Buan fetelor..bine v-am regasit dupa un timp foarte indelungat... donez hainute fetita 5-6 anisori, ramase de la mandra mea...majoritatea sunt in stare foarte buna, ca noi <3 bonus donam si cateva jucarioare <3 Preferabil Suceava, Dorohoi, Botosani, Iasi, Bacau, Piatra Neamt!
|
ma bucur ca va place asteptam cat mai multe inscrieri!!!!!!!
|
Dragele mele, tema lunii Decembrie este veselia! Imi doresc sa vad poze cu voi cat mai vesele, cat mai amuzante... Traim o vreme in care grijile isi pun amprenta pe toti, asa ca macar pentru cateva clipe sa zambim, sa ne maimutarim, sa ne prostim... Se pot posta 1-3 poze, pana pe data de 27dec inclusiv, votarea 28-31 dec, urmand ca pe 1 ian 2013 sa se anunte castigatoarea!
si o poza ca exemplu :D
|
saru mana...multumesc!
|
fetelor saru manutzele pentru voturi
votul meu...Katy!!! desi eu sunt adepta make up urilor cat mai naturale recunosc ca ma tenteaza cel al lui Katy!!!!!!!
|
si eu am reusit in sfarsit sa ma innoiesc..mi-am luat o pereche de ghetute negre cu talpa ortopedica de la New Yorker..si am primit si un bonuletz cu 50 lei reducere valabil pana la sf lunii :D am ochit un paltonas superb...scumpicel dar superb(220ron sau 170 cu bonuletzul) ! de acum sper sa fac cat mai repede unghiute sa mi strang banuti sa mi-l iau
fetelor..felicitari pentru achizitii
|
multumesc fetelor..ma bucur ca va plac... strumfii nu mi-au iesit prea bine ca i-am facut noaptea pe la 2 ca n aveam somn :))) si nici lumina prea buna nu aveam..la lumina monitorului =))) am facut in schimb la alte fete minnie mouse si alte personaje si mi au iesit mult mai bine :D
ingeras..multumesc..mi le fac singurica acasuca :D
|
Katy, i love ur emo style Marivic..foarte frumos...
Top si eu pe aici :D
|
multumesc de raspuns fetelor..astazi am fiert o racitura de porc, am facut niste copanele cu sos de soia la cuptor, piure, tort cu ciocolata :X si [pt mine o salata de rosii, salata verde,ceapa, piept de curcan la gratar si sos balsamic :X
|
fetili stiti cumva in ce magazin/hipermarket as putea gasi rata? mi-e dor de numa de o rata pe varza si salivez...am tot cautat dar...pauza :(
|