Bine ai venit la noi! Ce frumos ca suntem si aici cum eram la gravidute. Parca nu-mi vine sa cred cum trece timpul...
|
dreams*** wrote:Buna mamici!Am nevoie de un sfat de la voi daca v ati confruntat cu asa ceva!piticul meu doarme ziua f mult si noaptea de la 23:00 si pana la 2-3:00 vrea in brate plimbata si abia adoarme cu greu!azi noapte a adormit la 4:30!nu are nici o durere pur si simplu vrea in brate plimbata, jos are maracini si e agitata si scanceste!cand o luam in brate e ca un bibelou nu mai scoate un sunet!
Si al meu vrea numai in brate. Incearca sa te culci langa bebe si sa i dai sa pape din pozitie verticala. La mine merge asa uneori, adoarme, dar trebuie sa ma simta aproape, altfel se trezeste. Noaptea dormea linistit,toata noaptea,in patutul lui, iar de cateva zile il adorm in brate, iar daca il pun jos, imediat se trezeste. Si am incercat de cateva ori sa l iau, sa l pun si nimic. Atunci il iau langa mine si asa adoarme la san. Noaptea incearca asa, poate merge. Oricum stiu cum e, ca si al meu aproape non stop sta in brate. Nu reusesc sa fac nimic... Pup
|
Hei! Rocsana, are dreptate Raluca, nu exista lapte matern sa nu fie bun. Laptele tau e cel mai bun si este exact ce i trebuie bebelusei tale. Si fiecare copil are ritmul lui de crestere.
Al meu mananca non-stop si la 4 luni are 7 kg. Oricum eu niciodata nu i-am facut program. Intotdeauna a mancat la cerere. Copiii trebuiesc hraniti la cerere si nu dupa program. Dar, fiecare face cum considera, fiecare isi creste puiul asa cum stie mai bine. Eu niciodata nu am stiut cat mananca bebe(la cantitate ma refer), si-a luat mereu cat a avut nevoie. Habar n-am cat suge el acolo. Elena, nici al meu nu mai mananca noaptea. Treptat, a cerut din ce in ce mai putin noaptea. Referitor la colici, daca nu a facut pana acum nu cred ca mai face. Pupici la mamici si la bebei bucalati.
|
Buna dragi mamici! Nu am mai intrat de ceva timp pe la voi. Felicitari Rocsana, ai o fetita superba. Si celelalte mamici, am vazut poze cu bebeii vostri, ce mari s-au facut si ce scumpi sunt. Am crescut si noi, 4 luni deja, nu-mi vine sa cred. Parca mai ieri eram la gravidute...zboara timpul asta,of...prea repede. Suntem cumintei in general, doar ca mai mult stam la mami in brate. Nu reusesc sa fac nimic. Efectiv e lipit de mine non-stop. Daca il las un pic jos, sta ft putin si incepe sa se "maraie" ca vrea in brate. Mai tot timpul suntem doar noi 2, sotul lucreaza mult. Nu prea are cine sa ma ajute, dar ne descurcam noi. Am facut si noi botezul, a fost ft cumintel. Ma gandeam ca desi are 4 luni inca nu se rostogoleste, nici de pe burta nu prea reuseste sa se intoarca, o fi mai lenes? Si capul parca inca nu si-l tine prea bine In rest sanul e preferatul lui, la fel si eu, alaptez la cerere, iar la noi cererea e mare, non-stop daca se poate. Asa a fost de cand s-a nascut. Cam atatica despre noi, mai povestesc si alta data. Va pup, mamicilor si sa stiti ca n-am uitat de voi.
Sa ne prezentam si noi, eu sunt Luca George
|
Adys19 wrote:
Buna ! Si fetita mea la fel de saptamana trecuta are momente cand se trezeste plangand,o iau in brate vorbesc cu ea se linisteste imediat.probabil viseaza ceva urat sau poate se trezeste si nu vede pe nimeni.noi avem probleme cu tranzitul ...cam doua zile nu avem scaun,a treia da si o doare burtica.voi cum stati cu tranzitul la bebei ?
