Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Maria Sotul meu batea din picioare de nerabdare ca nu incepem mai repede (venise mosul intre timp) |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bereea , superb !! Felicitari ! Arata festiv si foarte apetisant ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Superba masa plina de inspiratie de creativitate.Te admir cu drag fieacre lucru iesit din mainile tale este minunat. |
|
| va multumesc |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bereea, e putin spus ca sunt impresionata. Chiar nu-mi gasesc cuvintele potrivite, dar sunt convinsa ca le intuiesti tu. |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| E de vis masa pregatita de tine si interzisa gravidelor pofticioase ca mine! |
|
| Fetelor, va multumesc mult, dar...cred ca oricare dintre voi nu e cu nimic mai prejos.Asa ca va astept cu poze (am nevoie de ceva idei pentru rev) |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Bereea , super aranjament ,decoratie si bunatatii!Imi place totul felicitari,pe cuvant pentru tot! |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Fetelor cum stati cu listuta? ce punem pe masa anul acesta?,,ma intereseaza in special prajituri |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| si pe mine ! retete de fursecuri care se pastreaza , ceva rapid usor si bun ! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ma gandeam la ceva biscuitei,tarta cu fructe,poate si un tort de mere...as incerca si un cozonac. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Noi o sa serbam anul acesta Craciunul in 4, cred, asa ca nu ma agit foarte mult.
Aperitive: salata boeuf, salata vinete, zacusca, rosii, castraveti, salam, bacon, cascaval, oua umplute, branza si ardei barcute cu almette, carnati, caltabos, toba
Felul 1: ciorba de perisoare
Felul 2: sarmalute cu mamaliguta si smantana
Felul 3: friptura de porc si de curcan cu salata, respectiv cu garnitura piure si muraturi
Desert: cozonac, negresa
Bauturi: irish cream, vin, prigat
Bradutul l-am impodobit deja de duminica... cadourile - luni seara. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu nu fac nimic, o sa cumpar cate ceva de ochii copiilor ...nu vreau decat sa treaca mai repede sarbatoarea asta ma deprima in fiecare an. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Nici eu nu ma mai omor cu mancarea,.....am sa fac:ciorba de gaina,(caci al meu sot i-a cam dus dorul si vine chiar in Ajun ),friptura la cuptor de porc cu garnitura de legume,cateva prajituri de casa(prajitura turnata cu mere,cu branza,placinta cu dovleac)aperitive-cumparate,doua salate(de telina si de beuf)si ma mai gandesc daca fac sarmale,daca nu am sa fac in a doua zi de Craciun pt a treia zi de Craciun cand serbam ziua lui Stefan (Victor) |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Eu am trecut hopul cu oaspetii cu brio, in stil american. Pt 25 si 26 voi face mancare romaneasca, ardei umpluti si sarmalute cu frunze si varza din productie proprie, un bors moldovenesc, nu stiu de care inca, cum vrea printesica, ori gaina ori legume, propabil ceva fripturica cu piure si legume si visez si eu la un cozonac si la fursecuri Linzer si un tort micut si cremoooss. AM 5 zile libere asa ca tre' sa ma aprovizionez ca nu vreau sa mai ies nicaieri, stiti voi off-ul meu cu statul in casa in pijamale cateva zile |
|
|