Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/20/2011 Mesaje: 433
| nu era ultima comanda... saptamana aceasta am tot facut martisoare pentru cei intarziati ally_4fvr attached the following image(s):
|
|
| si cum 8 martie este pe drum si majoritatea care au luat martisoare au zis ca asteapta ceva frumos de 8 martie... Am facut aceaste canute personalizate. cea de a doua isi asteapta mesajul la multi ani tuturor femeilor de 8 martie iar mamele sunt si mai norocoase ca isi sarbatoresc ziua de 2 ori ally_4fvr attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Eu n-am mai apucat sa intru inainte de 1 martie sa va arat cate ceva din ce-am mai lucrat pentru 1 si 8 martie. Katrina attached the following image(s):
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce superbe si frumoasa sunt mai ales cosulete cu floricele de pe panza |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| ally_4fvr wrote:si cum 8 martie este pe drum si majoritatea care au luat martisoare au zis ca asteapta ceva frumos de 8 martie... Am facut aceaste canute personalizate. cea de a doua isi asteapta mesajul la multi ani tuturor femeilor de 8 martie iar mamele sunt si mai norocoase ca isi sarbatoresc ziua de 2 ori
Interesante canutele ! Au si un sistem de dat jos materialul crosetat pentru a putea fi spalate sau sunt gandite doar ca decor? |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Ana wrote:Ce superbe si frumoasa sunt mai ales cosulete cu floricele de pe panza
Ana,multumesc! |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Ce frumuseti lucrati Felicitari pentru rabdare. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Minunate |
|
| AdrianaC wrote:
Interesante canutele ! Au si un sistem de dat jos materialul crosetat pentru a putea fi spalate sau sunt gandite doar ca decor?
da e un snur prins ca la corset in x-uri. si scrisul e realizat cu o "carioca" speciala pentru textile pentru a nu se indeparta in momentul spalarii.desi este recomandat sa nu se insiste la nivelul scrisului.
Si am mai facut aceste mici aranjamente pentru 8 martie si cutiile de bijuterii. ally_4fvr attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/26/2014 Mesaje: 2
| Buna ziua,
Mai face cineva martisoare? Se apropie sezonul si ma gandeam ca mai are cineva 1-2 idei pentru anul acesta. |
|
Inregistrat: 1/27/2014 Mesaje: 2
| Buna fetele.Sunt noua pe forum si crosetez de catev luni..mai nou m-am apucat de facut marturii pt nunta si otez..am vazut ca cineva cerea ajutor pentru crosetatul cu copiii de la gradinita..cred ca cel mai usor ar fii sa croseteze pe inel de plastic si sa ii ataseze un snur,strasuri sau ceva de genul..mai usor nu cred ca exista pt un copil...sa nu va suparati pe mine...si eu tot pt a invata am intrat aici..imi mai clatesc ochii..cat despre doamna cu martisoarele...sunt supeeeerbeee...va pup |
|
Inregistrat: 1/27/2014 Mesaje: 2
| si poate ma invatati si pe mine cum sa adaug poze,sa va arat ce fac si eu...si cum mi-a venit mie ideea de a face marturii,in urma unor martisoare..:)
|
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| dupa ce scrii un mesaj, si-i dai salvare vor aparea niste butoane deasupra mesajului, ai si un buton attach, dai clic si alegi imaginea din calculator.... |
|
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 6
| Buna seara, maiastre si indemanatice fete! A trecut ceva timp de cand am inceput sa va urmaresc activitatea iar acum am prins curaj sa va arat si eu cateva creatii. Sper sa va placa. ancutica attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2010 Mesaje: 166
| Sunt foarte frumoase! Mult spor pe mai departe! La fluturasi ai vreo schema sau un tutorial? |
|
|