Profil: marmita
Despre
Utilizator: marmita
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Tuesday, September 11, 2007
Ultima vizita: Friday, April 10, 2020 3:46 PM
Numarul de postari: 1,349
[0.13% din toate postarile / 0.21 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Thursday, May 12, 2016 1:42 PM
dalma wrote:
Rodixon, aveti o fetita superba! Sa va traiasca, sa va bucurati de fiecare moment petrecut impreuna! Sunteti o familie frumoasa si un exemplu de lupta pentru implinire. Sunt convinsa ca toate fetele de pe forum gandesc acelasi lucru, insa grijile de zi cu zi nu ne dau voie sa mai si scriem. Toate cele bune tie si familiei tale!

subscriu

Sa va traiasca! Sper sa ne vedem duminica!

Subiect: Varicela
Postat: Wednesday, April 6, 2016 1:08 PM
oanamaria wrote:
Pana acum nu am auzit de boala "obrajilor palmuiti".

Nici noi, medicul de familie ne-a spus de ea. Se pare ca la noi in Galati acum sunt mai multi copii ce sufera de aceasta boala.

Subiect: Varicela
Postat: Tuesday, April 5, 2016 4:19 PM
Se pare ca si noi am facut o boala a copilariei, mai exact a cincea-"boala obrajilor palmuiti". Este rosie in obraji si are o iritatie dantelata pe membre, nu are mancarimi si nici febra deocamdata. Cica perioada contagioasa a trecut, e pana la eruptie, deci merge la scoala in continuare, fara nici un tratament.

Sanatate Sarei, sa treaca mai usor peste aceasta perioada!

Subiect: Hai sa ne laudam - 4
Postat: Thursday, March 24, 2016 10:11 AM
Felicitari Ale!

Subiect: Ce gatim azi - Partea a 10-a
Postat: Wednesday, March 2, 2016 9:57 AM
Ciorba de legume si lasagna.

Subiect: WhatsApp - Viber si convorbirile in grupuri
Postat: Thursday, February 25, 2016 10:21 AM
Si Andra are telefon, din clasa I, am fost nevoiti fiind la liceul de arta si avand ore de teorie si instrument cu alti profesori, sa ne comunice cand nu fac orele, sa o luam acasa. Nu e inscrisa pe nici un grup, doar mesaje foloseste cu colegii, e verificat in fiecare zi de mine telefonul. Dar nu prea are timp de el, ca e incarcat programul ei.

Subiect: Somnul adolescentilor
Postat: Thursday, February 25, 2016 10:17 AM
Si Andra e in pat in jur de 21.30, dar adoarme pe la 22.00. Dimineata la 7.00 se trezeste, as fi vrut sa doarma la pranz, dar din cauza orarului nu reusim. (Avem orele de instrument dupa amiaza, pe la 15.00 sau 16.00 si de la scoala pleca mereu la 13.00). Doar in week-end dormim la pranz, dupa aikido si pian, e binevenit somnul, dar seara se culca pe la 23.00

Subiect: Cresterea si dezvoltarea normala la aceasta varsta
Postat: Monday, February 15, 2016 9:53 AM
si Andra la 9 ani are 1.42 cm si 40 kg

Sunt atenta la alimentatie de vreo luna, plus ca am reluat sportul. Sper sa nu mai ia in greutate, nu e grasa, dar nici subtire.

Subiect: Pregatiri pentru scoala
Postat: Tuesday, September 8, 2015 1:24 PM
Noi doar cateva caiete, acuarele, plastelina. Zilele acestea trebuie sa merg sa cumpar ghizdan si penar, dar trebuia sa vina mandruta mea de la bunici de la tara, sa-si aleaga ea modelul. Uniforma inca ii mai vine, camasi am cumparat deja,deci mai ramane o gecuta de toamna, pantofiori si adidasi.

Subiect: Hai sa ne laudam - 4
Postat: Friday, June 26, 2015 11:09 AM
Felicitari copiilor, are dreptate Kali, din asa parinti nu puteau iesi decat copii de exceptie.

Ne laudam si noi cu diploma de excelenta la instrument coeur . Au fost premiati 30 copii din tot liceul pentru rezultatele foarte bune obtinute la concursurile de intrepretare. La scoala avem numai calificative FB, sunt foarte multumita de ea, nu invata mecanic, ci logic. Sper in continuare sa fie cel putin la fel ca anul acesta.