Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Deosebite, ca de obicei, bereea! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Multumesc, Monica |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Bereea imi place mult casuta ! imi spui cum le-ai lipit ? |
|

| Multumesc, Casuta am lipit-o cu o glasa facuta din zahar pudra si zeama de lamaie |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Super Bereea |
|

| Fetele, ce gatiti de Craciun? Eu mi-am promis ca anul acesta gatesc foarte, foarte putin si nu ma mai obosesc deloc. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| In cautare de idei sunt si eu, si la fel ca tine, Bereea, nu fac foarte multe pentru ca vom merge pe la parinti... Pana in weekend sper sa stiu ce anume ca sa-mi pregatesc lista cu cele necesare. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Deci... tot nu stiu exact ce fac. M-am hotarat la ciorba de pui a la grec, un tort diplomat si cookies cu cioco. Sper sa ma hotarasc astazi pana la pranz ce anume mai pregatesc... Voi? |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| Noi o sa avem sarmalute, ciorba de perisoare, fripturica de purcel, si fursecuri. Cele traditionale, adica chisca, caltabosi, carnati le gustam la parinti. |
|

| Eu voi face o supa crema de portocale, miel la cuptor , o multime de aperitive printre care si salata bouef, cozonac, tort cu crema alba de ciocolata, cu crema de ciocolata fondente si mousse de lamaie (decoratiunile externe sunt gata), biscotti pentru mosul (sunt copti , mai trebuie ornati)am pus in otet vinete si ardei, salata de sfecla rosie...si cam atat.Anul acesta fara sarmale . |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/25/2013 Mesaje: 175
| Ciorba de perisoare, sarmale, chiftele (toate dorintele sotului),caltbos, toba etc., apoi cozonac, tort de mere si eclere ( aceste deserturi sunt preferatele lui) si poate curcan la cuptorul. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| sarmale si caltabos facute de sot,icre negre,somon afumat,toba,lebar,piftie de curcan facuta de toti impreuna salam sibiu,cascaval,friptura,carnati,iepure la cuptor in sos de vin,cozonac. momentan atat.......ca doar nu mancam cu 2 guri |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ciorbica cu multe legume si carne de porc,muschi si cotlet la cuptor,cartofi taranesti,salata beouf,sarmale cu varza dulce,pizza,biscuitei,am mai cumparat niste chek....am facut cate putin din fiecare,am daruit si prietenilor nostri,au 8 copii,am fost la ei la cina.....irlandezi nu fac mancare ca romanii,ceva rapid,pui sau curcan la cuptor,legume,cartofi,un tort si gata |
|

| Mai sunt doua saptamani pana la Craciun. Ati decis menul? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Cred si vreau cu siguranta o masa simpla.Adica un aperitiv usor: -salam sibiu -branza de tara -ardei gras -masline -piftie(daca am timp) -o salata de pui cu maioneza -somon afumat Apoi,sarmale. Si cozonac,placinta cu mere/dovleac. Nu are sens sa gatesc foarte mult.....Cred ca este suficient
|
|
|