Profil: MARIUKA
Despre
Utilizator: MARIUKA
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Tuesday, March 17, 2015
Ultima vizita: Friday, September 16, 2016 9:55 PM
Numarul de postari: 157
[0.01% din toate postarile / 0.04 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul Mamicilor - 1
Postat: Monday, July 4, 2016 6:36 PM
Buna inna ms d sfaturi si eu te tin minte nu e mare dif intre bebei nostrihearts . .danonino nu i.am mai dat dmlt nici nu prea am fost d acord d la inceput. . Dar sa bagat soacra . . Crazy . . .si i.am dat doar d kateva ori. . Pupici tuturor computerlove
Postat: Friday, July 1, 2016 9:38 AM
gaza_mica89 wrote:
Salutare mamici , am si eu nevoie de un sfat , noi avem un pic colici si il linisteam cu espumisan, dar nu ii place deloc gustul si a început sa verse dupa ce il dau ... Ma gandeam sa ii iau bonisan, a incercat cineva , oare ce gust are ?
Pe lânga asta ii dau si protectis pe care le ia bine , dar stiu ca dureaza un pic pana isi fac efectul

Buna mamica eu snt la Viena si mi.a adus cineva espumisan pitica mea nu a avut f tare colici doar f rar o mai durea si pe ea burtica dar dupa jumate d ora dupa ce il dadeam ii trecea. . Si dupa ce mi sa terminat sticluta am avut bonisan la gust e aproape asemanator doar ca e mai dulce. . Dar nu e prea eficient ii trecea mai greu. .dar de espumisan eram f multumita. . Se intampla cateodata sa vomite si pitica mea probabil e prea dulce nu stiu. . .pupici si sa treceti cu bn. .am auzit ca e foarte greu cu colicile eu nu stiu ce sa spun pt ca a mea nu a avut . .dkt ca nah o mai supara si pe ea cateodata pupici DistanceKiss si mie aici in Viena mi.a dat doctorul ei si un fel d supozitori cu mai multe plante dak ii era burtica f tare si era f agitata ii bagam o supozitoare si ii trecea nsh dak in romania sunt ras DistanceKiss
Postat: Friday, July 1, 2016 9:31 AM
Multumesc corina normal e danonino branzica nu iaurt si nu ii dau foarte des si fructe nu pot sa.i dau in fiecare dimi ca nu vrea ieri nu i.am dat d exemplu da o sa.i dau azi pupici tuturor DistanceKiss
Postat: Thursday, June 30, 2016 11:23 AM
https://www.facebook.com/groups/290990414622611/

Pt cine are facebook un grup pentru mamici cu bebei. . Va pup si va astept computerlove
Postat: Thursday, June 30, 2016 11:09 AM
Branzica si ou inca nu i.am dat. . Fructele le papa dar nu ii dau in fiecare dimineata ii mai dau iaurt sau biscuiti cu ceai sau gris pt ca se satura de aceleasi pireuri. . Si seara acuma am inceput sa ii dau danonino dar nu in fiecare seara ras si doar cartofu il fac cu furculita pt ca cum da de ceva bucatica de morcov ca mai ramane cateodata de la blender se ineaca si mi.e frica. . Mai bn le fac la blender deocamdata . .ras multumesc pupici computerlove
Postat: Thursday, June 30, 2016 9:51 AM
Roxyfoxy
Eu am aparatul acela de la philips advent . .si sunt mega extra multumita e foarte usor de folosit blendeaza super face niste piureuri f fine. . .eu sunt in Viena si l.am luat m.ai ieftin , in Ro am vazut ca sunt cam exagerate preturile. . .daca plec undeva si nu am aparatul cu mine si fac la blender normal de mana fetita mea nu prea vrea sa manance. . Sa obijnuit cu ala si ii place f mult. . .manca foarte bine acuma nu prea poate sa pape din cauza dintisorilor. . uff dar cu multa rabdare reusim sa papam macar jumate ras
Postat: Thursday, June 30, 2016 9:45 AM
Buna dimineata dragi mamici , eu am fost in grupul gravidutelor de ceva timp dar pitica mea mi.a ocupat o parte din timp si nu am mai intrat de foarte mult pe forum. Iar azi am gasit grupul mamicilor ras si vreau sa intru si eu daka ma primitisic poate sunt fete care ma cunoasteti pe aici. . Eu am o fetita de 8 luni(ce repede a trecut timpul) si m.ar ajuta orice sfant in legatura cu mancarica nu mai stiu ce sa ii dau d multe ori papa doar cateva lingurite si nu mai vrea (probabil sa plictisit de mancarea ce io dau ) ii fac piureuri d fructe d legume ii dau si carnita. .. sau cine stie poate sa fie si de la dintisori jos i.au iesit si sus sunt f umflate gingiile. . Va pup pe toate si va doresc o zi buna DistanceKiss hearts computerlove
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 34
Postat: Monday, February 1, 2016 10:23 PM
Nu stiu cum au fost la celelalte dar eu am avut foarte repede scurgere de aia gelatinoasa de pe la 32 saptamani si dopu ala eu nu l.am vazut inainte sa nasc. E diferit la fiecare. .dar eu zic sa nu intri in panica bebe mai sta acolo ras
Postat: Monday, February 1, 2016 9:59 PM
Nu pot sa pun poza am incercat o gramada sp ka e prea mare fisieru. .dar am mai pus poze tot de pe telefonul astaCray
Postat: Monday, February 1, 2016 9:50 PM
Bunaaaaaaa tuturor burticilor si proaspetelor mamici am lipsit mult d tot si nu mai stiu ce sa intamplat pe aici si stiu ca nu prea mai am ce cauta pe aici nu am mai fost de vreo 2 luni doamne ce multe pagini s-au scris si ce a mai trecut timpu parca ma vad in cap de lista si primind incurajari. . Imi era dor de voi burtici si mi.e dor sa am si eu burtica sunt minunate lunile sarcini profitati la maxim de toate hearts . . eu acum am timpu okupat ku printesa mea care deja are 3 luni si o saptamana ce repede trece timpu doamne. . .am atata noroc ca e cuminte . .am fost putin bolnavioare si am ajuns la spital cu o raceala dar in rest e bn. . E cam sensibila si raceste cam des de craciun era racita si acum iar a inceput sa tuseasca. .:-(. Eu va doresc tuturor sarcina usoara si multa sanatate si celor care ati nascut mult laptic si multa sanatate la bebei. . Va pup pe toate o sa va las o poza cu Daria mea. . .??????