Profil: marym
Despre
Utilizator: marym
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, June 5, 2014
Ultima vizita: Thursday, June 9, 2016 1:21 PM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Implant dentar sau lucrare clasica?
Postat: Wednesday, September 24, 2014 9:20 PM
Într-adevar implantul e o solutie de durata, plus ca nu e nevoie sa strici dintii invecinati ca sa faci o punte, mi-a explicat dentistul meu, poti pune un implant pe post de radacina peste care vine coronita, adica maseaua. Si la bani iesi tot acolo, trei dinti -cel din stanga, cel care lipseste, cel din dreapta-cat iti trebuie pentru o lucraare, costa aproape cat un implant. Plus ca scapi de o tortura: slefuitul dintilor care e dureros. Eu am optat pentru implant si nu regret. Nu am avut nicio problema, in plus, arata intr-un mare fel. Eu mi-am facut implanturi in Bucuresti,zona Berceni, si sunt foarte ok. Clar e mai bine cu implantul, zici ca e de-acolo, din dantura ta!
Subiect: De evitat - Dental Implant
Postat: Thursday, June 5, 2014 8:23 PM
Salut! Treaba cu implanturile este foarte serioasa. Pot aparea infectii grave. Eu am apelat la implanturi dupa o parodontoza severa. As fi putut opta pentru o lucrare clasica, dar implanturile, dupa multe informARI,par o solutie durabila. I-am luat la rand. O cunostinta de-ale mele si-a facut un implant.Apoi, la sugestia ei, mi-am pus si eu unul.