Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Aperitivele pentru masa de rev:

Rolle de vitel cu garnitura:

Tort Winter:

|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Waw, Brandusa, la inaltime, ca de obicei
Eu nu am reusit sa fac decat doua pozici, si astea pe fuga Oricum a fost cam multa mancare.

|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| monica irimia wrote:Bereea, exceptional arata totul!  Pentru anul urmator sa nu va faceti planuri pentru ca vin cu familia la voi!  Promit sa ajut si sa invat totodata.  Felicitari!
Multumesc
Multumesc Katy, andruska
Katy, arata grozav masa! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Superb Bereeaaaa |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Fetelor voi ce gatiti pentru revelion?
Eu nu fac prea multe ca suntem singuri deocamdata ,dar.... nu se stie....mai apare cate un musafir. Deci :*ciorba cu afumatura acrita cu zeama de varza *1-2 platouri cu aperitive de sezon plus maslinute ,branza,rosii ,castraveti ,ardei,poate si o pasta de urda cu marar verde. *salata beof *oua umplute *salata de ciuperci *peste la cuptor (pentru mama -ea tine regim ) *tochitura ( pentru ca o pot face din timp si incalzi la nevoie)cu ce-o vrea fiecare(salata ,varza murata ,muraturi asortate) *prajitura "Alba ca zapada"(foile le-am facut azi) *saratele (cu ulei de masline si vin) cu mac/susan *tort ...(mai negociem maine) *mini-eclere *conuri din foietaj umplute cu crema de vanilie *saleuri din foietaj cu cascaval si cam atat. Sper !!! |