|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Ce palariute frumoase!VIn si eu cu fluturasii mei. Nicoleta C attached the following image(s):

|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 232
| Doamne numai minunatii pe aici .Spuneti-mi si mie din ce fire le faceti , sunt unele care par luciose ,eu am cateva facute dar doar din fir Flavia sau bobina mica cotton , dar ale voastre sunt mai vii culorile.Imi plac la nebunie.Puteti sa spuneti si firul din care le faceti , va rog cand postati. |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| frumoase martisoare |

Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| ce fluturasi frumosi |

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2011 Mesaje: 74
| Ce minunatii, foarte frumoasae sunt toate. |

| Da,asta e dilema. Eu am ales Rosa pt ca are culori deosebite, si se asorteaza usor din aceeiasi gama, dar are un dezavantaj,este prea gros. |

Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| alina_nicoleta wrote: Doamne numai minunatii pe aici .Spuneti-mi si mie din ce fire le faceti , sunt unele care par luciose ,eu am cateva facute dar doar din fir Flavia sau bobina mica cotton , dar ale voastre sunt mai vii culorile.Imi plac la nebunie.Puteti sa spuneti si firul din care le faceti , va rog cand postati. eu le fac din cotton perle de la coats . culorile sunt multe si superbe , perlate |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Nicoleta C wrote:...VIn si eu cu fluturasii mei.
Ce frumosi sunt fluturasii!!! |

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| de la mine felicitari pentru fluturasi, palariute,floricele. toate superbe. |

| Multumesc frumos. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| ligia27 wrote:
ai te rog o schema la palariutele de la martisoarele tale?
"reteta" de la madanuta -pagina 9 "Incepi cu lant de 4 sau 5 , primul rand 16 picioruse triple( dai de doua ori pe croseta) randul 2: in primul ochi faci un piciorus triplu, in urmatorul faci doua si tot asa randul 3: in fiecare ochi cate un piciorus dublu (dai o data pe croseta) randul 4: in fiecare ochi cate un piciorus dublu luat pe dedesubt si intre ele cate un ochi de lant randul 5: in dreptul fiecarui piciorus faci cate un piciorus dublu si intre ele 2 ochi de lant rabdul 6: grupuri de cate trei picioruse triple cu 3 ochiuri de lant intre ele randul 7: 4 picioruse simple peste cele 3 ochiuri de lant...ceva de genul asta, Te mai uiti si la poza, ca eu nu stiu sa explic frumos. D-aia m-am lasat de profesorat...hohot "
mie din pacate imi ies prea mari, poate gresesc undeva |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 22
| ligia27 wrote:
ai te rog o schema la palariutele de la martisoarele tale?
Scuze pentru intarziere. Am luat acest model de la Madanuta.
Palariuta mica: 5 ochiuri de lant R1:20 de picioruse triple R2:20 de picioruse duble R3:20 de picioruse duble cu cate un ochi intre ele R4:unde am facut ochiul dintre picioruse, se fac trei picioruse duble inchise intr-un ochi, apoi doua ochiuri de lant intre grupurile de cate trei picioruse R5:unde am facut cele doua ochiuri de lant, se fac cate patru picioruse simple. La randul 2 impingeti spre interior sa se formeze frumos palaria.
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| Ioana, am incercat si varianta asta ..., dar vad ca tie ti-au iesit perfect ...mie prea mari |
|

| Pai mai depinde si cu ce fir sau croseta ai lucrat sau cat de strans lucrezi si tu.
|
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce martisoare frumoase si originale.... mult spor fetelor.... |
|
|