erika wrote:buna ,am o mare problema:oricum/orice as incerca sa fac borul palariutei se onduleaza,unde gresesc?daca cineva cunoaste limba rusa poate ma ajuta cu o traducere de pe aceasta punguta,acesta este firul folosit pentru borul palariei de rusoaice.
ok acum am vazut punguta cu firul de plastic.acest fir se foloseste pentru masinilr de taiat iarba,e un fir de plastic f dur dar e excelent ptr bordul papariutelor,sunt o lucratoare in croset,,tricotaje....si tot ce vrei,foloseste-l cu incredere ca e perfect,deci se foloseste ptr masinile de taiat iarba100% EU AM ASA CEVA A CASA,dar aici in it....
|
delfin wrote:Nu a mai intrat nimeni pe aici ..... ce se intampla ,nu brodeaza nimeni tablouri cu panglica? Mie imi place foarte mult dar nu am curaj ,am cautat cursuri pe internet pentru broderie cu panglica si nu am gasit.Asadar, lucrreaza cineva in tehnica aceasta?
Ciao DELFIN  Sa lucrezi cu panglica nu e dificil,dar exista o regula clara a punctelor care trebue facuta,daca nu cunosti punclul atunci petalele si frunzele florilor nu vor arata cat mai aproape de original.... Eu nu pot sa deschid link-urile care le-am expus aici ptr ca pc meu e foarte lent si se blochiaza,nu stiu daca am expus ceva si cu tehnica de lucru-puncte.. Daca vrei ma poti contacta pe mail si iti dau tot ce tu ai nevoie..
marimar23mm@hotmail.it marimar23m@yahoo.it facebook marimar mariana -vezi ca am doua cu acelasi nume facebook Bambole di stoffa am fb si pagina (imi place) facebook moise mariana
Ciao fetelor
|
simonelis21 wrote:Buna dimineata!Marimar am si eu o micuta probleme si as vrea sa ma ajuti daca poti: am preparat pasat de portelan la rece din : 250 g amidon, 25o g aracet, 2 linguri ulei ptr bebe, si 2 linguri helas, le-am facut la microunde, pasta a iesit super dar am o mareee problema: se crapa.dar f tare.eu imi doream sa fac margele din acelea groase si nu stiu cum.imi poti da o sugestie.ce nu mi-a iesit?te pup si iti doresc o zi frumoasa
Buna Simona,scuza-ma ca nu am mai intrat in acest forum chiar de cand am afisat aceste lucrari..... Portelanul tau crapa ptr ca l-ai copt prea mult. Cand il pui in cuptorul cu microunde ai norocul sa nu iti iasa din prima ptr ca inca nu cunosti cat trebue sa il ti in cuptor...Ar fi mult mai bine sa il pui direct pe aragaz la flacara mica si sa mesteci incontinu,cand vezi ca se desprinde de pe pereti vasului atunci sti ca e gata... cand portelanul e prea copt nu e maleabil-se intinde un pic ca un cauciuc,asta nu e bun... Am auzit niste prietene ca ele nu il pune la copt si il lucreaza direct,adica amesteca toate ingredientele necesare pana devine o pasta exact ca plastelina,cand e gata se unge mainile cu niveia crema si se continuo framantatul ca si cum te joci cu plastelina apoi se pune intr-un ciolofa sa nu intre aerul,si se introduce in frigider. In momentul cand iti trebue iti ei deacolo atat cat folosesti ptr ca portelanul rece- aceasta pasta in contactul cu aerul se usuca si nu mai are aceiasi consistenta de lucru...Pentru mai multe informatii dute pe google si cauta retetele la noi in italiana ,,porcelana freda'' si daca nu intelegi limba ,copie si pune pe traducatorul google...Ciao Simo si spor la lucru
|
|
|
andrushka wrote:Eu stiu pe cineva care are o toneta la noi in oras si vinde lucruri facute de mana,tricotate crosetate,origami,quillting,tot felul de lucruri printre care si broderie cu panglica.Cand trec pe acolo,ma iau de vorba cu doamna si ea tricoteaza,croseteaza in continuu...
