Tania87, nu te descuraja asa de repede, trebuie sa ai inceredere pana la capat. Nici nu ai aflat rezultatul si deja te gandesti la ce e mai rau. In ceea ce o priveste pe Dna Diana si echipa Medpark iti spun cu mana pe inima ca altii mai buni si mai corecti in alta parte n-ai sa gasesti. Vreau sa-ti zic ca mie Dna Diana n-a vrut sa-mi primeasca nici un buchet de flori ca sa nu se inteleaga ceva gresit... iar imediat dupa transfer isi gasea timp sa ma sune si sa ma intrebe cum ma simt. Asa cum a spus si Madalina, hai sa nu aruncam cu pietre in oameni la suparere. Daca calitatea embrionilor a fost slaba, asta depinde de cuplu, iar embriologul in alta parte ti-ar fi spus ca restul ramasi nu sunt buni si nu s-ar mai fi chinuit sa-i mai urmareasca... Asa ca capul sus, mananca bine, razi cat poti si gandeste-te la ce e mai frumos. Sa ne tii la curent cu rezultatul. Pupici
|
Alisa, felicitari cu ocazia venirii pe lume a bebelusului tau! Va doresc momente fericite impreuna, bucurii, realizari si multa sanatate! Sa creasca frumos si sa-si faca parintii mandri! Sa ne dai si detalii de la nastere cand mai intri. Rodixon, te imbratisez si iti tin pumnii. Mai ai putin pana la nastere, poate e cea mai dificila si plina de griji perioada a sarcinii insa totul va fi bine! Pacat ca nu putem sa mergem sa nastem la Medpark, vorba ta, insa important este ca am ajuns pana aici. Liliana38, Sandy33 voi ce faceti, cand incepeti tratamentul? Sezen, tu cum esti? Fioredydy, cum a fost la Ziua portilor deschise? Cu ce impresii ai ramas? Shurshunea, asa cum a zis si Rodixon, mergi cu incredere la Medpark. Cauta sa alegi, in general, spitale, unitati medicale mari, si nu cabinete de cartier sau clinicute la colt de strada. La Medpark ai si laborator, si imagistica, si urgenta si curatenie exemplara. Sunt conditii civilizate, dotari tehnice moderne, iar medicii sunt bine pregatiti si aplecati catre pacient. In fine, sa ne spui impresiile tale dupa vizita la d-na Diana. Important este sa crezi ca totul va fi bine si sa ai incredere ca intr-o zi iti vei tine bebelusul in brate. Va pup pe toate
|
Buna fetelor! Nu am apucat sa va spun ca am sarcina gemelara! :-) Vestea am primit-o tot la Medpark. Tot acolo am facut si dublul test si tot la Medpark ne gandim sa mergem si pentru ecografia de aflare a sexului. Va tin la curent. Sandy33 mult succes daca te gandesti sa incepi procedura FIV. Sunt convinsa ca cei de la Medpark vor face tot ce este posibil pentru tine. Sa ai incredere ca totul va fi bine! Ai fost la consultatie? Cand te gandesti sa incepi tratamentul? Liliana38 nu iti face griji in privinta foliculilor, situatia se va schimba la stimulare. Toate intrebarile pe care le ai adreseaza-i-le dnei Diana. Important este sa respecti indicatiile dumneaei. Rodixon, Alisa, Sezen va imbratisez si va doresc sarcina usoara in continuare! Va pup pe toate si va tin la curent. Sa auzim numai de bine!
|
Buna fetelor! Totul este bine!!! Va multumesc pentru grija!!! Rodixon, am si eu variante de nume: Vera, Veronica, Dora, Dorina, Alexandrina, Iolanda. Va pup si va imbratisez pe toate!
|
Sezen, nu te ingrijora, este ok rezultatul. Asa cum spune si Mon1, dupa 48 de ore rezultatul se va dubla. Nu te teme, totul va fi bine. Mult succes si tie, Matilida, iti tinem pumnii. Vreau sa va spun ca si eu am un rezultat pozitiv: 275 mlU. Totodata ma simt epuizata. In toata aceasta perioada s-a acumulat stres si acum, cand totul s-a sfarsit, parca nu mai am energie deloc. Ceea ce conteaza acum este ca avem speranta. Va sarut si apreciez din tot sufletul sprijinul sufletesc pe care mi l-ati oferit. O seara frumoasa!
