Profil: maryella77
Despre
Utilizator: maryella77
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Tuesday, July 16, 2013
Ultima vizita: Thursday, July 21, 2016 10:59 PM
Numarul de postari: 1,228
[0.12% din toate postarile / 0.30 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 51
Postat: Wednesday, July 6, 2016 8:21 PM
Alexa001 wrote:

Pe scurt asa...ca nu as vrea sa mai intru in detalii (ma supara si cand imi amintesc) , aseara am tras o cearta zdravana cu sotul, dar naspa rau. Totul a plecat de la faptul ca i-a spus sora'sii de sarcina. In fine...cum spuneam..nici nu vreau sa imi amintesc, ca de-abia am reusit sa ma mai linistesc. L-am bagat astazi in sedinta si i-am spus niste lucruri drept in fata...l-am scuturat un pic, e decizia lui ce vrea sa faca in continuare, daca se schimba sau nu. Eu de astazi incolo o sa ma pun pe mine si pe bebe pe primul loc, pe nimeni altcineva. Daca nu e de acord cu asta si considera pe altcineva mai important decat propriul copil, duca-se..cu sor'sa...si cu cine o mai vrea el in brate, sa se spele cu neamurile pe cap. I-am pus in vedere sa se gandeasca bine, cu sora'sa si cu ma-sa nu poate face copii, oricat de importante ar fi pentru el. Tot cu o femeie va trebui sa traiasca...si nici o femeie insarcinata nu va accepta sa fie ea si copilul pe locul 2.
Azi-dimineata cand am fost la baie si m-am sters am observat o secretie rozalie-maronie semi-transparenta...si am intrat in panica. Intr-un final am sunat medicul, mi-a zis sa pun utrogestan de 200, doua pe zi, sa iau no-spa 3 pe zi...si vineri la ora 18:30 ma duc la control. De dimineata de atunci nu am mai avut nici o scurgere...dna doctor a zis sa o sun daca devin mai intense sau mai abundente...dar acum nu mai este nimic.
Orice ar fi fost...sigur de la faza de aseara a fost...sunt convinsa.
Acum m-am linistit...de-asta nici nu vreau sa intru prea mult in detalii, sa nu imi mai aduc aminte. Am decis sa devin o nesimtita, pentru mine si pentru copilul meu. Daca altora nu le pasa ce se intampla, pai mie imi pasa, si inca cum ! guns

Te-ai gandit f bine. Sa stii ca stresul transforma progesteronul in cortizon, deci ii cam fura hrana lui bebe in perioada asta a sarcinii.Asa ca ai grija de tine si bebe ca se va da si sotul pe brazda, vei vedea.
Subiect: Clubul aspirantelor - 50
Postat: Wednesday, July 6, 2016 12:25 AM
Teoftici wrote:
Mire imi pare tare rau pentru bunica ta! Dumnezeu sa ii dea odihna sufletului si sa ii ietre greselile sa o poata primi in rai! Tie si familiei tale putere sa va dea Dumnezeu si sa va rugati pentru sufletul ei- a murit impartasita si asta e o mare realizare!
Pai dupa asa veste mai pot eu sa va impartasesc bucuria mea? pai da, pot pentru ca toate se intampla cu voia Lui Dumnezeu...ne-am linistit acum , suntem optimisti, beta e mare : 8447.5 mIU/mL Barbati sanatosi: < 5 mIU/ml;
Femei sanatoase neinsarcinate: < 5 mIU/ml;
In sarcina:
4 - 7 sapt: 590 - 187000 mIU/ml;
8 – 11 sapt: 17800 - 328000 mIU/ml;
12 - 20 sapt: 5380 - 183000 mIU/ml;
21 - 40 sapt: 3460 - 71500 mIU/ml.
La eco si la consultul fizic totul perfect, bebe e unde trebuie, e mic, avem 5 saptamani si cateva zile ( am ovulat tarziu, cu o saptamana inaintea menstrei), ovarele curate in urma tratamentului cu naturiste, peste 2 saptamani ne vedem sa auzim inimioara. Tratamentul ramane acelasi : aspenter de 75, acifol de 5 mg, femosun, no-spa la nevoie,utrogestan de 200 de doua ori pe zi- eu iau 3/zi. Si trebuie sa ajung la hematolog. va pup si va doresc si voua ce imi doresc si mie!yes yes yes computerlove

Felicitari Teo! Sarcina usoara si binecuvantata sa ai! Felicitari Lili! Sarcina usoara si binecuvanta tuturor burticilor!
Subiect: Clubul aspirantelor - 50
Postat: Wednesday, July 6, 2016 12:22 AM
Mire wrote:
Va multumesc pentru incurajari!Bunica mea s-a stins din viata la ora 14:00:001018:
Nu pot decat sa va urez sa va bucurati de cei pe care ii mai aveti in viata..sa va rugati sa ii tina Dumnezeu sanatosi cat mai mult.
E f greu sa ii vezi cum se sting sub ochii tai..