cine vrea poate.......pe cine nu-l intereseaza priveste si clica mai departe.....
|
Victoria sa iti iasa din gand ca ai citit sau ai auzit o rusoaica ,ca din portelanul rece nu se pot face flori,iata ca iti arat o pagina in ruseste care aceasta dudue lucreaza asa ceva... http://www.liveinternet.ru/users/5056546/post249676430/ ti-a placut sa ma contrazici crezandu-te mai desteapta decat mine,daca nu lucram asa ceva nu ma puteam contrazice cu tine asa ca am luptat sa te contrazic si si nu mai incerci sa pui alte persoane in dubiu ptr a nu incerca.... Am vrut sa va dau o mana de ajutor,incercand sa va expun multe lucruri noi si frumoase care noi scoatem bani frumosi cu acest artizanat aici in italia,dar vad ca imi pierd timpul in zadar.......asa ca; impletiti la ciorap fetelor si sa aveti spor.....
si ptr cine nu intelege ruseste am pus traducatorul-google pe pagina,nu sa tradus bine dar cat de cat se intelege ca din ,,portelanul rece'' se poate lucra si flori,asa cum v-am spus exista retete si retete dar totul e posibil...priviti http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?from=&to=ro&a=http%3A%2F%2Fwww.liveinternet.ru%2Fusers%2F5056546%2Fpost249676430%2F
|
endy wrote:Marimar , inca o intrebare ;manusile cu deget se face la una degetul spre stinga si la alta pe dreapta ?la cele explicare cu nasturi pe parti !
sigur Endy am incercat sa explic ptr manusile cu deget...si se tine cont de dreapta si stanga ,apoi nu iti vine modelul cu nasturi pe fata....
|
Ciao Andre,m-am inscris si eu in acest forum cu speranta sa aduc ceva nou si frumos,am deschis cateva topicuri cu lucrari din care eu scot bani frumosi aici in italia,le-am atasat foto,am incercat sa le ajut cu explicatii,sa le dau modelele creeate de mine cu speranta sa isi poata capata si ele existenta,dar din pacate am fost luata peste picior si mia vorbit de sus.........cateva dintre ele.....suntem o mana de femei si ar trebui sa ne intelegem bine si sa ne respectam intre noi dar respectul a disparut de mult....... sunt de 10 ani in italia,nu mam intors niciodata in romania ptr ca nu imi face placerea,aici in italia nu am prietene romance ptr ca atunci cand intalnesti un roman ,vorba romanului........sa dai sa fugi cat mai departe....sunt foarte rai romani si de fiecare data incearca sa te bage cu capul cat mai la fund... Imi pare rau sa spun asta,dar sunt libera sa spun parerea mea ptr ca mam simtit f prost de fiecare data cand am intins mana sa ajut... Eu am lucrat ptr o casa de moda internationala din New York,acum in italia lucrez ptr.4 magazine dar niciodata nu am facut diferenta intre persoane,nu le-am vorbit de sus,nu am avut pretentia sa imi vb cu Dv,din contra am cerut si celor tineri sa imi spuna pe nume,ptr ca prietenia e mult mai calda,mai dulce..... Sper ca si romancele noastre sa incerce sa isi schimbe modul de comprtare si sa lase persoana sa se exprime liber,ptr ca nu suntem obiectul la nici unu sa ne poata inchide gura.Eu te inteleg f. bine din modul tau de exprimare eu am simtit durerea ta din suflet,am inteles ca aici ai incercat sa faci simtite ranile ce te doare dar din pacate ti-a pus sare deasupra decat o alinare..... PACAT,VORBIM ACEIASI LIMBA SI NE SCUIPAM INTRE NOI...
|
bulibuli wrote:imi pare rau ca nu am pus-o pe mama sa-mi faca o perna dintr-asta cand eram gravida:  Cred ca mi-ar fi placut.. si mie si lui bb. De cumparat.. mi se par exagerat de scumpe.. Am pus-o la diverse ca merge si tricotata, si crosetata si croita din bumbac sau finet.
Sper sa iti fie de folos tie cat si altor fete....am pus mai multe dimensiuni
|