|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Oana,multumesc! Cand vine vorba de a fi practic,baiatul e primul.A zis ca decat sa le dea cate o floare ,care costa si se ofileste imediat, ca pana ajung fetele acasa,aproape ingheata floarea,mai bine le fac cate o clamita care e aproape gratis si le mai face el cate o felicitare micuta si gata. |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ce dulci sunt Katrina!Vor face senzatie |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/2/2011 Mesaje: 55
| felicitari tuturor ati facut niste martisoare superbe . inspirata de voi am incercat si pentru prima oara cateva . lumi71 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/6/2011 Mesaje: 398
| foarte frumoase toate martisoarele bravo fetelor |
|

| mirela74chris wrote:Ce dulci sunt Katrina!Vor face senzatie
Multumesc! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| mirela frumoase martisoarele iar cheia sol m-a dat pe spate katrina imi plac mult cele cu buburuze lumi felicitari si tie sunt frumoase si colorate martisoarele tale am mai facut si eu fluturasi si brose ...s-au cautat f mult cele rosu+ alb

|
|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Mirela,Katrina,ati facut niste martisoare minunate!Mirela,ce fir ai folosit ?La fluturasi de exemplu?! |
|

Inregistrat: 10/20/2011 Mesaje: 433
| Katrina wrote:
Multumesc ,pentru idee!
Am facut trifoi cu buburuze si fluturasi,cateva frunzulite cu floricele(pentru colegele baiatului), cativa fluturasi si flori-brose. In fiecare an ,baiatul a daruit colegelor ,de 8 martie,cate floricica naturala,anul asta s-a gandit sa le ofere ceva mai practic si anume cate o floricica-clamita(i-au placut cele doua clamite facute pentru fetita unei prietene) .Ce ziceti merge?
Foarte dragute felicitari |
|

| lumi71 wrote:felicitari tuturor ati facut niste martisoare superbe . inspirata de voi am incercat si pentru prima oara cateva .
foarte frumoase
|
|

| rafira am folosit Flavia (rosu )si alb la con tot bumbac mercerizat ,decat ca e un pic mai subtirel , de la dna Gabriela dupa breslo.Am folosit si la fluturasi si la flori . |
|

| Am facut si eu cateva martisoare ally_4fvr attached the following image(s):

|
|

| Ally,ce frumoasa e potcoava! Nu ca celelalte n-ar fi,dar potcoava e deosebita.Cred ca o sa incerc si eu una. |
|

| ally foarte interesante martisoarele |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Superbe martisoarele voastre fetelor! Sa le vindeti sanatoase!!! Eu tot cu palarii...
 |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Waw!Cat sunt de frumoase ! Mada sunt perfecte ! |
|
|