Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| si bunatatile noastre[/b ]
prajitura (numa un colt ca al meu sot asa a pozat-o )friptura de miel, drop de pui[b]oua rosii |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Alexandra arata minunat. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Alexandra vreau din toate cate putin arata totul foarte bine |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| multumesc |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce bine arata! Alexandra felicitari si sa aveti pofta! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Fetelor va felicit din toata inima pentru bucatele preparate si va urez sa va bucurati de ele impreuna cu familiile voastre! |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| De cand am vb cu voi, la pranz, m-am mai harnicit cu o salata de ciupercutze (ca mi-a facut pofta cineva de pe pagina cealalta... nimiki ), am fiert si sunca de care era cat pe aci sa uit si m-am avantat si la o prajiturica exact ca a Alexandrei ca m-a durut burta de pofta cand mi-a zis cum a facut-o...A trebuit sa-l trimita pe Cristi din cealalta parte a orasului cu o bucatzica de praji pana a fost gata a mea...:018:
Acum sunt oficial...MOARTA!
Va pup si va doresc sa va bucurati alaturi de cei dragi de toate bunatatile... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Sa va zic si meniul nostru:3 feluri de praji da impartite jumi-juma cu tata,ciorba de burta,cartofi deliciosi a la Delfinasa si pulpe la cuptor,sarmale,vinete,salata de boef si piftelutze!
Prajiturile mele:
Lamaita
Kinder Pinngui
Si prajitura cu ciocolata a lui Shirel
|
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Raly,m-ai omorat cu prajiturile tale:018: .....arata super .....sa-mi spui daca ti-au placut cartofii deliciosi,poate postezi si o poza la reteta saptamanii ! Meniul nostru pentru zilele de Paste este: salata beof,piftelute cu maioneza,rulada de cascaval si sunca,drob si alte aperitive,sarmalute,ciorba radauteana....fripturica o facem maine ca tati azi este de servici(si noi umblam prin sat ).....oua,cozonaci si prajitura Rudy......sa nu credeti ca le-am facut eu pe toate ,am facut jumatate din ele restul sunt de la soacra! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mai, mai ce de-a bunatati: mor de pofta!Eu am fost in vizita si n-am mancat nimic din ce mi-as fi dorit, cu exceptia pascai. Asa ca saptamana aceasta trebuie sa fac salata boeuf, friptura de miel, sarmale si cat mai multe prajituri. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Waaaaaw,mie imi este acumaaa o foameee! As manca toate bunatatile voastre dar nu dulciurile doar de drob,sarmale imi este o poftaaaa! |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Foarte frumoase prajituri,Raly cred ca u fost si foarte gustoase,... Eu am facut prajitura turnata cu mere,a lui Koko care a fost foarte gustoasa,
Ouale mele,....nu au iesit ele impecabile,dar acestea au fost,
Pasca mea
Am mai avut:peste afumat cu ceapa,drob,branza,rosii,castraveti,ridichii,masline; ciorba de miel cu bors;ciorba de gaina cu bors; friptura cu sos de gaina;friptura la cuptor de miel;stiuca prajita; cozonac;sampanie;ceai Neste,suc natural,cafea. Cam aceasta a fost masa noastra de Paste.
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/29/2010 Mesaje: 279
| Preatirea mesei de paste a constat in :prajitura ALBA CA ZAPADA prajitura cu mac prajitura cu foi de napolitane sarmale din piept de curcan ,salata boeuf,oua rosii,pasca,pulpa de porc la gratar,iar pentru ca ne-am saturat sa mincam porcariile de mici produse de comertul capitalist ,sotul meu s-a hotarit sa-i faca acasa.A luat o reteta de pe internet si a iesit o minunatie de mici.Din toate preparatele sotul meu a avut grija sa isi fotografieze micii pe care el ia preparat si pe care vii prezint aici.Alaturi este o poza facuta azi la gratar pe CHEILE SOHODOLULUI. MARIAISTRATE attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Wau,cate ai pregatit.Felicitari,iar micii arata super |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| hop si eu pe aici
noi am avut asa:salata din chiftelute cu ceapa,salata cu surimi,chiftele,snitele,rulouri din piept de pui si din cirnat,dobos din sunca si cascaval,castraveti cu pasta de brinza si somon afumat,ciorba radauteana,brocolii si conopida cu pulpite de pui,prajituri (valurile dunarii,sumeghi,albinita,fanta,dobos,cu nuca si cafea,mucegaita)si alte bunatati .
am avut multi musafiri,(si noi am fost plecati) asa ca nu am avut timp de poze decit aseara cu o parte din ce a mai ramas , flori1972 attached the following image(s):
|
|
|