braun_yes2005,nu am inteles ceva.Spui ca locuiti cu parintii lui.Ei nu l-au vazut beat? Ce atitudine au? Indiferent de situatie, un lucru pot sa-l spun cu certitudine:Alcoolismul(betia) nu are leac!!!! Nu te amagi ca s-a intamplat numai de 3 ori.Nu prietenul padurar este de vina.Situatia se va agrava o data cu trecerea timpului. Spune-le parintilor tai, chiar daca vei suporta reprosuri.In final te vor ierta si ajuta.Esti foarte tanara si ai dreptul la o viata frumoasa. Fii curajoasa.
|
Noapte buna
|
Ignoranta nu este inocenta, ci pacat.
definitie de Robert Browning
Adevarata ignoranta nu este absenta cunoasterii, ci refuzul de a o dobândi.
definitie de Karl Popper
In concluzie aceasta tanara are nevoie de ajutorul lui Dumnezeu si al nostru, pentru asi completa cunostintele elementare (nu "mici" greseli)si nu de compasiune.Ma intreb ce va opreste sa o ajutati?
|
Probabil ignoranta este o virtute
|
Poate il rogi pe Dumnezeu sa te invete si LIMBA ROMANA !!!!!!!!!!!!!!!! SA TE EXPRIMI SI SA SCRII CORECT.
|
Totul o sa fie bine.Va asteptam cu mult drag. PS: "detin" 3 cezariene fara nici un fel de probleme.
|
Doua replici pe care nu le pot uita.....nici dupa 20 de ani. fiica mea de 4 ani face o boacana -deseneaza cu creta colorata pe pereti.Se ascunde prin casa.Tata ia pentru prima data atitudine si amenita "fetita tatei" cu o bataia. Replica :Sa fim bine intelesi...in mine sa nu dai ca ma doare !!! sau o problema de logica - le dadeam o ciocolata la ambii copii cu indicatia pentru baiat ( 7 ani mai mare )- da-i te rog Flaviei jumatate. Domnisoara manca repede bucata iei dupa care isi cerea jumatatea ei, ca asa a zis mama. Rationametul era urmatorul:prima jumatatea era a ei de drept ,dupa care fratele trebuia sa- i dea jumatate din ciocolata lui pt ca asa a zis mama.
|
petronela_gav wrote: ce faina e ultima Buna seara Pentru acest model este necesar un fir gros putin rasucit si ace in consecinta.Modelul(tricotat)este foarte usor: R1 pe fata R2 pe fata R3 un ochi de margine,un ochi pe fata,doua jeteuri,un ochi pe fata,doua jeteuri,.........se termina randul cu un ochi pe fata,un ochi de margine. R4 un ochi de margine,un ochi pe fata, se da drumul la cele doua jeteuri,un ochi pe fata...........,se termina randul cu un ochi pe fata ,un ochi de margine. Timpul de lucru pentru bluza din poza il aproximez la 3-4 ore!!!!!!!! (pentru lana groasa). Sper sa fie de folos celor interesate.
|
M-am casatorit pentru ca mi-a dat mama o palma!!!!!!!!! Prima si ultima din viata mea.Asa au trecut 37 de ani. Prin urmare eu nu dau sfaturi copiilor mei inca necasatoriti.
|
Erik sa fi sanatos sa ai mult noroc,sa-ti bucuri parintii si pe toti cei care cu drag te-au asteptat!
|