Condoleante! Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace! Bunicul meu care m-a crescut a murit in octombrie si inca am momente cand nu ma pot opri din plans de dor. Dar stiu ca ei sunt intr-o lume mai buna si ca ne vegheaza de acolo.Cheek Kiss
Subiect: Clubul aspirantelor - 49
Postat: Monday, June 20, 2016 7:17 PM
Alexa001 wrote:
Fetelor, am niste emotii...tremur toata ! M-am trezit si am masurat temperatura, iar cand am vazut ca era 36.8 am facut test. A aparut o a doua liniuta palida in primul minut !!! yes yes yes
Testul e surecheck, altceva nu am gasit in zona (sunt in sighisoara). Din ce stiu eu, astea nu prea dau fals pozitiv, asa-i?? O sa incerc sa va pun poza.

Pfoai...sunt atat de emotionata ca nu mai pot...sunt inca inchisa in baie...incerc sa imi pun gandurile in ordine si sa ma opresc din plans, sotul inca doarme ras
Ma gandesc cum sa il anunt, daca sa ii spun acum sau mai tarziu...mare surpriza nu prea pot sa ii fac aici, trebuie sa ma gandesc la ceva.
Dar daca e "pacaleala"? Ma tot uit la test si nu pot sa cred ! Am scos cutia din cosul de gunoi sa ma asigur ca e test de sarcina si nu de ovulatie Haha
Pffff, am gandurile amestecate...de-abia astept sa ajung acasa Crazy

Felicitari din suflet Alexa! Sarcina usoara si binecuvantata sa ai! Ma gandeam eu ca pisicutzul vine cu noroc. Eu nu am mai intrat de ceva timp pe forum asa ca abia astazi am aflat vestea cea buna.Acum trage cu piciorul si mai ia cateva aspirante cu tine!
Subiect: Clubul aspirantelor - 45
Postat: Monday, March 28, 2016 9:34 PM
Rubynne wrote:

Multumesc mult pentru raspuns!
Deci il gasesc la camera de garda si in afara de trimitere imi trebuie si adeverinta de salariat de la munca?
Scuze pentru toate intrebarile, dar nu prea am fost pe la spitale in viata mea...spre norocul meusic !

Pupici computerlove

La camera de garda nu iti trebuie nimic, pentru ca se considera urgenta.Oricum e bine sa ai la tine si trimiterea si adeverinta de salariat,buletinul si cardul de sanatate.Si eventual ce analize ai mai facut,daca ai mai facut.Cumnata mea s-a chinuit cu o gramada de tratamente si investigatii pt o durere pelvina care nu ii mai trecea.A fost la doctorul Ion Ionut la camera de garda, i-a facut eco transvaginal si i-a dat un tratament care ii merge f bine si care o costa 15 lei pe 2 luni.Si deja se simte muuult mai bine, nici nu-i vine sa creada ca a luat atata timp o gramada de tratamente scumpe fara efect. Oricum e genul de medic care nu te duce cu vorba.
Si nu ai de ce sa iti ceri scuze ca pui intrebari, pana la urma asta e rostul forumului, sa invatam una de la cealalta.
Postat: Monday, March 28, 2016 8:34 PM
Rubynne wrote:
innori Buna fetelor!

Ma scuzati ca nu am reusit sa citesc toate paginile, puteti, va rog sa ma ajutati cu o informatie.
As vrea sa ma duc la unul din medicii de la Giulesti. A mai fost cineva acolo? Cum se procedeaza? Eu mi-am luat deja trimitere de la medicul de familie. Sa ma duc la camera de garda? Sau sa ma duc la Centrul de planificare?
Merci mult de ajutor!Cheek Kiss

