|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 232
| Multumesc pentru raspunsuri , notat . Am mai facut si eu cateva martisoare , mai imbunatatite decat anul trecut.
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| Alina, felicitari pentru martisoare, sunt superbe |
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 22
| timea wrote:Ioana, am incercat si varianta asta ..., dar vad ca tie ti-au iesit perfect ...mie prea mari
Buna, Eu am crosetat cu fir Romana putin mai subtire decat Fravia
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/20/2011 Mesaje: 433
| am facut si eu niste martisoare multifunctionale :018: ally_4fvr attached the following image(s):
|
| andrushka wrote:Florymarry sunt foarte frumoase!!! Am inceput si eu martisoarele...,in a doua poza sunt martisoare pentru profesori.
Felicitari!!! sunt foarte deosebite mai ales ca sunt personalizate
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| mama,mama. nu am avut chema cat nu am avut-o dar acum am 2. multumesc din suflet Timea SI Boroghina Ioana pentru schema explicita. le incerc si vi le voi arata. sper sa iasa la fel de frumoase ca ale voastre. |
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| Colectia mea 2013 ( pe categorii fluturi, flori, animalute si fructe cu altele...nu-s toate finisate cu firele de martisor....Inca nu stiu de unde sa iau pungulite pentru ele timea attached the following image(s):
|
| timea wrote:Colectia mea 2013 ( pe categorii fluturi, flori, animalute si fructe cu altele...nu-s toate finisate cu firele de martisor....Inca nu stiu de unde sa iau pungulite pentru ele
foarte frumoase.... |
| Am facut si eu cateva anul acesta... le-am personalizat deoarece anul trecut am vazut produsele mele pe alte site-uri zicand ca sunt realizate de ei ally_4fvr attached the following image(s):
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| fetelor ce e aici o nebunie de flori, fluturi si culoare , la voi a venit primavara |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2013 Mesaje: 124
| Foarte frumoase Macul ala rosu e o nebunie!Felicitari fetelor! |
Inregistrat: 2/6/2011 Mesaje: 398
| Foarte frumoase martisoarele facute de voi. Adaug si eu ce am inceput sa fac. kimmi attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Frumoase martisoare fetelor!
Kimmi, de unde ai luat cartonase si pungute mai mari? Eu nu am gasit
Va arat ce am lucrat si eu
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumoase martisoare fetelor! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| ally_4fvr wrote:Am facut si eu cateva anul acesta... le-am personalizat deoarece anul trecut am vazut produsele mele pe alte site-uri zicand ca sunt realizate de ei
Foarte reusite !
M-am intrebat mereu daca merita munca, pentru ca unele sunt foarte migaloase, te mai costa si snuruletul, pliculetul, etc ... Cu cat se poate vinde un astfel de martisor? |
|
|