Profil: MariaBbbe
Despre
Utilizator: MariaBbbe
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, April 15, 2018
Ultima vizita: Tuesday, October 2, 2018 7:40 PM
Numarul de postari: 12
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 67
Postat: Wednesday, September 19, 2018 12:30 AM
Alle.p wrote:
Felicitari Cata, ar fi cazul sa schimbi graficul de acumhearts
In legatura cu aspenter, se ia pt a "subtia" putin sângele. In sarcina acesta se ingroasa putin sub actiunea hormonilor. Daca nu ai probleme legate de trombofilie, nu ar fi necesar sa iei, dar probabil s-a gândit sa-ti dea pt orice eventualitate.
Am vazut ca esti din Bucuresti. Ai putea sa mergi intr-o dimineata la Fundeni la dna Uscatescu, iar dupa dansa iti va spune daca ai nevoie sau nu de aspenter sau altceva. Analizele sunt gratuite si chiar te sfatuiesc sa le faci. Altele (ca mine) bat sute de km pt a ajunge la dansa.
Itu doresc sarcina usoara si dusa la termen. Sper sa ne dai numai vesti bune.

Buna seara ! Mi-ai recomandat-o si mie pe dna Dr doctor , abia astept sa merg sa ma faca bine ?? . Tu ai fost vreodata la ea ? Cum se comporta?
Postat: Monday, September 17, 2018 11:17 AM
Am revenit , dr nu vede nimic la eco, m a trimis sa fac beta hcg.. Am facut si analizele de trombofilii hematii etc, un DR Hematolog in bucuresti care poate interpreta analizele urgent , cunoaste cineva ?campfire
Postat: Monday, September 17, 2018 9:41 AM
Alle.p wrote:
Fetele care luati arefam...il luati pana va vine menstra, sau trebuie intrerupt ca sa vina?

Buna ! Eu il iau din ziua 16 pana in ziua 25 , la 2 zile maxim ( deci ziua 27 ) apare si c.m hearts
Postat: Monday, September 17, 2018 9:39 AM
Buna dimineata ! Imi puteti recomanda un dr. Gyneco bun , cald , care asculta toate intrebarile mele ? Nu, nu pentru a il face de barbat Haha
Doar ca actuala mea doctora e cam rece , mereu ma lasa cu buza umflata ..
Postat: Sunday, September 16, 2018 8:04 PM
M2m2m2 wrote:

Buna , progesteron zic eu dar trebuie sa te vada un medic du-te la urgenta sa vada ecografic pete maro sunt cu dus si intors..nu mai amana deloc, trebuie sa ai 5 sap si cate zile la eco se vede.
Fuguta la doctor sa te vada!

