Multumesc pt raspuns ruth! Voi merge la piata sa vad daca gasesc ceva pt marimea dorita.
|
Sunt superbi botoseii, Ruth!!! Poti ,te rog,sa imi spui ce ai pus pe talpa? Vreau sa fac si eu o pereche mai mari,ca si marime ,si e super ideea cu talpa.
|
Foarte frumos lucrezi. Felicitari si spor la lucru in continuare!!!
|
La multi ani!!!
|
Spor la treaba pt toate fetele. As fi vrut sa particip si eu dar acum am comanda de niste sosete si nu am timp. Astept cu nerabdare creatiile voastre.
|
Foarte frumosi. Am facut si eu o pereche.dar am foto doar la unul. Incerc sa postez dar nu stiu cum
|
Foarte frumosi botoseii carlei!!! La fel vreau sa fac si eu dar culoarea roz. Nu prea stiu sa fac partea din fata dar....sper sa ma descurc.
|
Multumesc din suflet ruth. Tb sa fac pt o fetita de un an si nu pot sa o intreb pe mama ei pt ca stric surpriza,iar de cand era baietelul meu asa de mic au trecut aprox 11 ani.
|
Buna ziua! Am o mare rugaminte!!! Imi poate spune cineva ce lungime a talpii ar trebui sa aiba o pereche de botosei pt varsta de 1 anisor???
|
Multumesc frumos pt informatii. Spor la treaba in continuare tuturor harnicutelor!!!
|