Sa aveti o saptamana plina de vesti bune!!!bebic

Lunea, miercurea si vinerea de la 13.30 in sus cand e de garda dr. Ion Ionut Adrian.E un medic excelent, rabdator si deloc ciubucar. Cu programare e ff greu sa prinzi un loc la el mai devreme de 2 luni, dar la camera de garda vede toate pacientele.Totul e sa te inarmezi cu multa rabdare si incredere.
Postat: Sunday, March 27, 2016 7:02 PM
Lili Eu wrote:
stai linistita ca am inteles ce ai zis, cat despre bebelit nici eu nu am bebelit deloc de la ovulatie nu am mai bebelit, cat timp am fost insarcinata de teama sa nu patesc ceva am zis ca pana nu imi zice Dr ca e ok bebe nu fac nimic si nici al meu nu a vrut sa facem ceva, plus ca luna asta dupa ce am pierdut bebe am bebelit doar de 2 ori pana in cm deci in 3 luni am bebelit de 2 ori! de teama sa nu raman am cel mai intelegator sot din lume pt noi nu e chear asa de important sexul putem sa ne iubim si fara sex, si cand am avut operatia de extrauterina nu am facut nimic 2 luni nu e asta problema, eu zic ca nu cred ca ar trebui sa mai pierd inca o luna pt ca e post, daca e sa se intample nu cred ca D.zeu mar pedepsi pt ca imi doresc un copil NuImiPasa

Cum am mai scris, asta e o decizie care se ia intre soti, in intimitatea cuplului si fiecare cuplu face cum considera si nimeni nu trebuie sa dea explicatii.
Ingrig acum am inteles ce ai vrut sa zici.Si eu cred ca postul si rugaciunile ne feresc de multe rele.
Postat: Sunday, March 27, 2016 1:35 PM
Lili Eu wrote:
si eu zic ca ai dreptate cu postul nu cred ca e pacat sa faci un copil fie el si in post, doar te iubesti cu sotul tau si nu cred ca e un pacat, eu am ramas in ianuarie insarcinata si nu era post dc am pierdut sarcina? toate se intampla cu un rost pe lumea asta, fetelor eu cred foarte mult in destin ce iti e scris in frunte iti e pus daca e sa nu fie bine nu e si gata daca e sa fie bine este, sunt persoane care are foaste mare grija de ele cand sunt insarcinate si nu reusesc ca duca o sarcina la termen si altete care fumeaza si nu ia nici un fel de vitamine mananca ce nu trebuie... etc... si sunt bine! ex va mai povesteam eu de colega mea ca fumeaza nu mananca pt ca nu isi ia pachet la ea bea cafea sta afara cu fundul pe cinent nu are nici o grija de ea sau de copilasul din burta! si e bine mersi, zice ca cel din burtica are pofte doar de tigari Lol in rest de mimic alceva, e inconstienta si pune veata celui mic in pericol dar na ce poti sa ii faci daca asta o duce capul. aaaa si am uitat sa va zic ca pana la 6 luni jumatate nu a fost la Dr si nu a facut nici un fel de analize sau eco de vitamine nici vorba.pale