|
Buna fetelor! Vreau sa va multumesc tuturor mult, mult pentru caldura si emotiile pozitive pe care mi le-ati transmis. Dar totul e bine cand se termina cu bine! La asta ma gandesc cand voi face sambata testul de sarcina. Rodixon, voi face si eu testul de urina, ma bucur ca la tine au fost rezultate, mai ales ca tot luni voi avea rezultatul. Momentan ma simt bine, insa nu am vreun simptom anume. Si la voi tot asa a fost? Dupa embriotransfer am ramas in Chisinau si m-am odihnit. La punctie am avut 12 ovocite, insa s-au fertilizat 7 si am transferat 2. Calitatea ovulelor nu a fost cea mai buna pentru toate, unele avand o calitate mai slaba. Iren mi-a spus ca embrionii transferati au fost cei mai calitativi... Echipa Medpark a fost profi, dar in primul rand au fost "oameni", adica mi-au oferit intelegere si empatie. Voi ce mai faceti? Sezen succes si tie cu testul. Rodixon si Alisa sarcina usoara. Alisa ai ales numele bebelusului? Nu ne-ai spus... Matilida, Mon1 va imbratisez. Va pup pe toate!
|
Buna fetelor! Sa-mi tineti pumnii, maine voi face ET. Ma bucur ca se termina ciclul de tratament, insa acum incep alte griji... Important este ca am ajuns aici si multumesc din suflet echipei Medpark care pe tot parcursul tratamentului au fost alaturi de noi. Va multumesc si voua, fetelor de pe acest forum, care m-ati sustinut si ne-am sustinut una pe alta. Maine, dupa embriotransfer, am decis sa stam o noapte in Chisinau. Am vorbit deja cu dna Delia si vom ramane la hotel. Vreau sa ma odihnesc dupa ET, nu vreau sa fim pe drum. Sezen tu cand faci ET sau l-ai facut deja? Va pup pe toate si sa ne auzim cu bine!
|
Buna fetelor! Rodixon nu pot sa cred ce repede trece timpul! Deja ai 10 saptamani de sarcina! Sarcina usoara iti doresc si bebe sanatos! Eu am inceput miercuri tratamentul, astazi iar mers iar la control. Totul e ok pana acum, iar drumurile astea pana la Chisinau imi plac foate mult, am impresia ca mergem in vacanta :) O sa va tin la curent cu momentele principale ale tratamentului. Sezen tu ai inceput tratamentul? Alisa am si eu cateva propuneri de nume (in afara de Iren, beneinteles :), astfel: Damian, Calin, Dinu, Cezar! Sa-mi zici daca-ti plac :) Matilida mult succes si tie, toate trec, important este sa mergi la medic. Va pup pe toate! Noapte buna daca nu va uitati la meci :)
|
Buna fetelor! N-am mai apucat sa intru pe forum in ultima vreme. Oricum, voiam sa va spun ca la inceputul lui iunie vreau sa incep tratamentul fiv. Sper sa nu mai apara nimic... Sezen, si eu vreau sa fac contractul luna viitoare. Tu cum ai facut ai schimbat bani sau ai platit cu cardul? Matilida86, capul sus! Sunt sigura ca in viitor totul va fi bine. Esti pe maini bune la Medpark. Te-ai gandit cand vrei sa faci transferul de embrioni conservati? Salutari si succese la toate fetele!!
|
Rodixon ma bucur mult, mult de tot pentru tine!!! Ma bucur tare tare mult cand aud asa vesti, imi da sperante. Iti doresc o sarcina usoara, fara probleme, iar bebe sa fie sanatos! Asta e tot ce conteaza. Noi cred ca mai asteptam o luna inceperea tratamentului, au aparut niste evenimente care ne tin pe loc. In fine.. Daca vor fi intrebari sigur te voi intreba. Multe dintre ele le-am rezolvat cu doamna Diana care e foarte draguta si rabdatoare la toate intrebarile mele. Lucrul asta imi da inceredere si liniste sufleteasca ca in caz de orice lucru neasteptat voi avea pe cine sa intreb. In fine.. Felicitari inca o data si succes luni la ecografie!!!
|