Marti, 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Wednesday, June 14, 2006 9:18 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Of fetelor ! Aveti grija mare de voi si de bebelusii vostri !

Anaida, imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asta, nu te mai gandi si nu iti mai face procese de constiinta. Asta este, s-a intamplat, putea sa fie mai rau, bine ca sunteti bine cu totii. Masina se repara, dar cum zicea si Kiki, viata omului nu prea.

Kiki, grija mare la nazdravanul tau ca fuge peste tot. Si Andrei se pune pe burtica si apoi da cu spatele ca racul cu o viteza destul de mare, dar inca nu a cazut din pat, ca nu il las niciodata in patul mare daca nu stau langa el, chiar si pentru 5 minute daca am alta treaba il pun la el in pat sau in tarc.

Ieri a fost marti 13? Ieri am primit cadou aparatul foto, sper sa nu fie cu ghinion si sa nu am probleme cu el. De fapt, noi cam orice lucru important l-am facut pe 13, am si castigat un TV pe 13, asa ca poate la mine nu e cu ghinion.

In orice caz, noaptea pe la 3, am fost la toaleta si cum stateam eu si contemplam baia m-a apucat o durere in dreptul operatiei de ziceai ce e aia. Am stat linistita asteptand sa-mi treaca, dar nici gand, durerea se accentua din ce in ce mai rau si deja simteam ca o sa lesin de durere. L-am strigat pe Filip, care spre norocul meu m-a si auzit, si a venit sa ma ajute sa merg sa ma intind in pat. Am avut niste dureri ca cele de la reanimare dupa ce am nascut. Simteam ca mor si nu stiam ce sa fac. L-am trimis sa imi aduca un algocalmin fiola si spre norocul meu a gasit si l-am luat imediat, dupa care cred ca am facut o cadere de calciu si de tensiune pentru ca eram ca o carpa, stateam sa lesin si tremuram ca varga incontrolabil. Am gasit si niste calciu efervescent prin casa si am baut si niste calciu. Era cat pe ce sa plec la spital, dar pe la 4 mi-am mai revenit.

Acum ma simt bine, dar nu inteleg de unde sau de la ce a fost durerea aceea atat de mare la operatie banghead
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, June 14, 2006 9:41 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Kiki, cred ca ai tras o sperietura cu David! Noroc de geanta si Pampers!
Diana, nu te mai gandi la masina, nici la asigurare! Bine ca sunteti voi ok! Asta e cel mai important lucru!
Adriana, cred ca ar trebui sa te vada un doctor! Nu e normal...
kali
Scris: Wednesday, June 14, 2006 11:34 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Adriana, ai grija de tine. Cum zicea si Cute, du-te la un doctor ca nu-i de gluma. Sa ne tii la curent, ca nu te vrem bolnavioara, da?
Anaida,am citit cu sufletul la gura cele povestite de tine... cred ca ai tras o sperietura...
Cum spuneau si fetele, bine ca nu ati patit nimic. Da-o in colo de masina... o reparati voi!
Kiki, se mai intampla si de astea. Vorba ta... bine ca nu s-a lovit de calorifer...
De acum trebuie sa avem mare grija, ca bebeii devin din ce in ce mai activi si mai neastamparati.
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, June 14, 2006 12:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Adriana, o singura data am avut si eu o criza de dureri in zona operatiei dar tind sa cred ca erau niste colici puternici pentru ca dupa cele 2-3 minute de durere teribila nu ma mai durut nimic.
Anaida, grea meserie de sofer cu copii in masina. O sa trebuiasca sa-l convingi cumva pe Razvan ca are voie in masina doar cu centura pusa ca reclama aia care te ingrozeste este mult prea adevarata. Masina o reparati voi, cred ca aveti casco la ea, sperietura ai sa o uiti mai greu
Kiki, noroc de pampersi, era un inger pe aproape

