Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| kali wrote:
Nu prea cunosc zona aia... cred ca pe langa Tesatura. De la Mall o iei in partea opusa Tudor-ului pana ajungi la o intersectie. Magazinul e perpendicular pe strada principala; e maaare, nu poti sa nu-l vezi. Poate fetele din Iasi iti explica mai bine.
E magazinul Teba (vis-a-vis de Moldoplast si termoelectrica) in zona industriala, la parterul cladirii de birouri. Are in fata un rand de braduti, care cam mascheaza intrarea. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Se pare ca si noi ca restu' copilasilor ne imbracam cu haine mai mari Pe David de la 4 luni, il imbracam cu hainute pentru 6,7 luni. Acum la 7 luni jumatate ii sunt numai bune hainutele de 12 luni , iar de la magazinul Iana cumparam doar body-uri, sunt foarte bune ca material si calitate. Iar la ghetute purtam marimea 19, 20 depinde de model... |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Noi nu ne prea putem folosi de tabele.Alessandra are deja 102 cm inaltime , deci ne imbracam pentru 4 ani , iar la incaltaminte poarta 26. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/23/2013 Mesaje: 1
| Kiki wrote:Am gasit niste tabele, cu grafice ale marimilori la pantofi, sosete, palarii in functie de varsta, pentru copii, care cred ca sunt utile...
Multumesc pentru aceste tabele. Sunt foarte folositoare. |