Profil: mary_skumpyk84
Despre
Utilizator: mary_skumpyk84
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, October 30, 2014
Ultima vizita: Monday, November 24, 2014 9:52 PM
Numarul de postari: 3
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Despre vaccinuri si reactiile la ele
Postat: Monday, November 24, 2014 9:50 PM
Cray
Postat: Wednesday, November 12, 2014 7:43 PM
Cele 4 supozitoare i le-am administrat in ziua in care i-am facut vaccinul.Am fost la spital si acolo i-a pus diferite diagnostice:hepatita neonatala,sdr de colestazà,citoliza hepatica,dislipidemie, gastroenterita acuta,galactozemie acesta a fost diagnosticul la-m citit de pe biletul de externare.Din cate mi-a spus doamna doctor si nu mi.a dat un raspuns sigur ea merge pe varianta ca fata are intoleranta la lactoza.Dar totusi mà intreb daca avea intoleranta la lactoza nu se vedea de la inceput mai crestea mai lua fetita foarte bine in greutate.pana la vaccin a fost mereu vioaie manca era foarte activa mereu?sincer nu stiu ce sa mai cred.Medicul de familie spune ca de ce in spital la nastere se face acel vaccin ca nu ar trebui sa il faca etc.Ca uite asa simtim si noi parintii cum se creste un copil ce vrem sa il crestem asa usor fara nici o problema.Và multumesc.
Postat: Monday, November 3, 2014 11:07 PM
buna am si eu o intrebare daca poate sa ma ajute cineva eu am o fetita de 5luni si la 2luni cand sa ai fac vaccinul fetita imi facuse febra dimineata si iam bagat un supozitor de paracetamol si am plecat la doctorita si nu a tinut cont si i-a facut vaccinuliar in acea zi fetita imi facuse febra si iam bagat in total cam 4 supozitoare la sfatul medicului iar dupa 3zile ai aparuse pe tot corpul bubite mici si fetita era mereu agitata nu prea mai manca si plangea mereu.am fost la spital cu ea si ia facut cortizon si bubitele ia disparut imediat si fetita devenise vioaie si cu pofta de mancare dar analizele au iesit foarte mari iar doctorii iau pus un diagnostic de hepatita B si i.a facut tratament cu arginina si valorile incepuse sa scada nici ei nu stiau sigur sa imi zica ce are copilul si au decis sa intrerup alaptatul ca poate fi intoleranta la lactoza dar eu totusi nu sunt multumita daca avea intoleranta se mai dezvolta bine si lua in greutate bine timp de 2luni pana la acel vaccin?rog daca cineva poate sa imi raspunda ce poate fi ca eu cred ca s-a intocsicat de la paracetamol ca era o doza prea mare pentru ea la 2luni.va multumesc