Masa de Paste
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Thursday, April 20, 2006 11:02 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
cute_baby_of_mine wrote:
... Ouale le vopsesc maine... Cozonacul si pasca deja le-am luat!
Iepurasul sa mai vina, ca de rest... am eu grija!

Vezi ca eu stiam ca ouale se vopsesc fie joi, fie sambata, in nici un caz vineri !!!
leut
Scris: Thursday, April 20, 2006 11:22 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Si eu tot astazi le vopsesc...in general o faceam vineri dar am aflat si eu ca joi e bine!fool
A...in ce priveste mielul...nici gand! N-am mancat si nu cred ca voi manca vreodata! E chestia cu mansarda...cu mielul zburdand fericit pe iarba...
uff
In schimb, o sa fac drob din ficat de pasare, un puisor "la sticla", pentru ca la gril mi se murdareste tot cuptorul, o salata de boef pentru Iuli, ceva dulce...nuuuuuuuuuu ca sunt la cura, dar am luat o prajitura buuuuna ieri de la Metro, intr-o cutie foarte frumoasa. Dupa ce termin treburile...o sa pun cateva poze!
Spor la treaba fetelor si sa va iasa mancarurile tare bune !flowers
Kiki
Scris: Thursday, April 20, 2006 11:24 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Fetelor, ziceti-mi si mie...cum e cu spalatul hainelor zilele astea? cand e voie si cand nu? clar duminica nu, dar pana atunci, nu e trecut nimic cu rosu in calendar...oare
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, April 20, 2006 11:25 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Adriana, ce vopsea de oua ai folosit? Mie mi s-a mai intamplat sa-mi iasa ouale rosii... ROZ!banghead
Ale tale-s tare frumoase!
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, April 20, 2006 11:26 AM
Nivel

Quote:
Vezi ca eu stiam ca ouale se vopsesc fie joi, fie sambata, in nici un caz vineri !!!

Atunci, o sa le fac sambata dimineata!
Multumesc!
Ely
Scris: Thursday, April 20, 2006 5:14 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Adriana ce frumoase sun ouale vreau si eu.Aici nu gasesc vopsea am tot incercat prin toate supermarketurile si nimic.Sa mai incerc si in seara asta sper sa gasesc ca tare frumoase sunt asa rosii .Eu am sa fac friptura de porc si cred ca o ciorba de perisoare si am sa incerc maine sa vad daca imi iese un cozonac nu am facut niciodata ,imi este asa pofta si poate imi iese.
Maria & Mario
Scris: Thursday, April 20, 2006 5:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Gata. Am terminat cumparaturile, am stabilit meniul, de maine dimineata la treaba. Mai caut inca undeva vopsea de oua ( sper sa gasesc , daca nu..... asta e ) si ceva carnitza pentru racituri, piftie .

Voi face salata de vinete ( e musai , pt sot ) , oua umplute cu pate si ornate cu maioneza cu muscar, Piftie mixta ( porc si curcan ) , drob , pasca cu branza de vacutza si pasca cu smantana. daca ramene timp si o ciorba de galusti !

Urati-mi bafta , ca la ce dezastru sunt eu in bucatarie..... ras Am nevoie !!sic
Kiki
Scris: Thursday, April 20, 2006 6:19 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Maria & mami wrote:
Gata. Am terminat cumparaturile, am stabilit meniul, de maine dimineata la treaba. Mai caut inca undeva vopsea de oua ( sper sa gasesc , daca nu..... asta e ) si ceva carnitza pentru racituri, piftie .

Voi face salata de vinete ( e musai , pt sot ) , oua umplute cu pate si ornate cu maioneza cu muscar, Piftie mixta ( porc si curcan ) , drob , pasca cu branza de vacutza si pasca cu smantana. daca ramene timp si o ciorba de galusti !

Urati-mi bafta , ca la ce dezastru sunt eu in bucatarie..... ras Am nevoie !!sic

Bafta, mami de Maria!!! Sa le faci pe toate ca suna foooaarte gustos!!
AdrianaC
Scris: Thursday, April 20, 2006 7:14 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Eu am avut vopsea Anatoli. Ouale insa nu au fost prea bune si nu a prins chiar uniform uff
Miri
Scris: Thursday, April 20, 2006 8:12 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Ma inscriu si eu in clubul celor care nu maninca si nu gatesc mielras
Eo o sa fac friptura de pui,pentru mine carnita,pentru catel oaselehohot
Am cumparat prajiturile,covrigeii(o minunatie!)drobul,mai ramine sa fac o prjitura si mai vad eu ce,in functie de timpoare

P.S-mami de Maria,multa bafta,ca tare bine suna ce pregatesti tu acolo...
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, April 20, 2006 9:25 PM
Nivel

AdrianaC wrote:

Eh! Omul cat traieste invata... Uite ca te-am ascultat... Si asta a iesit!
Mie de mica imi placeau ouale colorate, vopsite cu tot felul de frunzulite... Deh, nu stiam eu sa le vopsesc, dar aveam importanta misiune de a aduce frunzulite de prin fata blocului. Si credeam ca fara mine, mama nu s-ar descurca...ras
Asa ca si acum am ramas cu fixatia asta cu oua vopsite in mai multe culori, desi cunosc foarte bine semnificatia crestina a oualor rosii.

P.S.: Pentru mamicile din strainatate care nu gasesc vopsea de oua, incercati colorantul alimentar! Cumnata mea l-a folosit cu succes!
Mami de Maria, ce temerara esti! Bafta multa!

cute_babies_of_mine attached the following image(s):
2006_04200001.jpg

Laura&Alfonso
Scris: Monday, April 2, 2007 4:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

oare creste la fel de bine cozonacul si cu drojdie uscata??? ca am de gand sa fac pt prima data si eu cozonac...sa vedem ce o iesi...scratch
delfinasa
Scris: Monday, April 2, 2007 4:11 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Laura, daca respecti instructiunile de pe pachet, nu vad de ce n-ar creste...eu am aici o drojdie granule mici ca nesul, fac maiaua cum se face-n tara, dizolv drojdia in apa calda sau lapte, adaug faina si creste foarte bine si rapid...Spor la cozonacit!ras
Laura&Alfonso
Scris: Monday, April 2, 2007 4:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

delfinasa wrote:
Laura, daca respecti instructiunile de pe pachet, nu vad de ce n-ar creste...eu am aici o drojdie granule mici ca nesul, fac maiaua cum se face-n tara, dizolv drojdia in apa calda sau lapte, adaug faina si creste foarte bine si rapid...Spor la cozonacit!ras

si la mine drojdia e la fel..asa ca o sa fac ..azi ies si cumpar tot ce am nevoie...abia astept sa vad daca im iese...pupici pupici pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, April 2, 2007 8:20 PM
Nivel

si eu fac aluatul de paine, pizza si focaccia cu drojdie uscata. Si ma impac bine cu ea.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.