Marti, 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
g_nicoleta2000
Scris: Friday, March 9, 2007 8:04 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Sim Back Up am incercat de cateva ori sa-l activez si nu-mi dadea voie ca nu-i cartela smart asa ca cry o sa recuperez eu usor usor numerele din memorie. Imi pare rau ca am pierdut o gramada de amintiri, aveam multe sms-uri ale unor prietene ce au nascut, imi era tare drag sa ma uit pe ele... asta este, capul sus, cine nu casca ochii casca buzunarul.
Kiki
Scris: Friday, March 9, 2007 8:06 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Acum o sa iti dea cartela Smart asa ca il vei putea activa. Macar sa fii asigurata de acum inainte, desi nu-ti doresc sa mai repeti experienta asta.
Maria & Mario
Scris: Friday, March 9, 2007 10:34 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Nico, imi pare tare rau. Nasoala zi ati avut ! Offffff !
kali
Scris: Friday, March 9, 2007 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Chiar ca zi mai aiurea nu puteai avea... imi pare rau.cry
g_nicoleta2000
Scris: Friday, March 9, 2007 1:57 PM
Nivel

Oana, Kiki si iar Oana pupici multumesc mult. M-a compatimit si tipul de la asistenta Orange, parca trebuia sa mi-l fure de 8 martie, nu putea sa mai astepte o ziuff Dar se pare ca hotii sunt unii din putinii oameni ai muncii ce nu au pauza nici o clipa...bravo oameni ai muncii!!!Thumb down
delfinasa
Scris: Friday, March 9, 2007 2:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Imi pare tare rau, Nico, ai avut o zi tare naspapale...nu va mutati in America? ras Ca aici nu stai cu frica-n san ca te fura careva, hoti de buzunare n-am vazut, lumea nu se bate cu politistii si daca-ti uiti ceva undeva, ai toate sansele sa iti fie inapoiat sic.
g_nicoleta2000
Scris: Friday, March 9, 2007 2:15 PM
Nivel

delfinasa wrote:
Imi pare tare rau, Nico, ai avut o zi tare naspapale...nu va mutati in America? ras Ca aici nu stai cu frica-n san ca te fura careva, hoti de buzunare n-am vazut, lumea nu se bate cu politistii si daca-ti uiti ceva undeva, ai toate sansele sa iti fie inapoiat sic.

As pleca in America maine dimineata cu primul avion daca al meu sot s-ar putea desprinde de glia stramoseascadisputa Acest subiect este foarte des discutat la noi in familie mai ales la evenimente stupide ca cele de ieri dar romanul meu nu pleca nic sa-l bat. Totul este sa-l pacalesc sa mearga macar intr-o excursie si apoi il conving eu.
La noi din pacate hotii de buzunare nu sunt considerati oameni cu probleme ci noi, cei jefuiti suntem cei vinovati ca nu am fost atenti. Mi s-a reprosat ca sunt vinovata ca mi-am tinut geanta deschisa juma de minut; saracul hot cand a vazut asa minunatie nu s-a putut stapani iar eu, impertinenta l-am atzatzat cu telefonul cel jucaus din propria-mi poseta.
Asa ca mai muncesc la convins romanasul meu cel drag ca iar prinde bine vizita pe alte continente.mos Sper sa nu-mi iasa par alb de la atata convins.
delfinasa
Scris: Friday, March 9, 2007 2:28 PM
Nivel

Da da, zi-i ca v-astept si pe la noi...avem multe livezi si vii in zona sic, fara garduri si paznici care se iau la trante cu politistii hohot...zi-i ca vine intr-o excursie de schimbare de experienta cu americanii ras...si fratele meu refuza sa vina la noi, de frica c-o sa-i placa prea tare si ca n-o sa vrea sa se mai intoarca la businessul lui sic...poate si sotul tau aceeasi temere o are scratch.
g_nicoleta2000
Scris: Friday, March 9, 2007 2:33 PM
Nivel

delfinasa wrote:
Da da, zi-i ca v-astept si pe la noi...avem multe livezi si vii in zona sic, fara garduri si paznici care se iau la trante cu politistii hohot...zi-i ca vine intr-o excursie de schimbare de experienta cu americanii ras...si fratele meu refuza sa vina la noi, de frica c-o sa-i placa prea tare si ca n-o sa vrea sa se mai intoarca la businessul lui sic...poate si sotul tau aceeasi temere o are scratch.

Exact asta spune si Liviu. Ce ma fac daca-mi place prea mult si trebuie sa o iau de la capat cu viata noastra?
De venit venim dar in NY la vara urmatoare, pana in Virginia este mult de mers dar nu se stie niciodata.cool
mihaela75
Scris: Saturday, March 10, 2007 2:40 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
NY e la o aruncatura de bat de Toronto, nu cred ca faci mai mult de doua ore ras Vreo sansa sa te vad la ochi la vara?hainoroc
delfinasa
Scris: Saturday, March 10, 2007 3:44 AM
Nivel

Sunt 4-5 ore de condus de la noi in NY...o nimica toataras sic, la cat se conduce aici...cand veniti, sa-mi dai de veste, cine stie cum ne intersectam prin Central Park si va rapim putin pe la noi sic.
g_nicoleta2000
Scris: Saturday, March 10, 2007 7:01 AM
Nivel

Mihaela si Delfinasa promit ca la anul ne vedem in Central Park. De mers in canada nu stiu daca viza de america imi permite si plimbarea prin Canadaoare . Pana atunci va veni pe lume si fratiorul Dariei si cine stie pe cine va legana si Karina prin parc. Deci urmatoarea intalnire a forumistelor va fi in Central Park NY.yes
leut
Scris: Saturday, March 10, 2007 7:13 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
delfinasa wrote:
Sunt 4-5 ore de condus de la noi in NY...o nimica toataras sic, la cat se conduce aici...cand veniti, sa-mi dai de veste, cine stie cum ne intersectam prin Central Park si va rapim putin pe la noi sic.

Asa, Delfinasa...zii, merge cateva ore bune de la Bacau la Predeal...nu poate sa vina si la voi?ras
g_nicoleta2000
Scris: Saturday, March 10, 2007 8:04 AM
Nivel

leut wrote:

Asa, Delfinasa...zii, merge cateva ore bune de la Bacau la Predeal...nu poate sa vina si la voi?ras

Lasa ca nu-i departe nici de tine. Nu vii si tu in Central park prin mai la anul?hainoroc promit ca dau eu berea si micii.
kali
Scris: Saturday, March 10, 2007 8:19 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
hohot hohot Pai hai ca poate facem aniversarea de 2 ani de 7 pitici in Central park!hainoroc
... doat cat e?... o 'zvarlitura de avion... si nu mai cheltuim nici cu cazarea si masasic
Ramane stabilit?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.