Bebica al meu de cand s-a nascut are un scaun pe zi. Ft rar are si cate 2-3 pe zi si de cateva ori s-a intamplat sa aiba odata la 2 zile. Dar, de regula unul pe zi.
|
Adevarat a inviat!!! Mamici, bebele meu de 2 zile, cand se trezeste din somn incepe sa planga ft tare ca si cum e lovit, un plans isteric, nu stiu cum sa zic. Niciodata nu mi-a plans la trezire, cel putin nu asa, poate ft putin. M-am gandit ca poate se sperie, viseaza ceva, nu stiu. Ati patit si voi la fel? Pup bebeii si mamicile
|
Hei, mamicilor! La multi anisori bebeilor vostri! Noi momentan noaptea ne trezim cam de 2 ori, dar sunt zile in care se trezeste, mananca si apoi incepe sa se foiasca, sa se screme. Nici nu plange, dar nici nu doarme si asa face cateva ore bune, nu stiu de ce. In rest, suntem cumintei...mai avem si mofturi uneori, ca vrea sa stea lipit doar de mine toata ziua. Cum nu ma simte prin preajma cum ma striga, prin tipat, bineinteles Nici mie nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul,mult prea repede... Pupici!!!
|
Elena, sa-ti traiasca baietelul! E frumos foc! In legatura cu alaptatul, sfatul meu este sa incerci usor usor sa-l pui pe bebe la san, pentru ei e cel mai important lapticul nostru. Atunci cand el sta la san, nu doar se hraneste ci se alina, se linistete, adoarme mai bine. Pentru bebei sanul reprezinta tot. Si uneori si al meu este agitat la san, dar sunt perioade si perioade. Si poate stand cu el asa, alaptandu-l,privindu-l, mangaindu-l, o sa treci si de starile tale triste. Bebeii fac diaree, asta nu inseamna ca lapticul tau nu e bun. Vorbeste si cu medicul, el probabil stie mai bine. Dar parerea mea este sa nu-i iei aceasta placere a lui bebica sa te simta aproape. E doar un sfat Si usor, usor o sa reiei si viata de dinainte. Eu la o lunita am fost cu bebe la Londra( distanta de aproape 3 ore de unde stau eu), apoi pe la prieteni, afara, la suc. Il plimb de mic. E mai greu, intradevar, cand vedeam ca ceva nu-i convine, gata,plecam acasica. E un nou inceput, si ne cam sperie, ce-i drept, dar ne descurcam noi, ca doar suntem femei puternice, suntem MAME!!! O sa fie totul bine, o sa vezi tu... Scz de roman, m-a cam luat valul Pupici!!!
|
Si al meu la vaccinul de 2 luni a reactionat urat. Exact dupa 3 ore a inceput sa planga ft tare de ma speriasem toata si nu puteam sa l linistesc. Asa a tinu t-o toata ziua, il linisteam, adornea si apoi iar se trezea plangand de mama focului. Noua ne-au recomandat sirop(paracetamol). Febra a avut 38,2 (rectal). Chiar si a doua zi a fost mofturos, bn ca a trecut ca mi-era ffft mila de el. Si noua tot in picioruse ne-a pus.
Pupici!
|
corinaalexandra wrote:Hey.Buna chiar nu ai mai scris de mult chiar ne intrebam ce faceti avand in vedere ca ibtre noi e o saptamana ... Am o curiozitate fata mea tipa...La propriu tipa la mine si rade in hohote cand e fericita sau daca rad la ea... A voastra tipa???pupici si sanatate la fetita si voua ca sa o puteti creste bine
Si baietelul meu a inceput sa tipe, cand ceva nu ii convine sau ii este foame,se uita la mine si tipa...cred ca ma "cearta". Sau cand il las singurel, gata iar tipaaa
|
|