Profil: marycha
Despre
Utilizator: marycha
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, March 26, 2014
Ultima vizita: Wednesday, March 26, 2014 1:02 PM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Ceaiul verde
Postat: Wednesday, March 26, 2014 1:02 PM
@miriam asta cu "mananca din oase calciul" e putin cam mult spus. Setul asta de efecte apare numai la un consum foarte intens si foarte indelungat de ceai verde. Exista doar cateva cazuri clinice in care s-a ajuns asa departe, numai ca respectivele cazuri au ajuns in toate ziarele tip cancan si astfel au dat nastere unui mic mit.

@Bulgaru: exista foarte multe tipuri de ceai verde, posibil sa nu-l fi nimerit tu pe cel mai gustos. Iti recomand sa incepi cu un amestec de ceai verde si fructe, gustul este fantastic. Cei de la magazinul d'Oro Tea au sortimente foarte, foarte gustoase, incearca ceaiul verde "Viata Vesnica". :-)

Apoi, la ceaiul verde conteaza foarte mult si metoda de preparare. Frunzele NU se infuzeaza in apa clocotita (altfel ceaiul devine amarui si destul de neplacut), ci se foloseste apa la 70-80 C. Cu alte cuvinte, dupa clocotire asteapta 2-3 minute sa se raceasca putin.
Subiect: Candidoza (Candida Albicans)
Postat: Wednesday, March 26, 2014 12:51 PM
Candida nu trebuie neaparat luata de undeva, poate aparea si ca rezultat al unui sistem imunitar slab sau a unui tratament prelungit cu antibiotic.