|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/17/2011 Mesaje: 58
| carla wrote:Am mai facut fff frumoase.de fapt ce e lucrat de mana este superb
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| mamatrei wrote:fff frumoase.de fapt ce e lucrat de mana este superb Multumesc |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Katrina, Rafira, Mandarina,Carla, Carmenalina, ati lucrat niste martisoare foarte frumoase!!!Felicitari!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Madanuta ! |
|

| Multumesc |
|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Fetelor,multumesc mult de aprecieri!Am facut cateva martisore din care azi am reusit sa vand o parte!Nu este cine stie ce,dar comparativ cu cu ce am cheltuit pe materia prima,am iesit bine!Sper ca in zilele urmatoare sa vand mai mult si sa am si ceva profit mai mare!Am vandut fluturasii cu 4 lei/buc,puisoruii si baratarile cu 2 lei/buc si floricele cu 3lei/buc. |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| multumesc. eu intotdeauna spun ca, tot ce e facut din suflet, exprima sensibilitate si poate ajunge mai usor la sufletul celui caruia ii este destinat. |
|

| de nervi si suparare am mai facut 4 martisoare carla attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/10/2010 Mesaje: 449
| Carla, tare frumoase martisoare ti-au iesit la nervi am facut si eu patru ,asa pe ultima suta de metri ANI78 attached the following image(s):

|
|

| ANI78 wrote:Carla, tare frumoase martisoare ti-au iesit la nervi am facut si eu patru ,asa pe ultima suta de metri Multumesc Le-am expus azi,o plansa eu si doua o colega de desen.gata!m-am saturat,maine impartim ce a mai ramas pe la primarie,finante,politie,etc cu copiii si sa nu mai aud de martisoare carla attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/10/2010 Mesaje: 449
| Carla, felicitari, se vede care este plansa ta spor la impartit |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| carla wrote:Multumesc Le-am expus azi,o plansa eu si doua o colega de desen.gata!m-am saturat,maine impartim ce a mai ramas pe la primarie,finante,politie,etc cu copiii si sa nu mai aud de martisoare chiar asa...si eu m-am saturat de ele... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Carla ce de martisoare ai facut! Abia astept sa-mi spuna Sorin ce impresie au facut palariutele pe care le ofere azi. |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| fete dragi, ce martisoare superbe ati facut am facut si eu cateva, nu am vandut, dar nici nu am mai cumparat. oana si sotul meu mi-a cerut sa ii fac pentru colegele lui. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| Fetelor ce martisoare frumoase creati , felicitari Cu ocazia martisorului O primavara frumoasa va doresc ! |
|
|