Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Martisorul nostru a plecat ieri; intentionat l-am trimis mai tarziu pentru ca stiu ca mamica nu a fost acasa. Sper sa ajunga fara probleme.
Cris-DL wrote:Oana, e chiar inaltutza gropitze -eu ma gandeam ca-i sunt maricele ! Alexia, esti o scumpa, ai fi bunutuza de manechin; dar in manutza ce ai ? Eric, este un dulcic -el n`are nicio treaba ...copilasi frumosi, cam rarutz v`arata mami Sa le purtati sanatosi
Da, s-a inaltat brusc si si-a cam pierdut bolfitzele din cauza asta. Deja ii cumpar haine pt. 4 anisori. Intrebai ce are in manuta Un bat de la acadea pe care-l mai crantzanea cate putin. Multumim. Multa sanatate si voua. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/18/2008 Mesaje: 968
| Marivic, abia acum am reusit sa intru din nou pe forum. Ma bucur mult ca ti-a placut martisorul. Adica sper safie pe gustul tau. Cum nu tecunosc prea bine nu am avut alta inspiratie. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| CARMEN,multumesc mult dar nu trebuia sa-ti cheltui banii,pt.mine;mi-a placut foarte mult dar ai cheltuit bani,era de ajuns un martisor. |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Frumoase martisoare!
De la noi nimic la nimeni? Unul inca nu l-am pus, "ideea" mea a solicitat cautari indelungate, nu toata lumea are astfel de pasiuni. Surpriza va fi la destinatie, nu mai spun nimic, buzele-s pecetluite. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| marivic wrote:Eu am avut mari probleme cu martisorul pe care l-am trimis mamicii,...am facut coletul,m-am dus la posta si mi-a spus ca trebuie sa merg la bucuresti la posta.Fiind la 30km distanta nu aveam timpul necesar sa ajung ,fiind foarte aglomerata cu cursurile.Ce-i spun tatei?du-te tu si pune-mi-l.ok.se duce saracul completeaza un formular sta la coada 1 ora,dupa care cand ajunge in fata ii spune angajata postei ca e gresit si sa vina maine dimineata ca inchide mesageria.Saracul era terminat si obosit si nervos.A doua zi,se duce iar completeaza alt formular ,sta iar 1ora la coada si cand ajunge in fata ii spune tembela aia ranjind fasolea la el ca iar este gresit;  eu ii spusesem sa treaca la ce este in cutie DIVERSE,si cica nu trebuie asa,ci specificat clar ce este ca daca e vreo bomba  Mie deja mi-e rau,...a scris iar saracul si a specificat clar ce este acolo  la pus intr-un final dar vreau sa-mi cer scuze MII DE SCUZE,MAMICII CAREIA O SA-I PARVINA,PT.INTARZIERE.Oricum la pus de vreo 2 zile darnu stiu cat face pe drum.Data viitoare pot  posta? of,draga de tine,prin ce-ai trecut,insa stai linistita ca,coletul a ajuns cu bine la noi.Iti multumim din suflet,pt tot mai ales ca mai data gata cu lumanarica stil indiana sti ca-mi place orice stil indian
 Elo e foarte incantata de dvd,iar Sole de ratusca si caciulita,iar eu sti de ce.Multumim frumos pt tot |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Rody, frumos Martisor ati primit, fetele! Sa va bucurati de cadouase!
Eu astazi am primit o felicitare de la draga de Sami. Surpriza a fost de proportii ca nu ma asteptam absolut deloc. Multumesc din suflet inca o data, iubitica! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Liz,a fost trimisa mai cu intarziere dar cu mare drag si ma bucur ca ti-a placut |
|

| RODY,nici nu stii cat ma bucur ca ajuns coletul intreg la voi;mi-era foarte teama ca nu ajunge.Te rog din suflet sa ma ierti daca am gresit in alegerea martisorului,...este prima oara cand ma inscriu la asa ceva,si nu stiam ce se da,ce gusturi are fiecare,daca am ,,zbarcit-o''cumva,cu ceva, Dca chiar va placut ,atunci sa sti ca m-ai facut cea mai fericita mamica de pe forum si sper sa putem fi prietene bune. |
|

| marivic wrote:RODY,nici nu stii cat ma bucur ca ajuns coletul intreg la voi;mi-era foarte teama ca nu ajunge.Te rog din suflet sa ma ierti daca am gresit in alegerea martisorului,...este prima oara cand ma inscriu la asa ceva,si nu stiam ce se da,ce gusturi are fiecare,daca am ,,zbarcit-o''cumva,cu ceva,  Dca chiar va placut ,atunci sa sti ca m-ai facut cea mai fericita mamica de pe forum si sper sa putem fi prietene bune. Doamne iubita,martisorul e cat se poate de perfect.Nu mai zic de cuvintele scrise in felicitare,mi-au mers la suflet.Esti o draguta Totul e mai mult decat perfect |
|

| Atunci,sa le purtati,stapaniti sanatoase,sa fiti fericite si iubite! ITI DORESC SA AI PRIETENI,PRIETENI BUNI CARORA SA LE PESE DE TINE CAND TI-E GREU,CARE SA TE INVETE SA RAZI DIN NOU.IN SANATATE SA TRAIESTI PRIETENA DRAGA,O MIE DE ANI SA TRAIESTI,IAR EU SA-TI FIU ALATURI SA LE TIN SOCOTEALA,MI-AS DORII.  |
|

|
Apropo mesaj de la Elo"Mami spunei la fata din Romania sa-mi mai trimita un DVD cu desene animate Am ras cu lacrimi cand am auzit-o.Te pupam si multumim incodata |
|

| pup-o pe ELO,din partea mea si ma bucur ca ii place.am cautat special sa vb in romana.ma bucur din suflet ca ii place. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Rody, multumim tare mult ca te-ai gandit la noi ...inca de vineri a sosit felicitarea de la tine, dar nu am fost eu prin "zona" cu net. Pupici dulci fetelor-cucuietelor 
|
|

| Cris-DL wrote:Rody, multumim tare mult ca te-ai gandit la noi  ...inca de vineri a sosit felicitarea de la tine, dar nu am fost eu prin "zona" cu net. Pupici dulci fetelor-cucuietelor  Cris,trebuia sa ajunga si un colet |
|

| Cris-DL wrote:Rody, multumim tare mult ca te-ai gandit la noi  ...inca de vineri a sosit felicitarea de la tine, dar nu am fost eu prin "zona" cu net. Pupici dulci fetelor-cucuietelor  Cris,trebuia sa ajunga si un colet |
|
|