Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bravo, fetelor, imi place! Sa va fie anul bogat in lucruri bune, sa fiti fericite si mandre de voi! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| eu m-am ocupat de desert, deci am construit rapid un tort de mere si salam de biscuiti
tortul, delicios (a iesit un blat perfect, pufos si gustos) ornat in mare graba:

salamul a iesit cam "biscuitos" as fi vrut sa fie ceva mai multa umplutura si mai putini biscuiti, sa fie mai moale si mai ciocolatos .. dar e f gustos si merge perfect dimineata la cafea

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Felicitari,fetelor!Ce de bunatati M-am saturat si eu privindu-le |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Buli, ce pofta de tort cu mere mi-a venit!woow! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Noi am avut asa: -salata Boeuf -ciuperci cu maioneza si usturoi -salata de vinete cu ceapa -icre -piftie de porc -toba, caltabos, masline negre si verzi, branza, ceapa rosie, slaninuta afumata -friptura de porc si carnati la cuptor -bulete de cascaval -castraveti si gogosari murati -mujdei de usturoi -tort de mere (Oana U.K.) -bounty bars (Laura Sava) -banana cake (PrincessLillou) -tiramisu (facut de sora mea) -inca o praji cu coicolata si gutui din compot (facuta de soacra ) -vin alb si rosu, palinca, visinata, sampaie si ptr adulti si ptr copii, sucuri cu acid si fara, apa minerala si plata (de la fanatana ).
Eu am papat de toate, mai putin carne 
Last edit: uitasem, dar cand ai mei au servit friptura, eu am mancat sarmale de......post |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Feicitari gospodinele
Preparatele noastre ingerash attached the following image(s):

|
|

| Fetele harnicutele |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Doamne ce de bunatati ati ati afcut fetelor ! Eu nu mai am nimic de mancare ca am facut putine si s-au mancat . |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Doamnelor,voi ce pregatiti pentru masa de revelion?
Eu am in plan : Ciorba de afumatura acrita cu zeama de varza,salata beof,salata de ciuperci,oua umplute,antreuri(muschiulet,sunculita,kaiser, toba,cascaval,rosii,masline, castraveti )tochitura (pulpa de porc proaspata , ceafa de porc semiafumata,carnati,costite de porc si kaizer )cu salata de varza murata si mamaliguta cu lapte si unt.Pentru mama(ea, tine regim fara sare , grasimi si mai multe) ciorba de perisoare de pui,salata beof cu putina maioneza de pufuleti,rulada de pui cu ciuperci,friptura de vitel cu cartofi natur. Am facut deja cateva saratele si covrigei ,dar mai vreau sa fac fursecuri cu unt,prajitura Alba ca zapada,pateuri cu branza si tort(aici nu-s hotarata ca fiecare vrea altceva ).
|
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Pentru ca suntem singurei anul acesta fac putina mancarica mai exact salata de boef -pe care o fac doar de Revelion,racitura de curcan iar la cererea expresa a baietilor,si friptura de porc la cuptor . Prajituri cumparate -avem o cofetarie in oras care face niste prajituri excelente . |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Ce multe bunatati pe aici!!!Felicitari fetelor!!!
Pun si eu tortul de mere si salata boeuf. andrushka attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu ieri am facut ciorba de afumatura,iar azi mai fac un piure cu carnati prajiti,salata de beuf ,mezelicuri(sunca,toba,lebar,salam pizza,icre branza,castraveti,rosii,ardei gras,ardei gras umplut cu branza,muschi file)si atat.De altfel nici nu avem timp sa mancam caci la 2 trebuie sa fim in aeroport Am facut placinta cu dovleac ieri si pt azi ma mai gandesc...... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Anul asta am construit un tort diplomat cu fructe de padure, salata beuf ornata a la Bereea :P (bine, nivelul - incepator), racituri, fripturici, carnati, icre, placinta cu banut, rulouri cu crema, faguri, saratele... mai mult socrela s-a ocupat, eu m-am bagat doar la dulciuri si salate. Tot familionul a participat mai mult sau mai putin la masa de Revelion, deci totul va fi delicios |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| prajiturile mele:

|
|

| Harnicutelor
Eu am facut racituri de porc, role de vitel fiert in lapre si vin cu garnitura de conopida, broccoli, verze de Bruxelles si morcovi pitici, mancarica de linte cu zampone (mancare traditionala italiana), o rulada tricolora (sa mai ziceti ca nu sunt patriota ), o alta rulada umpluta, cosulete umplute cu crema de branza, masline si creveti, prosciutto cruddo, cotto, salam picant, pancetta,salam milanez vreo doua feluri de branza, mozzarella, masline, tartine cu zacusca picanta si cu o crema de broccoli cu ciuperci,rulouri de vinete cu prosciutto si gorgonzola tort winter si cam atat |
|
|