Eu am vrut sa zic cu totul altceva. Eu personal sunt perfect de acord cu ingrig in ceea ce priveste bebelitul in post.Si sunt convinsa ca spovedania si impartasanie aduc sanatate si sufletului si trupului asa ca sigur nu a fost coincindenta. Postul de fapt e in ajutorul cuplurilor,in consolidarea relatiei dintre soti.E mult mai usor sa te intelegi cand exista intimitate fizica, dar cand aceasta lipseste pentru o perioada in relatie se abordeaza alt timp de relatie, mai profunda, intima la un alt nivel.Gandeste-te ca niciodata nu stim ce ne rezerva viata.E posibil sa avem o sarcina care nu permite contacul fizic sau , Doamne fereste, peste ani poate fi vorba de o boala care interzice relatiile fizice.Pai daca pare mult o perioada de 40 de zile cat tine postul ce urmari va avea o abstinenta de peste 10 luni sau chiar mai mult in cuplu? O relatie trainica trebuie sa aiba si o baza spirituala puternica nu numai fizica si materiala. Si nu putine sunt cazurile cand cupluri care se chinuiau de mult sa aiba copii au obtinut sarcina cu bebe perfect sanatos tocmai dupa ce au tinut post o perioada.
Cat despre femeile despre care povestesti tu e o zicala:" de unde nu e nici Dumnezeu nu cere".
Ingrig atata timp cat perioada de post o vezi ca pe o perioada de castig sufletesc, spiritual si nu ca pe o luna de bebelit pierduta, e foarte bine si sunt convinsa ca vei avea parte de inca un copilas perfect sanatos de care sa te bucuri. Dumnezeu nu ramane dator.
Ingrig ( era sa uit) post cu folos si binecuvantat sa aveti!
Postat: Sunday, March 27, 2016 11:32 AM
ingrig wrote:
Buna fetelor m-am hotarat sa va povestesc pierderea mea , eu mai am un baietel de 4 ani .Am ramas insarcinata a 2 oara dupa un singur contact neprotejat ! Toate bune analize bune Pap bun , secretie apare E-coli , si listeria un titru de 1/160 ! Am mers la medic la 7 sapt m_ia dat tratament pt E-coli , refac secretiile iese streptococul de grup B iar tratament ! La 12 sap fac morfologia la dr Adriana Klein la hilmi , bebe in parametri doar o placenta anterioara jos inserata ! Dupa asta merg si la Filantropia aveam programare era gratuit acolo toate bune ! Merg la 18 sapt la dr Klein bebe ok ! Urma sa merg la 22 sapt sa fac morfologia ! Cu o zi inainte de morfologie ma trezesc cu o durere de cap , pe la 2 aveam musculite in campul vizual , de atunci am simtit ca ceva nu este in regula bebe nu mai misca ! A doua zi merg la Filantropia la morfologie acolo dr Veduta incepe sa masoare bebelu capul perfect ne arata o poza 4 D era superba bebelina ! Coboara ecograful si se albeste la fata se fastacea , eu care banuiam ca ceva nu era in regula o intreb ce nu-i bate inima , ea zice stiai eu zic pai nu a mai miscat de ieri de la 2 !pale Sun doctorul sa-i spun ma duc la Spital acolo refac ecografiile sa se confirme ca bebe nu mai are activitate cardiaca ! Toata noaptea am avut contractii si am facut temperatura ! Dimineata vine dr si-mi spunr ca trebuie sa nasc natural ca am facut temperatura si este riscant sa-mi faca micro cezariana ! Eu am cezariana de la primul bebe ! In-mi da pastile , supozitoare si intr-o jumatate de ora nasc natural un copil fara viata ! Nu am putut sa ma mai uit la bebe nici ei nu m -au lasat ! Dupa ce stau internata 5 zile cu 3 antibiotice plec acasa , dr meu pleca in concediu , eu incep sa ma simt rau sa-mi curga cheaguri de sange , merg la urgenta acolo la ecograf se vede un rest ! Ma chiureteaza ! Bucata scoasa a fost trimisa la biopsie ! Acolo au zis ca a fost placenta ! La anatomie patpologica a bebelusului a reiesit ca era bine dezvoltat fara malformatii ! Am trecut prin cele mai oribile momente din viata mea ! Dupa 2 sapt de la chiuretaj am facut eco aveam deja foliculii ! Am refacut pap si secreti , pap a iesit bine in secretii s-a gasit Klebsiella pneumoni ! Am luat zinat la 6 ore ! Refac secretiile si am scapat si de asta ! La ultima eco la dr Klein aveam endometrul subtire ! Acum nu mai incerc sa raman pana nu trece postul , pt ca eu am ramas cu bebe in postul pastelui trecut si am fost la preot sa m-a intrebat daca bebe a fost conceput in post si am zis ca da ! Preotul a zis ca nu se fac copii in post , preotul slujeste in biserica pictata de parintele Arsenie Boca ! Si culmea ca cu 2 zile inainte sa se intample nenorocirea o verisoara a adus aghiazma de la mormantul parintelui Arsenie si am baut luni si marti nu a mai miscat bebe ! Am trecut prin depresie crunta 3 sapt nu am dormit zi si noapte cu pastile de somn ! Acum dupa 6 luni de cand s-a intamplat imi este un dor de bebelusa de ma doare sufletul la propriu ! La spital toata lumea zicea "lasa ca faci altul " dar eu o vroiam pe ea !! Nu cred ca alt copil poate sa inlocuiasca altul ! Baiatul ma intreaba mami de ce i-ai dat bebelusul nostru lui Domne Doamne ! Ma prabusesc dedurere si plang pe ascuns ! Acum imi doresc in primul rand sa fiu sanatoasa sa pot sa-mi cresc copilul pe care il am ! In concluzie cred ca listeria mi-a omorat copilul ! Cu toate ca doctorul zice ca poate am facut trombofilie dobandita !! Asa ca mergem inainte cu Dumnezeu ! Eu merg la maslu vinerea la biserica unde a slujit parintele Arsenie Boca ! Va pup

