Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Pentru mine e departe piata de peste din port, dar stiu ca aici se merge cam la 5 dimineata daca vrei sa iei ce-i mai bun.In Malta o fi la fel? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Am inteles ca este toata ziua,sambata daca nu ma insel,.... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| eu o sa fiu musafir de Paste :018: salivez pe bune gandindu-ma la bunatatile pregatite de mami si de soacra mai am de asteptat doar o saptamana |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Cu siguranta voi prepara,drob,oua vopsite,salata beouf,briose,prajiturele si vad eu ce inspiratie mai vine. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu voi face cozonac si pasca de smantana cu stafide , drob de ficat ( pui si porc ) cu ceapa verde si zarzavat , miel stufat la cuptor , salata de vinete si ..... mai vedem ! Vom fi acasa , probabil cu musafiri .... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Eu am reusit sa-mi definitivez meniul de Paste. Voi face:pasca,oua rosii,oua umplute,drob,putina salata beof,crochete de pui,crochete de peste,"chiftelute surpriza",ciorba radauteana,gaina impanata la cuptor in vas roman(noi nu mancam miel),gratar mix(pulpite superioare de pui,aripioare,ceafa de porc,pastrama de berbecut(pentru un invitat special),mici. Dulce, voi face un tort ciocolatos si cozonac Rosenkranz cu visine. Voi mai cumpara pentru antreuri: mozzarella ,cascaval ,masline ,rosii ,castraveti ,ridichi,ceapa verde, ardei gras rosu , verde si galben. Cu timpul voi sta cam prost ,dar sper sa ma descurc. |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eiii!Mai sunt cateva zile si vine si Pastele ! Am invitat niste prieteni sa sarbatorim si o sa fac: -oua rosii -drob de pui -ciorbita de miel -friptura de miel la cuptor -tort cu ciocolata Aperitivele si legumele nu vor lipsi ,dar nu le mai enumar. Deci o sa fie o masa traditionala. |
|
| Eu de paste am facut: salata bouef, friptura de miel, friptura de purcel, sarmale, pasca cu ciocolata, cu smantana si cu branza |
|
| Yamy !Ce de bunatati! Eu nu ma bag la cocaturi ,dar parca as face si niste saratele . |
|
| Multumesc, pasca cu ciocolata, friptura d epurcel si sarmalele s-au topit intr-o clipa.Seara am mai facut la cerere budinca de mere cu orez, malai... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Bereea ce reteta ai folosit la pasca cu ciocolata?
Sa aveti spor la gatit si pofta mare la bucate fetele Eu inca nu stiu sigur ce fac, dar miel sigur nu , ca nu place la toti si atunci renunt... |
|
| Noua ne place mult carnea de miel ,dar din pacate o mancam doar de PASTI ca in restul anului nu o gasim proaspata sa o cumparac ,ci doar congelata si adusa din import. |
|
| miriam wrote:Bereea ce reteta ai folosit la pasca cu ciocolata?
ti-o spun diseara cand ajung acasa |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| A vopsit cineva deja oua de Paste?
Vreau sa ma apuc si eu si imi e teama sa nu mi se sparga iar ca in toti anii...
Voi cum faceti sa nu se sparga? |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Noi anul acesta ca si in alti ani vom serba Pastele in familie. Nu o sa pregatesc prea multe pentru ca noi suntem la regim si Tzepii chiar il tine strict, asa ca trebuie sa fac ceva ce sa poata manca si el si de asemenea si ceva pentru copii.
1. Aperitive:
- cascaval, branza - salam, sunca - rosii, ardei, castraveti, ceapa verde, ridichi - oua vopsite de mine - salata boeuf - salata de vinete, daca gasesc gata congelate
2. Felul 2: - cartofi la cuptor cu carne de pui (pentru copii) - salata cu piept de curcan la cuptor (pentru cei cu regim)
3. Desert - cozonac cu rahat (pentru copii) - cornulete cu mere (pentru copii) - placinta cu branza dulce si stafide (pentru copii) - fistic, nuci, alune (pentru cei cu regim )
La bautura: - pentru copii: prigat de pere / piersici - pentru mine: cola zero :003: - pentru Tzepii: apa plata :003:
Foarte slabut anul acesta, si asta pentru ca nu as vrea sa ne stricam tot regimul, doar ca sa mancam acum pentru tot anul |
|
|