Profil: MaryFlor
Despre
Utilizator: MaryFlor
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Friday, November 17, 2017
Ultima vizita: Friday, July 5, 2019 12:35 AM
Numarul de postari: 153
[0.01% din toate postarile / 0.06 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 48
Postat: Thursday, November 29, 2018 1:56 PM
Bella ,Andreea sunte?i ni?te gravidute fff frumoase!!!! Sarcina u?oara ?i fara probleme în continuare!!!
Raluk , nu te speria ,cu primul bebe nici eu n am avut simptome de gravida, iar acum am de toate în afara de varsaturi,deci stai cumintica,si totul o sa fie bine ,hai ca poate acum cu luna decembrie, cu atâtea sarbatori poate te detasezi pu?in, te vad fff încordata si nu i face bine lu bebe,stiu ca nu se pot controla ,dar sper doar ca acum sa ti treaca timpul altfel si sa nu te mai ingrijorezi pentru orice detaliu,ca sa stea si bebe mai relaxat la tine în burtica
Postat: Tuesday, November 27, 2018 6:16 PM
Fiecare corp reac?ioneaza altfel,la fel si fiecare sarcina ,nu trebuie sa faci comparatii, daca doctora sau doctorul iti spune ca bebe s a dezvoltat cum trebuie cu altceva nu te stresa,am o colega care a luat 8.5 kg în toata sarcina ,dar fetita a fost foarte sanatoasa !!!!
Postat: Monday, November 26, 2018 6:30 PM
RalukM wrote:

Cate saptamâni ai? Eu am emotii mari pana in decembrie:)) ai ramas gravida in urma stimularii cu closty?

Te inteleg ,ai grija de tine pâna atunci ca sa nu stresezi bobi?a majoreta majoreta topai las o sa se fixeze fara stressic
Postat: Monday, November 26, 2018 6:26 PM
RalukM wrote:

Cate saptamâni ai? Eu am emotii mari pana in decembrie:)) ai ramas gravida in urma stimularii cu closty?

Am 6 saptamâni ?i 4 zile ,am ramas fara tratament, am facut hsg ,în iulie,mi au spus ca am sactosalpinx bilateral, ca nu am nicio sansa ,ca poate daca fac instala?ii,am lasat o balta ,am zis ca adoptam, chiar ne interesasem cum trebuie sa procedam si surpriza în noiembrie n au mai venit rusii Big Surprise Love
Dar primul bebe , da în urma stimulării cu ovamit
Postat: Monday, November 26, 2018 5:35 PM
Salut fete,scuze ca n am mai scris ,Dar am trecut prin atâtea stari zilele astea ,Dar spre fericirea mea si a so?ului bebe e unde trebuie ,i am auzit si inimioara ,acum sa avem grija sa stea cuminte în burtica !!!! Mi a dublat doza de progesteron si concentratia de aspenter ,în rest bebe SA CRESCA MARE SI SA STEA LA CALDURICA
Felicitari tuturor care v au ie?it analizele bine ,sarcina usoara in continuare si mai ales dance celor care mai ave?i putin si o sa puteti sa i ?ine?i în brate tot binele din lume si multa sanatate!!!!
Raluk eu d abia te astept am cam fi în acea?i perioada sa na?tem, cu voia lui Dumnezeu ne ?inem de urat pâna la termen, deja ma speriasem ca nu sunt decât eu cu sarcina a?a mica, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine în decembrie majoreta majoreta majoreta
Postat: Monday, November 19, 2018 12:32 PM
RalukM wrote:

La extrauterina beta creste f lent, nu se dubleaza valorile. Daca urmatorul beta are valoarea aproape dubla inseamna ca e sarcina in evolitie si nu e extrauterina. La o valoare de la 4 cifre in sus dublarea are loc mai lent, dar ar trebui sa o cresstere mare, aproapr de dublu cel putin. La valoarea de 5000 se vede deja la eco daca e im uter sau nu.

