Profil: mari_paun
Despre
Utilizator: mari_paun
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Friday, November 17, 2006
Ultima vizita: Thursday, September 10, 2009 9:18 AM
Numarul de postari: 698
[0.07% din toate postarile / 0.11 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: ajutati-o pe Ema sa devina un copil normal
Postat: Sunday, April 26, 2009 2:58 PM
Puteti sa ajutati la terapia Emei si completand cererea privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual - 230

Denumire entitate nonprofit :ASOCIATIA AJUTATI-NE SA INTELEGEM LUMEA
Cod de identificare fiscala al entitatii nonprofit : 24251204
CONT BANCAR (IBAN) RO58RNCB0170102888010001 BCR SLOBOZIA

Cum poti ajuta?

1. Semneaza scrisoarea deschisa catre autoritati. initiata de Jurnalul National (adauga-ti numele, folosind rubrica de comentarii).

2. Daca esti jurnalist, scrie despre cazul Emei. Daca ai scris deja, poate poti convinge un coleg de la o alta publicatie sa scrie si el.

3. Povesteste prietenilor - daca esti prea ocupat sau ti-e teama ca uiti pana la urmatoarea intalnire face-to-face cu ei, trimite-le pe e-mail linkul catre aceasta postare sau catre articolul din JN. Dureaza doar 30 secunde.

4. Daca esti din Slobozia si ai timp liber, implica-te ca voluntar. Ia legatura cu mama Emei (0729. 124.596) si intreaba cum poti sa te faci util/a.

5. Alatura-te cauzei Help Ema, pe care am infiintat-o chiar acum pe Facebook. ( http://mirelarus.eu/2009/01/26/ema/#comments)
5. Toate modalitatile de ajutor de mai sus sper sa duca (la cei care isi pot permite sa rupa din banii de tigari, bere etc.) la gestul unei donatii:

RAIFFEISEN BANK S.A, Sucursala Slobozia

Titularul contului: Baba-Paun Mariana (mama Emei)

Cont in LEI: RO20 RZBR 0000 0600 0177 2029
Cont in EURO: RO98 RZBR 0000 0600 0777 3179
Cont in USD: RO87 RZBR 0000 0600 0777 3183

multumim!!! computerlove
Postat: Wednesday, December 10, 2008 3:09 PM
Emisiunea a iesit super, strangem bani putinic, dar noi suntem multumiti ca avem cu ce sa platim terapeutiimajoreta
de sf Nicolae fiecaare parinte a facut pachete pt cei 4 copii si erau incanmtati cand au vazut ce darnic e mosul...
de craciun avem sponsori, educatoarea Emei, care e o d-na nemaipomenita, se implica in campanie si in atragerea sponsorilor , asa ca ...se vor bucura micutii nostrii.
dance
Postat: Thursday, December 4, 2008 1:53 PM
buna fetele,
actiunea noastra are ecou, deja sunt oameni care vor sa vada, vor sa ajute ...mai ales acum in prag de sarbatori...
Daca si voi faceti curat printre jucarii sau lucrusoare si doriti sa oferiti unor copilasi... avem 2 copii ( baiat si fata) de 5 ani micuti si firavi, cu parinti modesti dar care iiiubesc si fac toptul pt ei.
Copiii vin la centrul nostru, lucreaza si au potential.

aseara am facut si o emisiune la postul TV local

majoreta FII MOS CRACIUN PT O ZI!majoreta
Postat: Wednesday, November 26, 2008 2:50 PM
O firma a sposorizat asociatia AJUTATI-NE SA INTELEGEM LUMEA - pentru sistemul video, si pentru terapia Emei.
Multumim mult!!!
iloveyou

sambata vom organiza o campanie de strangere de fonduri pt acesti copii, ne vom intalni la sala de sedinte a parohiei din Slobozia Noua, vom prezenta povestile si speram sa facem rost de ceva banuti pt copii...ca doar se apropie sarbatorile de iarna

poze cu DINO, animalutul robotel care sper sa o ajute pe Ema
Subiect: Bine ai venit, Andrada! - mami Miru
Postat: Thursday, November 6, 2008 9:32 AM
Miru, incurajari si de la noi, pupam toata familia.computerlove
Postat: Monday, November 3, 2008 1:57 PM
sory, link-ul nu mai este valabil...va aparea un alt format al povestii cu Ema.

va tin la curentcomputerlove
Postat: Wednesday, October 29, 2008 3:04 PM
inger7, sigur ca poate sa scrie despre Ema... despre Ema scriu pe toate forumurile, emisiuni Tv, presa...orice ajutor , informatie este binevenita...
daca fata respectiva doreste si alte informatii cu privire la evaluarea Emei, terapie, palnuri, metoda de lucru la centru...etc. poate sa o faca

astept vesticomputerlove
Postat: Wednesday, October 29, 2008 9:35 AM
povestea Emei, si filme facand terapia ABA
http://www.jurnalul.ro/articole/137432/centrele-de-zi-solutii-cu-pipeta

grup
Postat: Tuesday, October 28, 2008 2:07 PM
BUNA FETELE,
sprijiniti campania pentru copiii autisti, semnati scrisoarea deschisa http://www.jurnalul.ro/articole/137354/alatura-te-campaniei-jurnalul/operatii_diverse grup
Postat: Monday, October 27, 2008 11:57 AM
http://www.jurnalul.ro/articole/137285/sunteti-În-stare-sa-i-priviti-În-ochi--copii-speciali-intr-o-romanie-autista-/operatii_diverse

CAMPANIA AUTISM- sper sa fie de ajutor...grup