Noi am avut o problema pe 6. 06. 2006. Adica pentru nime chiar nu avea nici o insemnatate negativa pana cand una din vanzatoarele noastre a fost pacalita in cel mai ordinar mod posibil. Adica se prefacea ca vorbeste la telefon cu Liviu care i-ar fi trebuit sa-i dea niste bani acelui individ si Doamna noastra a picat in plasa si i-a dat 5 mil de lei fara sa vorbeasca si ea cu Liv inapoi. Chestia este ca niciodata noi nu punem vanzatoarele sa dea bani din casa nimanui, de ce a facut-o de tura asta nu avem habar.
Chestia afost cand mi-a explicat plangand ca-i ziua Diavolului. M-a bufnit rasul.
sousourel
Scris: Thursday, June 15, 2006 10:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Anaida, imi pare rau sa aud... acum sunteti bine? Razvan a depasit socul?
Kiki, cunosc sentimentul... al meu a experimentat treaba asta de cateva ori, a, ajuns sa pun plapume pe langa pat pt amortizare. Ideea e sa-l inveti sa se intoarca pe burta si apoi jos in picioare...
AdrianaC
Scris: Friday, June 16, 2006 4:30 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

g_nicoleta2000 wrote:
Adriana, o singura data am avut si eu o criza de dureri in zona operatiei dar tind sa cred ca erau niste colici puternici pentru ca dupa cele 2-3 minute de durere teribila nu ma mai durut nimic. ....

Wow ! Chiar asa de rau sa fie cand ai colici?
Am crezut ca lesin de durere !

Oricum, o sa imi fac o programare la doctorita mea ca sa fiu sigura ca e totul in regula.

Kali si Cute_Baby
, multumesc pentru grija. pupici
Anaida
Scris: Friday, June 16, 2006 8:21 AM
Nivel

sousourel wrote:
Anaida, imi pare rau sa aud... acum sunteti bine? Razvan a depasit socul?

Suntem bine cu totii, Razvan si-a revenit imediat, Alexandra n-a reactionat nicicum...eu am fost cea mai afectata emotional, dar mi-am revenit si eu! Multumim pt incurajari!
taki
Scris: Saturday, June 17, 2006 5:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Topul 13 a superstiilor

1. Daca sufli in puful de papadie, gandurile tale se indreapta spre cei pe care ii iubesti.
2. Usturoiul agatat undeva in incapere tine spiritele negative departe de casa.
3. Busuiocul protejeaza de ganduri si spirite rele; daca porti o crenguta de busuioc in portofel, vei avea noroc la bani.
4. Daca te intalnesti in drum cu popa iti merge rau, trebuie sa dai trei pasi inapoi.
5. Sa nu dai inelul din mana ta in mana alteia ca iti fura barbatul
6. Daca cosi ceva cu care esti imbracata, sa tii o ata in gura ca altfel iti cosi mintea (te prostesti)
7. Daca o cucuvea canta pe casa ta, moare cineva din familie.
8. Daca versi sara este semn rau.
9. Martea sunt trei ceasuri rele
10. Daca te intorci din drum ai parte de ghinion.
11. Daca iti taie o pisica neagra calea ai parte de ghinion.
12. „Toate visele visate sambata noaptea spre duminica se izbandesc".
13. Vineri 13: zi cu ghinion, cu numar cu ghinion -> de doua ori ghinion.
delfinasa
Scris: Wednesday, June 21, 2006 10:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Vai de mine, Diana, acum am vazut subiectul asta si m-am ingrozit cand am citit de accidentul pe care l-ati avut pale :monkey:...mi s-a zbarlit parul pe mine, zau, si nu ma gandesc decat ca Dumnezeu v-a pazit si n-ati patit nimic...masina, cum au zis si fetele, e un fier ce se repara, intr-adevar usureaza buzunarele bine de tot reparatiile, dar mai bine sa repari un fier decat sanatatea sau viata unui om...aveti mare grija de voi, puneti-va toti centurile cand mergeti cu masina!

