Profil: mariutza_mea
Despre
Utilizator: mariutza_mea
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Sunday, October 5, 2008
Ultima vizita: Saturday, July 1, 2017 1:03 AM
Numarul de postari: 766
[0.07% din toate postarile / 0.13 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: hainute fetita 5-6 anisori
Postat: Wednesday, November 25, 2015 11:07 PM
Buan fetelor..bine v-am regasit dupa un timp foarte indelungat...
donez hainute fetita 5-6 anisori, ramase de la mandra mea...majoritatea sunt in stare foarte buna, ca noi <3 bonus donam si cateva jucarioare <3
Preferabil Suceava, Dorohoi, Botosani, Iasi, Bacau, Piatra Neamt!
Subiect: Miss Decembrie 2012
Postat: Monday, December 3, 2012 10:18 PM
ma bucur ca va place yes asteptam cat mai multe inscrieri!!!!!!!
Subiect: Miss Decembrie 2012
Postat: Sunday, December 2, 2012 6:20 PM
Dragele mele, tema lunii Decembrie este veselia! Imi doresc sa vad poze cu voi cat mai vesele, cat mai amuzante... Traim o vreme in care grijile isi pun amprenta pe toti, asa ca macar pentru cateva clipe sa zambim, sa ne maimutarim, sa ne prostim...
Se pot posta 1-3 poze, pana pe data de 27dec inclusiv, votarea 28-31 dec, urmand ca pe 1 ian 2013 sa se anunte castigatoarea!

si o poza ca exemplu :D

Subiect: Miss Noiembrie 2012
Postat: Friday, November 30, 2012 10:30 PM
saru mana...multumesc! computerlove
Postat: Thursday, November 29, 2012 8:02 PM
fetelor saru manutzele pentru voturi computerlove

votul meu...Katy!!! desi eu sunt adepta make up urilor cat mai naturale recunosc ca ma tenteaza cel al lui Katy!!!!!!!
Subiect: Pentru sufletelul meu - 4
Postat: Sunday, November 11, 2012 12:29 PM
si eu am reusit in sfarsit sa ma innoiesc..mi-am luat o pereche de ghetute negre cu talpa ortopedica de la New Yorker..si am primit si un bonuletz cu 50 lei reducere valabil pana la sf lunii :D am ochit un paltonas superb...scumpicel dar superb(220ron sau 170 cu bonuletzul) ! de acum sper sa fac cat mai repede unghiute sa mi strang banuti sa mi-l iau hearts

fetelor..felicitari pentru achizitii majoreta
Postat: Friday, November 9, 2012 8:54 PM
multumesc fetelor..ma bucur ca va plac... strumfii nu mi-au iesit prea bine ca i-am facut noaptea pe la 2 ca n aveam somn :))) si nici lumina prea buna nu aveam..la lumina monitorului =))) am facut in schimb la alte fete minnie mouse si alte personaje si mi au iesit mult mai bine :D

ingeras..multumesc..mi le fac singurica acasuca :D
Postat: Thursday, November 8, 2012 11:02 PM
Katy, i love ur emo style hearts
Marivic..foarte frumos...

Top si eu pe aici :D

Subiect: Ce gatim azi - Partea a 8-a
Postat: Monday, October 29, 2012 9:07 PM
multumesc de raspuns fetelor..astazi am fiert o racitura de porc, am facut niste copanele cu sos de soia la cuptor, piure, tort cu ciocolata :X si [pt mine o salata de rosii, salata verde,ceapa, piept de curcan la gratar si sos balsamic :X
Subiect: Ce gatim azi - Partea a 8-a
Postat: Monday, October 29, 2012 6:11 PM
fetili stiti cumva in ce magazin/hipermarket as putea gasi rata? mi-e dor de numa de o rata pe varza si salivez...am tot cautat dar...pauza :(