Masa de Craciun
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina
Scris: Sunday, December 23, 2012 9:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
oanamaria wrote:
Adina da se pune un pliculet de gelatina !Eu fierb aripile pana cade carnea de pe ele apoi las zeama sa se raceasca scot carnea si pun usturoiul pisat si sare si un pliculet de gelatina dizolvat in apa si gata apoi ca la cea de porc.

Sarumana! Era sa dorm pe pres... Maine execut! Teoria mi se pare simpla... acuma ce iese aia mananca domnu'
oanamaria
Scris: Monday, December 24, 2012 9:02 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
A mea a iesit excelenta mi-a zis Sorin in dimineata asta !
Si tie o sa-ti iasa la fel nu are de ce sa fie altfel!
Mami_de_gemeni
Scris: Monday, December 24, 2012 5:11 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Noi in meniu avem gnocchi al forno, salata de fructe de mare, salata de cartofi nemteasca si desert prajitura cu fanta.
SOtul meu nu prea este amator de preparate romanesti traditionale si am ales sa fac cate ceva doar pentru Anul Nou.
katy_lumika
Scris: Monday, December 24, 2012 6:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Noi am pregatit ciorbita de curcan, friptura tot de curcan, racituri de porc si curcan, carnati de vita si curcan:)))))
Ca desert avem cozonac facut de mama, noi am pregatit briose, fursecuri pentru mosu', o capatana de mos craciun cu aluat de briose frantuzesti si tortul.

katy_lumika
Scris: Monday, December 24, 2012 10:09 PM
Nivel

Si fursecurile pentru Santa, bine pazite de Chitoi:))

mirela74chris
Scris: Tuesday, December 25, 2012 12:08 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Katy esti de coma.Fugi in pat ca il sperii pe mosu'ras sic Arata tare bine tortul si fursecurile!newclap newclap
praslea_cel_voinic
Scris: Tuesday, December 25, 2012 3:27 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Racituri de curcan, salata boeuf (dar cu carne de curcan, iese bestiala!), snitele din piept de pui, cozonac...de la cutie ca timp nu am avut ioc sa fac ceva, toba am visat ca vreau sa fac dar pana la urma m-am dus si am cumparat de la un magazin rusesc (si cu ocazia asta au vazut si ai mei copii colindatori pe viu! si am intrat si eu in spiritul Craciunului) si am mai luat si muschi afumat si sunca afumata (ca imi era dor sa mananc cu o ceapa strivita si in mod normal nu pot manca ceapa decat vinerea seara :018: ).
bereea
Scris: Tuesday, December 25, 2012 8:12 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Aperitive - salata boeuf, prosciutto cruddo, mozzarella, cascaval, pancetta fumata, prosciutto cotto, rulada, voal au vent cu crema d ebranza si salmone si cu broccoli cu ciuperci - sarmale, friptura de miel cu pepene (harbuz) murat si vinete murate in otet (facute de mine), 3 feluri de prajituri si tort . Aaa, si o ghirlanda de Craciun cu spanac si salmone afumat.
Adina
Scris: Tuesday, December 25, 2012 3:50 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
oanamaria wrote:
A mea a iesit excelenta mi-a zis Sorin in dimineata asta !
Si tie o sa-ti iasa la fel nu are de ce sa fie altfel!

Mi-a iesit raciturayes ... e o bunatate. Mersi pentru indrumare! Sigur mai fac si pentru Rvelion
AdrianaC
Scris: Tuesday, December 25, 2012 5:18 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

O parte din aperitive... care mi-au consumat o multime de timp !!!

Aperitive masa de Craciun:
- salata boeuf, rosii umplute cu vinete, ciupercute din oua umplute, gargarite din rosii, masline si castraveti, salam, bacon, chiftelute, cascaval, branza, barcute de ardei cu almette, toba, carnati, caltabos...

Au fost prea multe aperitive, asa ca dupa o pauza de vreo 2 ore am mai putut sa mancam doar niste sarmalute cu mamaliguta si smantana (adultii) si niste snitzele cu piure (copiii), plus tort...

Incercarea mea de tort... se vede ca e al 2-lea tort din viata mea, nu arata cine stie ce, dar macar a fost gustos... S-a terminat deja din pacate...

katy_lumika
Scris: Tuesday, December 25, 2012 11:09 PM
Nivel

Waw, Adriana, arata ilegal de apetisantlove
Eu nu am atata rabdare, ma gandesc cu groaza ca trebuie sa gatesc pentru revelion, m-a lovit asa organizatul:))

Sa aveti pofta la bunatatile de pe masa si un Craciun linistitpupici
oanamaria
Scris: Wednesday, December 26, 2012 9:05 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Adina ma bucur ca v-a placut !Si eu o sa mai fac o tura ,dar la anul de Boboteaza.
Adriana ce bine arata ciupercutele si bucatele tale !Felicitari si pofta buna !!!
stelave
Scris: Wednesday, December 26, 2012 9:51 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/15/2011
Ce de bunatati pe aici.... Bravo fetelor! Eu nu am pregatit nimic special in afara de mancarurile traditionale, sarmale, fripturica, nu am avut invitati. Pentru revelion mi-am propus sa pregatesc mai multe. In schimb am pregatit pentru nasi tort cu aroma de migdale, scotisoara, nuca si portocale. Nu este prea sofisticat dar a iesit foarte bun

stelave attached the following image(s):
100_6366.jpg100_6367.jpg100_6368.jpg

AdrianaC
Scris: Wednesday, December 26, 2012 7:55 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Multumesc, fetelor !

Stela, arata bine tortul tau ! Eu nu ma pricep deloc la torturi, abia incep sa incerc diferite retete mai usurele... ras
bereea
Scris: Tuesday, January 1, 2013 5:38 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Superb, Adriana!

Stelave, arata foarte bine tortul!cool

Si ce am pregatit eu ajutata de Ale bineinteles, de Craciun:

Casuta de turta dulce, sania mosului si biscuitii pentru mos facuti de Alessandra (cu un pic de ajutor):

Masa de Craciun:

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.