stric topicul, promit, dar vreau si eu o reteta de ciuperci cu maioneza si usturoi, salata ! Mercic ! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Se toaca ciupercile(fierte normal)si se adauga maioneza si usturoiul pisat,apoi sare piper dupa gust.E foarte simpla si eu ma apuc imediat! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Harnicutelor, sa aveti spor! Si eu bucataresc astazi. Inca nu m-am hotarat exact ce fac, ma mai inspir si de pe la voi, dar sigur, sigur fac si eu salata de ciupercute, de vinete si de pui, plus un tort de cioco si oscilez intre ciorba de burta si cea radauteana. Si cred ca vom avea si un gratarel, mai mult cu legume ca si asa suntem doar noi 3! Pupici! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Maria & Mario wrote:Ajutor . Nu stric topicul, promit, dar vreau si eu o reteta de ciuperci cu maioneza si usturoi, salata ! Mercic ! La reteta pe care ti-a sris-o Raly,eu mai adaug un castravete murat(in saramura,nu in otet),taiat cubulete mici si stors bine de zeama.Iese un deliciu.Sa ai spor! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| "mirela74chris La reteta pe care ti-a sris-o Raly,eu mai adaug un castravete murat(in saramura,nu in otet),taiat cubulete mici si stors bine de zeama.Iese un deliciu.Sa ai spor!"
eu adaug in loc de castraveti smantana si iese fff bun nu o face asa gretoasa .
|
|
|