imi pare sincer rau ca ai trecut prin asa ceva.Nici nu stiu ce sa zic care sa iti aline macar un pic durerea decat sa te intareasca Dumnezeu! Analizele de trombofilie le-ai facut? Scuza-ma ca iti zic, dar nu cred ca are legatura nici cu aheasma nici cu postul Pastelui ce ti s-a intamplat. Iti dai seama ca toti oamenii nascuti in luna decembrie , pe la jumate spre Craciun sunt toti conceputi in postul Pastelui. Mai degraba a fost o problema medicala acolo.Agheasma e apa sfintita, ajuta, nu produce avorturi si se sfinteste in biserica nu la mormantul cuiva.Verisoara ti-a adus agheasma de la biserica de la Prislop nu de la mormantul lui Arsenie Boca. Iar postul se tine cu bucurie, pentru beneficiile pe care le aduce, nu de frica pentru ce ar putea aduce nerespectarea lui.Sincer sunt mult mai multi oameni care nu il respecta decat cei care o fac, asa ca...Inca o data, imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat.
Postat: Sunday, March 27, 2016 9:06 AM
ElenaD94 wrote:
Fetele, in special cele care nu au probleme serioase, vreti sa va dau eu pontul ca berzele sa isi faca cuib la voi? Ok !
NU VA MAI STRESATI!!!. Detasare completa! Daca nu ma insel si Sin spunea asta. Stresul este dusmanul nr.1 in preconceptie precum si in sarcina. Eu ma pot da exemplu, cu ovare polichistice si anovulatie la 21 de ani, doctora m-a avertizat de la prima intalnire: Doamna, va trebui multa rabdare, sa asteptam corpul sa revina la normal...apoi sa stiti ca femeile cu ovare polichistice raman insarcinate, dar pierd sarcina..." Am plecat cumintica.. mi am luat tratamentul...iar in a2-a luna o sun sa o intreb ce doza de Arefam luam, caci sunt Kinder Surprise. La prima eco m.a intrebat ce am facut de a raspuns corpul asa bine si rapid...i am spus ca am fost mai nesimtita hohot luam tratamentul dar ne am iubit din placere, nici gand de bebeleala. Era iulie , iar mai aveam o saptamana pana sa mergem la mare, si ma tot rugam sa imi vina sa scap pana plecam. Nu stiam cand trebuie sa vina, avand atatia ani ciclu neregulat..siii...surpriza: a venit cu cateva zile inainte sa plec la mare. Pana am plecat am fost fresh. La mare nu ne am iubit neam ras pe cuvant ! Abia dupa ce am venit acasa la 1 zi sau doua ne am iubit... V am povestit ca sa vedeti ca n am fost chititi pe a face bebe.... Si uite asa au trecut zilele si am hotarat sa fac test, tot asa in vant ca nu aveam ce face, eram in ziua 28 a ciclului habar aveam cand urmeaza sa vina, fiind al doilea dupa tratament nu stiam daca va veni tot la 30 sau altfel... Am ramas socata cand am vazut doua linii clare, tinand cont ca noi eram departe de orice speranta ca bebe va sosi asa curand. Eu cred ca asta a fost secretul... Linistea psihica si sufleleasca, bineinteles pe langa tratament. Noi suntem formati din doua parti, fizica si psihica, functionam ca un intreg, iar daca nu balansam, nu vom reusi niciodata. De aceea consider ca trebuie sa lasam medicii sa isi faca treaba pe partea fizica iar noi sa lucram pe cea psihica, aici suntem automodelatori, suntem proprii medici!! De cate ori mergeam la control doctora spunea " o vedeti pe doamna? A ramas insarcinata avand ovare polichistice"...s.a mirat de timpul in care totul s.a petrecut, atat de rapid, din a2.a luna de tratament... Va pup si va doresc toooot binele din lume. Ma scuzati daca iar v am invadat. Peste 2-3 saptamani parasesc forumul, teoretic, caci mi am indeplinit misiunea, insa voi intra mereu si la gravidute si aici. Iar pe voi va vreau inghesuite toate acolo la grupul gravidutelor. grup angel

Ai mare dreptat.Practic noi trebuie sa ne facem partea noastra si restul sa lasam in voia lui Dumnezeu.Dar, usor de zis si greu de facut.Pe tine te-a ajutat foarte foarte mult varsta.In general femeile cu ovarele polichistice obtin sarcina destul de usor pana in 25 de ani, mai tarziu intervin problemele.Multumim pentru sfaturi, sarcina usoara in continuare pana la termen, nastere usoara si binecuvantata! Si te mai asteptam pe la noi cu astfel de sfaturi, ca ne prind bine.Cheek Kiss