Nici eu nu cred in superstitii, daca se intampla sa am ghinion in ziua de 13 si sa fie si marti sau vineri, asta este, asa a fost sa fie, nu din cauza asta s-a intamplat ci din cauza mea sau a altuia ori asa a fost scris sa se intample s.a.m.d.
g_nicoleta2000
Scris: Friday, March 9, 2007 7:34 AM
Nivel

Ieri mi s-a furat telefonul in timp ce-mi ridicam martisorul de la posta; tot ieri un tip fara permis si beat a intrat in masina parcata a tatalui meu si daca vreau sa-mi repare masina trebuie sa-l dau in judecata si tot ieri tipul care avea grija de livada s-a gandit sa se bata cu un politai si acum are vacanta prelungita 10-15 ani.
M-ai conteaza daca-i marti si 13? Uite ca a fost detronata pentru o amarata zi de joi si 8 martie pe deasupra.plans

Sa mai spun ca acum sunt racita cobza ca am plecat de acasa tot ieri cu capul jilav? oricum asta nu se cheama ghinion ci prostie.banghead
Kiki
Scris: Friday, March 9, 2007 7:38 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Nico, stiu cum e sa ai o zi asa naspa. Tot ce pot zice e ca imi pare rau ca ai avut asa o zi...Si mie mi-au furat telefonul cand faceam cumparaturi (cadouri) pentru Craciun...
Un pupic de la noi ca sa te simti un picutz mai bine! pupici Multa sanatate!
g_nicoleta2000
Scris: Friday, March 9, 2007 7:42 AM
Nivel

Kiki wrote:
Nico, stiu cum e sa ai o zi asa naspa. Tot ce pot zice e ca imi pare rau ca ai avut asa o zi...Si mie mi-au furat telefonul cand faceam cumparaturi (cadouri) pentru Craciun...
Un pupic de la noi ca sa te simti un picutz mai bine! pupici Multa sanatate!

Multumesc mult. Este o senzatie tare nasoala sa fii furat chiar si de un amarat de telefon. Am vorbit deja la Orange si mi-au spus ca-mi pot recupera numarul de tel, macar atat.uff
Kiki
Scris: Friday, March 9, 2007 7:48 AM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:

Multumesc mult. Este o senzatie tare nasoala sa fii furat chiar si de un amarat de telefon. Am vorbit deja la Orange si mi-au spus ca-mi pot recupera numarul de tel, macar atat.uff

Stiu, mami. Si eu am simtit la fel cand mi s-a furat de Craciun (desi eram invatata caci cu 2 luni inainte imi mai furasera unul).

Se poate recupera numarul, iti dau cei de la Orange o alta cartela sim cu acelasi numar si cea veche va fi dezactivata. daca ai vechime mai mare de 1 an ar trebui sa fie si gratuita treaba (daca nu ai vechime de 1 an costa 10$, parca).
g_nicoleta2000
Scris: Friday, March 9, 2007 7:50 AM
Nivel

Kiki wrote:

Stiu, mami. Si eu am simtit la fel cand mi s-a furat de Craciun (desi eram invatata caci cu 2 luni inainte imi mai furasera unul).

Se poate recupera numarul, iti dau cei de la Orange o alta cartela sim cu acelasi numar si cea veche va fi dezactivata. daca ai vechime mai mare de 1 an ar trebui sa fie si gratuita treaba (daca nu ai vechime de 1 an costa 10$, parca).

Aveam 3 ani vechime pe cartela deci cred ca va fi gratuit. In schimb nu am intrebat daca numerele din memoria cartelei se mai pot recupera, asta ar fi marea mea dorinta chiar si contracost.
Kiki
Scris: Friday, March 9, 2007 7:54 AM
Nivel

Nu se mai pot recupera, din pacate.
Au ei un serviciu, SIM BACK-UP. Din cate stiu, se plateste o taxa si iti stocheaza ei naiba stie unde toate numerele de pe cartela si in cazul unui posibil furt cand iti dau cartela noua iti dau si numerele. Altfel din pacate, nu. Eventual poti cere o factura detaliata pe ultima luna si asa mai vezi ce numere ai apelat (dar cam dificil de intuit al cui e numarul, decat daca ai idee in mare de ce numar are X sau Y)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.