Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Sim Back Up am incercat de cateva ori sa-l activez si nu-mi dadea voie ca nu-i cartela smart asa ca o sa recuperez eu usor usor numerele din memorie. Imi pare rau ca am pierdut o gramada de amintiri, aveam multe sms-uri ale unor prietene ce au nascut, imi era tare drag sa ma uit pe ele... asta este, capul sus, cine nu casca ochii casca buzunarul. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Acum o sa iti dea cartela Smart asa ca il vei putea activa. Macar sa fii asigurata de acum inainte, desi nu-ti doresc sa mai repeti experienta asta. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Nico, imi pare tare rau. Nasoala zi ati avut ! Offffff ! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Chiar ca zi mai aiurea nu puteai avea... imi pare rau.
|
|

| Oana, Kiki si iar Oana multumesc mult. M-a compatimit si tipul de la asistenta Orange, parca trebuia sa mi-l fure de 8 martie, nu putea sa mai astepte o zi Dar se pare ca hotii sunt unii din putinii oameni ai muncii ce nu au pauza nici o clipa...bravo oameni ai muncii!!! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Imi pare tare rau, Nico, ai avut o zi tare naspa ...nu va mutati in America? Ca aici nu stai cu frica-n san ca te fura careva, hoti de buzunare n-am vazut, lumea nu se bate cu politistii si daca-ti uiti ceva undeva, ai toate sansele sa iti fie inapoiat . |
|

| delfinasa wrote:Imi pare tare rau, Nico, ai avut o zi tare naspa  ...nu va mutati in America?  Ca aici nu stai cu frica-n san ca te fura careva, hoti de buzunare n-am vazut, lumea nu se bate cu politistii si daca-ti uiti ceva undeva, ai toate sansele sa iti fie inapoiat  .
As pleca in America maine dimineata cu primul avion daca al meu sot s-ar putea desprinde de glia stramoseasca Acest subiect este foarte des discutat la noi in familie mai ales la evenimente stupide ca cele de ieri dar romanul meu nu pleca nic sa-l bat. Totul este sa-l pacalesc sa mearga macar intr-o excursie si apoi il conving eu. La noi din pacate hotii de buzunare nu sunt considerati oameni cu probleme ci noi, cei jefuiti suntem cei vinovati ca nu am fost atenti. Mi s-a reprosat ca sunt vinovata ca mi-am tinut geanta deschisa juma de minut; saracul hot cand a vazut asa minunatie nu s-a putut stapani iar eu, impertinenta l-am atzatzat cu telefonul cel jucaus din propria-mi poseta. Asa ca mai muncesc la convins romanasul meu cel drag ca iar prinde bine vizita pe alte continente. Sper sa nu-mi iasa par alb de la atata convins. |
|
| Da da, zi-i ca v-astept si pe la noi...avem multe livezi si vii in zona , fara garduri si paznici care se iau la trante cu politistii ...zi-i ca vine intr-o excursie de schimbare de experienta cu americanii ...si fratele meu refuza sa vina la noi, de frica c-o sa-i placa prea tare si ca n-o sa vrea sa se mai intoarca la businessul lui ...poate si sotul tau aceeasi temere o are . |
|

| delfinasa wrote: Da da, zi-i ca v-astept si pe la noi...avem multe livezi si vii in zona  , fara garduri si paznici care se iau la trante cu politistii  ...zi-i ca vine intr-o excursie de schimbare de experienta cu americanii  ...si fratele meu refuza sa vina la noi, de frica c-o sa-i placa prea tare si ca n-o sa vrea sa se mai intoarca la businessul lui  ...poate si sotul tau aceeasi temere o are  .
Exact asta spune si Liviu. Ce ma fac daca-mi place prea mult si trebuie sa o iau de la capat cu viata noastra? De venit venim dar in NY la vara urmatoare, pana in Virginia este mult de mers dar nu se stie niciodata. |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| NY e la o aruncatura de bat de Toronto, nu cred ca faci mai mult de doua ore Vreo sansa sa te vad la ochi la vara? |
|
| Sunt 4-5 ore de condus de la noi in NY...o nimica toata , la cat se conduce aici...cand veniti, sa-mi dai de veste, cine stie cum ne intersectam prin Central Park si va rapim putin pe la noi . |
|

| Mihaela si Delfinasa promit ca la anul ne vedem in Central Park. De mers in canada nu stiu daca viza de america imi permite si plimbarea prin Canada . Pana atunci va veni pe lume si fratiorul Dariei si cine stie pe cine va legana si Karina prin parc. Deci urmatoarea intalnire a forumistelor va fi in Central Park NY. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| delfinasa wrote:Sunt 4-5 ore de condus de la noi in NY...o nimica toata  , la cat se conduce aici...cand veniti, sa-mi dai de veste, cine stie cum ne intersectam prin Central Park si va rapim putin pe la noi  . Asa, Delfinasa...zii, merge cateva ore bune de la Bacau la Predeal...nu poate sa vina si la voi? |
|

| leut wrote:Asa, Delfinasa...zii, merge cateva ore bune de la Bacau la Predeal...nu poate sa vina si la voi?
Lasa ca nu-i departe nici de tine. Nu vii si tu in Central park prin mai la anul? promit ca dau eu berea si micii. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Pai hai ca poate facem aniversarea de 2 ani de 7 pitici in Central park! ... doat cat e?... o 'zvarlitura de avion... si nu mai cheltuim nici cu cazarea si masa Ramane stabilit? |
|
|