Masa de Craciun
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nicoymika
Scris: Wednesday, December 19, 2012 10:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/29/2012
t-mihaela wrote:
Eu nu fac nimic, o sa cumpar cate ceva de ochii copiilor ...nu vreau decat sa treaca mai repede sarbatoarea asta ma deprima in fiecare an.nervi

Anul asta simt exact ca tine,vrea sa treca,cu cat mai repede cu atat mai bine.
Probabil o sa fac o ciorbita de pui si sarmale si o sa cumpar ceva dulciuri,cam atat.
Adina
Scris: Thursday, December 20, 2012 6:58 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Tocmai ne-am hotarat ca nu mergem nici noi in Romaniacry Asta e... ma reorganizez si petrecem aici... macar anul asta suntem 3hearts
endy
Scris: Thursday, December 20, 2012 7:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Si eu astept sa treaca repede ! nu stiu de ce dar am o stare ciudata !
Am doua bunicute de 86 si 90 ani in familie , mie frica sa nu se intimple ceva dar mie si frica sa nu patim noi ceva
Anelise
Scris: Sunday, December 23, 2012 11:55 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Fetele, ce bunatati mai pregatiti? bounce Eu am facut ciorba de burta, acum dau de zor la maioneza ca imi trebuie pentru salate (una cu ceapa si chiftelutze, una de ciupercute si una de vinete), plus un tort Tiramisu si cam atat. Aaaa, si vine mama cu sarmalutzele! thumright Sa aveti spor! pupici
gabyta
Scris: Sunday, December 23, 2012 1:18 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
Eu pregatesc asa:
Ciorba de burta,supa de taietei,sarmale, friptura de porc,salata de beuf,salata de vinete,prajituri am 4, fac un tort azi , avem fursecuri si cornulete,,,mai trebuie sa umplu eclerele caci cojile sunt gata .Punem si aperitive,, salameturi si de ale porcului,, jnitelute de porc si de pui ,,branzica,cascaval,,nu ma mai incurc cu alte aperitive ca nu mai am rabdare cu Alex tot marait printre picioarele mele.
Mult spor fetele la pregateli !!!!pupici computerlove yes
oanamaria
Scris: Sunday, December 23, 2012 2:11 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Waw!Ce de bunatati fetelor !Ce harnicute !O sa aveti masa imbelsugata si plina de bunatati!
Eu nu fac multe -sarmale ,racitura de curcan ,ciorba de perisoare si in ziua de craciun friptura de porc la cuptor dupa reteta Laurei Sava .
Dulciuri cumparate ,sucuri si fructe .
Ana
Scris: Sunday, December 23, 2012 3:24 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Ciorba radauteana,sarmalutze la cuptor cu picior de porc,oua umplute,snitele de pui,salata beof si doua prajituri,Dobos si brath.
Petronella
Scris: Sunday, December 23, 2012 3:38 PM
Nivel

Inregistrat: 12/14/2010
Eu voi face salata de vinete,salata de beof,sarmale, friptura de porc cu legume la cuptor, aperitiv un platou mixt salam,sunca,toba,carnat,branza,masline, chiftelute, dovlacei pane etc. Dulce avem cozonac si prajituri de casa.
Adina
Scris: Sunday, December 23, 2012 6:36 PM
Nivel

M-am apucat si eu de trebaluit! Fac salata de beuf, de conopida si de ciuperci, o ciorbita de porc acrita cu zeama de varza si rata la cuptor. Dulce am cumparat cozonac si voi mai face o data prajitura cu cioco dupa reteta de la Bereea. Am facut ieri jumatate de compozitie si a iesit faina rau. De sarmale nu am chef anul asta. Poate fac de Revelion.
ingerash
Scris: Sunday, December 23, 2012 7:21 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Eu fac salata beouf,sarmale de 3 feluri,cu foi de vita,varza dulce,varza murata(o oala de sarmale este ptr.niste prieteni,ea americanca, el scotian,au 8 copilasi...pofticiosi de sarmale),chec de carne,friptura de porc,carnati,mamaligutza,ciorba de perisoare,supa de legume,prajitura cu alune si nuci,biscuiti,tarta cu fructe.

Spor la gatit fetele si Craciun fericit! iloveyou computerlove
oanamaria
Scris: Sunday, December 23, 2012 7:40 PM
Nivel

oanamaria wrote:
Waw!Ce de bunatati fetelor !Ce harnicute !O sa aveti masa imbelsugata si plina de bunatati!
Eu nu fac multe -sarmale ,racitura de curcan ,ciorba de perisoare si in ziua de craciun friptura de porc la cuptor dupa reteta Laurei Sava .

Mai fac si chiftelute de porc si snitele de pui si normal avem carnati de casa buni-buni,sunculita afumata si lebar ca toba deja am mancat-o .Si sorici moale si bun de ti se topeste in gura .
Maine fierb sarmalele ca acumle-am facut ,dar maine le pun la foc apoi la cuptor si au si o crenguta de cimbru----deja salivez .
bulibuli
Scris: Sunday, December 23, 2012 8:04 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Dar bucatariti, nu gluma!!! Eu nu m-am omorat anul asta, ca facem Sarbatorile la socri, deci gateste socrela bunataturi pt noi yes Am avut aseara masa festiva cu cumetrii, mai neprotocolara asa ca-ntre noi... Am facut cateva aperitive: oua umplute, snitele cu susan, salata de ciupercute cu sfecla, salata de conopida cu cas, salata de vinete si ceva preparate. Nu va spun ca cel mai mare succes l-a avut sunculita afumata de la mama, cu ceapa alcool Iar baietii au pus de-un gratar la care am bagat rapid o garnitura de varza calita cu baby carrots. sic
Adina
Scris: Sunday, December 23, 2012 8:12 PM
Nivel

oanamaria wrote:

M-a pus naiba sa ii zic lu' sotzu' de raciturile tale... la astea de curcan trebuie sa pui gelatina, asa-i? Te roooog pune undeva reteta...
oanamaria
Scris: Sunday, December 23, 2012 8:19 PM
Nivel

Adina da se pune un pliculet de gelatina !Eu fierb aripile pana cade carnea de pe ele apoi las zeama sa se raceasca scot carnea si pun usturoiul pisat si sare si un pliculet de gelatina dizolvat in apa si gata apoi ca la cea de porc.
Katrina
Scris: Sunday, December 23, 2012 8:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Ce de bunatati gatiti voi fetelor!S-aveti spor!

Eu fac o ciorba radauteana,sarmalute in varza murata,drob de pui,racituri de cocos,un platou aperitiv cu muschi file,sunculita,kaiser,rosii ,castraveti,ardei gras,cascaval si ceapa rosie,iar dulce fac doar"Scutecele Domnului".
Nu prea mult acum ,ca n-avem timp sa le mancam si apoi vine si revelionul si o sa gatesc altceva.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.