Profil: mariana09
Despre
Utilizator: mariana09
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, April 3, 2013
Ultima vizita: Monday, July 1, 2013 1:39 PM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Acai Berry
Postat: Monday, June 17, 2013 10:36 AM
Foarte multe pareri sunt idei preconcepute de la persoane care nu au incercat niciodata asa ceva! Se stie ca tot ce inseamna supliment alimentar functioneaza diferit in functie de organism. Daca la unele persoane nu a functionat asta nu inseamna ca nu va functiona si la celelalte persoane. Dar de cele mai mlte ori suntem obisnuiti sa aratam doar "raul" dintr-un lucru.
Subiect: Liposuctia
Postat: Monday, April 15, 2013 8:53 AM
Aceasta operatiune este destul de dureroasa si genereaza si efecte secundare. Pentru a scapa de aceste operatii poti sa apelezi la ajutorul suplimentelor alimentare. Eu am folosit spre exemplu suplimente Ultra Slim , chiar daca doctorul imi spunea sa recurg la liposuctie. In timp am reusit sa scap de kilogramele acumulate si ma bucur mult ca am reusit acest lucru!
Subiect: Acai Berry
Postat: Wednesday, April 3, 2013 8:48 AM
Pe mine m-a ajutat un alt produs. Mi l-a recomnadat un medic nutritionist ca si parte complementara la dieta si la exercitiile fizice. Toate astea impreuna m-au adus in 2 luni de la 100 de kg la 75 de kg.
E super fain.
Uitati aici un video despre produs dar nu uittai sa faceti sport si sa mancati cu atentie!

https://www.youtube.com/watch?v=F5qbzV-K1do