Mul?umesc frumos pentru raspunsuri, si da , acela? lucru mi a zis si doctora ca daca am valoare dubla, pot sta lini?tita ?i ca apoi imi face si ecograf ca sa l vedem , mul?umesc frumos ca ati raspuns atâtea, sa ave?i sarcina usoara si copila?i sanato?i firstprize
Postat: Sunday, November 18, 2018 10:10 PM
Mul?umesc frumos, mâine fac bhcg , iar dupa rezultat , vb cu doctora poate o fac sa mi faca eco , am incredere fff mare în ea ,cred ca nici ea nu se asteapta sa i dau valori asa mari, m a ajutat mult pâna acum, doar ca speram ca poate valoarea mare da de inteles ca i sarcina normala, ca poate vreuna ati avut extrauterina si puteti sa ma lamuriti, oricum pana vineri nu pot sa stau ca ma urc pe pere?i bounce bounce Hands
Postat: Sunday, November 18, 2018 10:17 AM
Buna dimineata burticiangel , mul?umesc frumos pentru raspunsuri, stiam si eu ca se poate sa fie sarcina gemelara daca sunt valori mari, nu m ar deranja ,numai sa fie unde trebuie, iar despre faptul ca se poate vedea la 5 saptamâni stiam si eu , dar doctora mea vrea sa mi faca d abia vineri pe 23, iar eu simt ca înnebunesc pâna atunci, oricum daca mâine hg mi s ar dubla ea spune ca ar fi semn bun, dar tot nu pot sa ma lini?tesc pâna nu vad cu ochii mei ca e unde trebuie , ca nu trebuie sa renun? la speran?a de a mai avea un bebe
Cat despre faptul ca sa nu ramâi câteva zile fara banu?i,intre cp si indemnizatie,ras nu prea cred ca i intereseaza pe ei asta, cred ca e din ce am inteles eu ,ca a?a sunt doctorii obliga?i sa dea
Postat: Saturday, November 17, 2018 11:53 PM
Buna , sarcina usoara tuturor si fara probleme, sunt noua în acest grup de burtici, am aflat ca s gravida, ultimul diagnostic ambele trompe înfundate, teama acum ,ca ar fi sarcina extrauterina, recomandarea doctorului sa fac hcg, am facut ieri =5325, trebuie repetat luni ca sa vedem daca se dubleaza , intrebarea mea catre voi, poate fi extrauterina la valoarea asta, mi se pare maricica, ar fi pentru o sarcina de 5 saptamâni, stiti cam cand incep simptomele de extrauterina??? Eu nu am simptome decât de gravidapale
Subiect: Clubul aspirantelor - 61
Postat: Tuesday, January 9, 2018 12:29 PM
Nu vreau sa descurajez pe nimeni mai ales ca am niste zile ffff urate ,DAR SI EU AM FACUT STIMULARI SI CREDE MA CA LUNA TRECUTA ERAM SIGURA CA SUNT SI NU ,A FOST ALARMA FALSA ,DAR cum la mine a fost alarma falsa la tine poate fi semn bun , organismul difera la toate, dar un lucru e sigur hormonii de ii bagam în noi la stimulare ne mint frumos ?i ne mai da ?i câteva kg în plus degeaba , doctorul tau a avut dreptate.....,nu pot decât sa ?i doresc ca fie totul bine ?i chiar sa ai doi ochi?ori,eu trec acum prin urmarile faptului ca m am lasat dusa de val de simptome ?i e îngrozitor,nu vreau sa ?i stric iluziile, dar în momentul asta vad cum e de urat când î?i faci speran?e degeaba ?i as vrea sa nu ajungi ca mine ,in zilele astea ,tu ai grija de tine ?i poate chiar sunt 2 ochi?ori ,nu po?i ?ti ...Buddy1
Adina î?i mul?umesc din suflet pentru încurajare ?i chiar am de gând sa fac lucrul asta, sa ma deta?ez ?i sa las in grija Domnului totul,ii mu!primesc pentru lastarelul frumos de îl am ?i daca o sa mai vrea sa mi dea sa mi dea daca nu ,într-adevar trebuie sa am grija de acesta,care este un scuuuuuuuump,va doresc din suflet la toate sa vi se implinesca aceasta dorin?a pentru ca este cea mai mare bucurie ?i cel mai pre?ios "Un BEBELU? pentru toate aspiricile ?i sa ave?i zile cât mai lini?tite ,de?i ?tiu ca asta este mai greu pâna se împline?te dorin?a !!!!!
computerlove computerlove computerlove