Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| [quote=AdrianaC] Adriana, nu se merita. Tu stii ca facem asta din pasiune.Daca ai unde sa le vinzi,,le poti da de la 3 lei in sus.Depinde de piata.Trebuie sa fie ceva chiar deosebit sa mearga.Asa cum ai zis totul costa te bucuri macar sa recuperezi banii bagati.in autorizatie.in materiale,etc..De munca ce sa mai vorbesc...Iti vine sa plangi cand vine le admira ,te felicita pentru idee,ptr munca si apoi pleaca si cumpara de langa tineP poate ceva mult mai scump.Piata este plina de chinezarii.si romanul nostru stii cum e.sa luceasca.cand am fost acum 2 ani la muzeul taranului cel mai bine se vindeau accesoriile din fimo sau ulcelele facute din lut.Desi eram dezamagita,tot am facut ceva, sa vad..ce v-a iesi.Nu stiu poate altii se descurca altfel..chiar sunt curioasa sa aud alte pareri.
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| inca cateva animalute timea attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Si eu cred ca nu merita munca,asa ca eu fac doar de cadou. |
|

Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| eu am dat anul trecut peste 100 cu 5 lei bucata |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2012 Mesaje: 139
| felicitari fetelor,aveti niste creatii minunate am incercat si eu sa fac o palariuta dupa explicatiile date la pag 35 de catre madanuta careia ii multumesc mihaela-doinita attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/6/2011 Mesaje: 398
| am adaptat pungulitele cartonasele le-am scos la imprimanta, copiind o imagine |
|

Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| eu am vandut deja 45 de martisoare si de maine reincep confectionarea altor martisoare, caci mai am comanda. mult spor sa aveti in continuare, fetelor |
|

Inregistrat: 10/20/2011 Mesaje: 433
| AdrianaC wrote:
Foarte reusite !
M-am intrebat mereu daca merita munca, pentru ca unele sunt foarte migaloase, te mai costa si snuruletul, pliculetul, etc ... Cu cat se poate vinde un astfel de martisor?
nu prea se merita sa stii. nu toata lumea apreciaza . de exemplu acum cateva zile am dat cateva gratis unei persoane care la randul ei le-a dat la o mamica sa ii dea baietelului la scoala. In schimb mamica cand le-a vazut a inceput sa tipe " ce sunt astea? ate ? eu nu ii dau copilului asa ceva la scoala ma face de ras... credeam ca e ceva din matase. dar atele astea .2 fluturi lipiti sa faca unul .." deci concluzia nu toti apreciaza. intradevar anul trecut am vandut cu 3 lei. buc si cu 5 lei.. dar nu se compara munca, materialul pe care il bagi, snurul, ambalajul, ac de siguranta nu am mai pus baza de brosa deoarece era mult prea scumpa...am dat la cunostinte gratis sau la cele care aveau copii mici la scoala.cred ca anul trecut. a fost un an norocos , am vandut 300 daca nu ma insel ...daca luau mai mult de 10 dadeam unul bonus. am scos bani care i-am bagat si ceva peste... din care am luat ata :)) nu m-am putut abtine... orice pasiune e costisitoare ...acum sunt un pic sceptica pentru ca cei care au cumparat anul trecut vor modele noi si nu prea am o gama asa variata ca anul trecut... |
|

| cateva modele pentru inspiratie ally_4fvr attached the following image(s):

|
|

| Lucrate de mine... Nicoleta C attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Nicoleta C wrote: Lucrate de mine... Imi dai si mie te rog "reteta" pt broastele testoase? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Fetelor m-am delectat privind la ce frumuseti ati facut. Felicitari pentru rabdare si migala. |
|

| alimami wrote: Imi dai si mie te rog "reteta" pt broastele testoase?
Carapacea se face asa:cerc magic .R!pe el 10 picioruse ,R2 -20 picioruse,R3 ,4,5 tot ca r2.Capul se face separatsi restul vei vedea in poza. nu am avut schema .dupa mai multe incercare a iesit asa.Sper sa te descurci.
Nicoleta C attached the following image(s):

|
|

| Nicoleta C wrote: Lucrate de mine...
superbe... dar broscutele sunt senzationale
|
|

| ally_4fvr wrote:superbe... dar broscutele sunt senzationale Multumesc frumos! |
|
|