Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce de bunatati! MariaIstrate super poza de la gratar .Sunteti o familie frumoasa! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| Ce de bunatati aici! Sa prezint si eu meniul:ciorbita de perisoare,sarmalute in foi de vita,friptura la gratar(porc,pui),drob,salata beof,prajitura cu mere,tiramisu,cozonac si pasca. yaya attached the following image(s):
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| si bucatele mele... cele "multe" si cat mai de regim
salata beuf, fara cartof si morcov, cu conopida.. e delicioasa, nu se simte absolut deloc gustul de conopida:
pasca fara blat, cu zaharina, fara stafide, doar cu coaja de lamaie - neasteptat de buna la gust:
drob, jumatate de porc, jumatate pui:
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Ce de bunatati .... Buli arata nemaipomenit nu s-ar zice ca sunt ptr dieta super... ; yaya ce de bunatati ai pregatit |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| eXTRAORDINAR CE BUNATATI NE SUNT PREZENTATE PE AICI |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mamaaa, ce mese ati avut, fetelor .
Va arat si eu o parte din bunatati, adica porculetul nostru umplut, facut de un prieten - bucatar rus si pasca cu smantana si stafide imbatate -reteta Oanei, ca i-am promis ca ii pun poza si n-am apucat pana acum...Oana, pupici si scuze de intarziere -...a iesit nemaipomenit de buna, s-a ras intr-o clipita...n-a iesit asa aspectuoasa, s-a cam crapat ea, poate n-am facut eu ceva bine, dar a fost foarte apreciata de toti si devorata cu viteza luminii . delfinasa attached the following image(s):
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Miha gustoasa sa fie !!!! Iar purcelul ala arata apetisant rau ! |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| delfinaso! cine m-a pus!parca simt aromele |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Vai cu arata porcul ala.......imi ploua in gura! |
|
| Idei?Ce gatiti pentru Paste?Eu voi avea musafiri, deci vreau ceva deosebit |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Chiar asa,dragele mele,voi ce mai gatiti de Paste?
Si eu am musafiri de Paste si sunt asa intr-o pana de idei..... . Nu va lipsi ,bineinteles, pasca ,ouale rosii(si alte culori),drobul si ciorbita radauteana dar in rest nu mai stiu. Vreau, azi pe la pranz, sa-mi fac parte din cumparaturi, ca e mai liber acum prin marketuri .Sper ca pana pe la pranz sa-mi definitivez meniul si lista de cumparaturi. Revin sa va zic si voua cand termin! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Pot sa va dau o reteta de Pasca(prajitura cu branza )fara faina pentru cine este in regim .Ieri am facut-o o voi posta la retetele mele. |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Meniul meu de Paste va fi foarte diferit anul acesta,pt ca voi fi plecata si vreau sa incerc lucruri noi.Am in plan,pt masa de Paste:oua rosii,legume(castraveti,ardei,rosii,salata),medalioane de ardei cu branza,rechin,scoici,iepure in sos de vin(asta am mai facut) si cateva feluri de peste locale,specifice Maltei.Sotul mi-a promis ca mergem la piata de peste pe care data trecuta am ratat-o.Daca gasesc sper si la o caracatita |
|
| La piata de peste gasesti sigur caracatita si tot felul de fructe de mare |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mersi,Brandusa, ...de abia astept sa o vad.Am auzit ca este fabuloasa,....cel putin asa va fi pt mine.Nu am vazut niciodata in afara,iar sotul meu mi-a spus ca gasesti orice.Data trecuta nu am ajuns si ne-a parut rau,acum,vreau sa ajungem neaparat si cu aceasta ocazie imi voi alcatui si masa de Paste.Ma voi hotara pe loc ce voi pregati pt Paste depinzand de ce gasesc acolo.Lui Bogdan ii place mult caracatita,....asa ca va fi bucuria lui. |
|
|