Profil: marmotzel
Despre
Utilizator: marmotzel
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, January 16, 2012
Ultima vizita: Tuesday, December 18, 2018 11:22 PM
Numarul de postari: 38
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Cate mese pe zi de la 1 an?
Postat: Thursday, July 24, 2014 2:27 PM
Cei de la cresa sunt de acord cu biberonul inainte de somn asa ca nu renuntam inca la el.
Postat: Thursday, July 24, 2014 10:44 AM
Voi incerca macar sa-i reduc cantitatea de lapte, de cand ii dau si lapte de vaca (combin cu formula) mananca mai mult.
Am vazut in meniul celor de la cresa ca au si lapte pentru prichindei asa ca o s-o inscriu si pe ea la asta.

Multumesc fetelor pentru sfaturi!
Postat: Wednesday, July 23, 2014 4:22 PM
Buna mamicutelor!

Bebelina mea (1an si 9luni) papa inainte de somnicul de pranz, pe langa mancare , si un biberon de 240 ml cu lapte. Practic asta este placerea ei dinainte de nani. De multe ori ma intreb unde mai intra lapticul pentru ca inaintea lui mananca destul de mult.
Nu stiu cum sa fac sa-i scot aceasta masa de lapte pt ca daca nu i-o dau nici nani nu face (de abia l-am reintrodus pe nani dupa ce am scapat de suzi).
Nu ma deranjeaza ca mananca mult dar va incepe cresa si cine stie daca ii vor da lapte inainte de nani.
Voi ce-ati face?
Subiect: trucuri de uitat suzeta
Postat: Tuesday, July 1, 2014 5:46 PM
Multumim!!!

Am culcat-o pe pitica la ora 14:00 si doarme si acum :003:

Bye, bye, Suzy! baeh

Subiect: Ce v-a deranjat cel mai rau la operatia cezariana?
Postat: Tuesday, July 1, 2014 4:30 PM
Eu nu m-am avut prea bine cu sonda, poate pt ca mi-au lasat-o mai mult (din lipsa de locuri in saloane am stat mai mult la terapie intensiva). Apoi, urmatoarele 2 zile au fost mai grele din cauza organismului slabit.
Postat: Tuesday, July 1, 2014 11:57 AM
M-am decis! Nu i-o mai dau chiar daca se chinuie un pic! Deja avem 4 zile fara tzocaitoare si as strica procesul de dezvat daca ar "reinvia". Ii spun cand o bag la nani ca s-a rupt si ca nu mai avem alta pentru ca exista doar o suzi de bebelus. Nu stiu cat intelege dar bine ca nu plange mult dupa ea. E mai greu cu dormitul la pranz dar o sa se conformeze cu situatia caci o bag in patut ca de obicei si o sa invete sa adoarma iar pe lumina.
Multumesc, mamicilor, desi nu postez mult, va urmaresc si invat multe!

P.S. cocheteaza cu degetelul dar nu o multumeste. Aseara se juca cu el si i-am dat cu gel pe canini (ii dau acum), s-a calmat si a adormit newclap

Postat: Tuesday, July 1, 2014 10:25 AM
Asa gandesc si eu, bereea, doar ca intervine acea mila de pitica, ca se chinuie. Sper s-o uite cat mai repede.
Si asta noapte a dormit fara suzica si sunt tare mandra de ea.
Postat: Monday, June 30, 2014 10:07 PM
Dragi mamici, apelez la voi pentru a ma ajuta in luarea unei hotarari. Piticutei mele i s-a rupt suzica. Mare nenorocire! (Pt. ea numai). Ultimele 3 nopti le-a dormit fara tzocaitoare si inca doua pranzuri tot asa. De cand s-a despartit de ea, adoarme foarte greu si la pranz prea putin sau deloc.
Ma gandesc ca poate o s-o uite daca nu-i dau alta sau ca n-o sa mai doarma dupa amiaza... nu urla dupa ea dar vad c-o jeleste. Fetita mea are 1 an si 9 luni si folosea suzeta doar cand o asezam la somn.
Voi cum ati proceda in locul meu? I-ati da o suzica noua sau asteptati ca timpul sa aduca uitarea?
Va intreb pt ca mi se rupe sufletul cand vad cat de greu adoarme sau cand la amiaza sta in patut cu ochii in gol, fara sa doarma.
Multumesc!
Subiect: trecerea de la mancare pasata la mancare normala
Postat: Tuesday, November 5, 2013 4:07 PM
Buna!
Si pitica mea tot pasat vrea, are 1 an. Daca prinde vreo bucatica mai mare se face ca-i vine sa vomite. Tare mi-as dori sa renuntam la blender dar... are 3 dintisori crescuti si unul de abia iesit.
Ca sa se obisnuiasca am inceput sa-i dau sa rontaie paine, biscuite, mar, morcov... pana acum nu am inregistrat progrese dar continuam :)
Mamicilor, mai aveti si alte idei pentru a face mai usoara adaptarea bebeilor cu mancarea solida?
Multumesc!

Subiect: Alimentatia bebelusului la 8 luni
Postat: Tuesday, June 25, 2013 4:25 PM
Buna!

Apelez la voi pentru a ma lamuri/invata cu privire la modul de hranire a bebelusei mele de 8 luni, un copil destul de papacios. Bebelina mea nu este grasuta, chiar daca papa mult, si s-a nascut la termen.

Bebe desi mananca gustarea de fructe si pranzul, inainte de culcare (inca mai are 2 reprize de somnic) mai mananca un biberon de lapte (~150 ml) astfel ca, la sfarsitul zilei, are 4 mese de lapte. Mentionez ca dupa fiecare masa ii dau sa bea apa iar in restul timpului mai trage apa si din biberon.

1. E normal?
2. Procedez corect?
3. Cata apa ar trebui sa bea un bebe de 8 luni?
4. vreun sfat de urmat?

Multumesc!