Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2010 Mesaje: 166
| Victoria, te rog ai putea sa imi spui cum faci snurul? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Superbe Victoria |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc Ana Ancuta incerc sati zic cum se face snurul... iei cele 2 fire, alb si rosu le pui unul langa altul,le legi la un capat, facand un nod rogi pe cineva sa tina de acest nod sau poti sa-l prinzi intre genunchi rasucesti fiecare fir in jurul propriei axe , in acelasi sens ambele fire si simultan, pana simti ca s-au rasucit la maxim prinzi cu grija capatul cu nod, tinand in acelasi timp si cele 2 fire rasucite (nu le dai drumul din mana) tii in continuare capetele libere si dai drumul capatului cu nod - cele 2 fire se vor rasuci unul in jurul altuia automat. ai grija sa faci imediat inca un nod la capatul cu firele libere, altfel se desface snurul. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| serarg wrote:superbe fetelor,mult spor! miriam,multumim de model,am facut si eu floarea postata de tine si este de mare efect! Cu mare placere, la voi m-am gandit cand l-am vazut |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2010 Mesaje: 166
| Multumesc Victoria! O sa incep de maine sa fac acel snur. Am realizat cateva martisoare dar am pus snur de matase luat de la martisoare mai vechi. V-as arata ce am lucrat dar nu am cu ce sa fac poza. Poate rog pe cineva zilele viitoare si voi posta cateva imagini. Fetelor, am rasfoit topicul acesta de la prima pagina si vreau sa spun ca ati realizat niste martisoare superbe! Mult spor in continuare ca imediat vine 1 martie |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si martisoarele facute de mine!

|
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| oamenii frumosi fac lucruri superbe! |
|

| Carmen ma bucur ca-ti plac !M-ai facut sa rosesc frumoaso! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Oana, imi plac foarte mult martisoarele tale. Sunt superbe! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| fetele ce dea martisoare.acum nu mai ramane decat sa vina primavara |
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Sint superbe toate martisoarele facute de voi |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Oanu sunt superbe. Imi plac tare mult panselutele. Cred ca o sa incerc si eu Eu azi sper sa primesc pungutele,apoi arat si eu cam ce am facut.Doar ca eu am facut cateva,fata de cantitatile industriale pe care le faceti voi. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Oana, ce frumos le-ai facut, parca sant reale |
|

| Ma bucur ca va plac ,le-am facut cu mare drag sper sa aiba succes ! Pacat ca nu am si pungute in care sa incapa ,dar nu cred ca asta-i o problema . |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/20/2011 Mesaje: 433
| Oana sunt superbe |
|
|