Am luat un arefam intravaginal.. a inceput asa fie putin visiniu ..
Postat: Sunday, September 16, 2018 7:02 PM
Big Surprise Buna seara tuturor !!! Ultimul C.M a inceput pe 9 AUGUST , de atunci pana acum nu a mai venit nimic . Am facut 3 teste la ceva distanta intre ele primul negativ al doilea putin pal si al
Treilea ceva mai vizibila liniuta!
De 2 zile am inceput sa am scurgeri maronii, nu foarte abundente .. imi este teama sa nu pierd minunea.. am mai pierdut 2 sarcini tot aproape de 5 saptamani .. recomandari, ceva ?
Dr nu lucreaza in weekend .. beta hcg abea maine dimineata ..
Subiect: Clubul aspirantelor - 63
Postat: Sunday, April 15, 2018 9:29 PM
[b]Buna fetelor ! M-am inscris pe acest forum in speranta ca voi gasii cateva mamici care (din pacate) au trecut la inceputul sarcinii prin sangerari. Ultimul C.M a fost in Martie (3-7) , asteptand la fel de *nerabdatoare* urmatorul C.M, spre surprinderea mea, acesta nu mai sosea ??. Aveam sanii umflati si ffff durerosi+ sensibili de aproape 2 saptamani, asa ca am decis sa fac un test chiar in noaptea de Inviere, dupa cele 3 minute critice de asteptare acesta a iesit POZITIV !! I-am multumit Domnului ca imi face si mie si iubitului meu un asemenea cadou chiar in saptamana mare ??. Tot in acea seara am avut si -sangerarea de implantare- Joi, 12.04, m-am trezit iar cu cateva pete maronii pe hartie si am zis ca trebuie sa ajung la Spital neaparat. La spital, in sfarsit, mi-a confirmat Dl. Doctor ca sunt in saptamana 5 si cateva zile, in urma unei ecografii, mi-a prescris in continuare sa iau Arefam Progesteron in fiecare zi cate o pastiluta. Bucurie mare !! VINERI 13.04. Dimineata toate bune, spre seara *ora 18:00* m-am ridicat din pat si am simtit o scurgere , m-am gandit ca este tot scurgerea alba/galbena pe care o aveam de obicei insa NU ! ! Era sange in toata splendoarea, fara cheaguri, inchis la culoare. In 10 minute am ajuns la Camera de Garda, am fost consultata intravaginal , ecografie intravaginala, au sesizat Doamnele Doctor ca intradevar sangerez putin. (La ele chiar sangeram putin, probabil sangele meu s-a speriat si a preferat sa se consume acasa). -Bebe era la locul lui, ba chiar incepea sa se vada embrionul !!!!???? - Mi-au prescris 2 pastilute de Arefam intravaginal dimineata si seara + 3 pastilute de NoSpa . Ok. In acea seara am pus o capsula , a doua zi dimineata iar sange mult . Am pus caspula de dimineata, pe la pranz era scurgerea maronie spre galben spre transparent. Seara inainte de culcare , inainte sa pun capsula, iar sange mult . Azi dimineata, ora 4:00 , ma trezesc ca se simtea ca s-a facut plinul de sange si ar trebuii sa il golesc, acelasi sange ca si pana acum. Iar capsula de dimineata pusa, acum sunt la etapa de scurgere maronie galbena transparenta. Deeeci... cineva ? ?????????campfire
Subiect: Sangerare in saptamana a 5a de sarcina
Postat: Sunday, April 15, 2018 7:17 PM
Hmm, ce este mai exact acel club si unde il gasesc ?ras
Subiect: Sangerare in saptamana a 5a de sarcina
Postat: Sunday, April 15, 2018 5:04 PM
campfire Buna fetelor ! M-am inscris pe acest forum in speranta ca voi gasii cateva mamici care (din pacate) au trecut la inceputul sarcinii prin sangerari.
Ultimul C.M a fost in Martie (3-7) , asteptand la fel de *nerabdatoare* urmatorul C.M, spre surprinderea mea, acesta nu mai sosea ??.
Aveam sanii umflati si ffff durerosi+ sensibili de aproape 2 saptamani, asa ca am decis sa fac un test chiar in noaptea de Inviere, dupa cele 3 minute critice de asteptare acesta a iesit POZITIV !! I-am multumit Domnului ca imi face si mie si iubitului meu un asemenea cadou chiar in saptamana mare ??. Tot in acea seara am avut si -sangerarea de implantare-
Joi, 12.04, m-am trezit iar cu cateva pete maronii pe hartie si am zis ca trebuie sa ajung la Spital neaparat.
La spital, in sfarsit, mi-a confirmat Dl. Doctor ca sunt in saptamana 5 si cateva zile, in urma unei ecografii, mi-a prescris in continuare sa iau Arefam Progesteron in fiecare zi cate o pastiluta. Bucurie mare !!
VINERI 13.04. Dimineata toate bune, spre seara *ora 18:00* m-am ridicat din pat si am simtit o scurgere , m-am gandit ca este tot scurgerea alba/galbena pe care o aveam de obicei insa NU ! ! Era sange in toata splendoarea, fara cheaguri, inchis la culoare.
In 10 minute am ajuns la Camera de Garda, am fost consultata intravaginal , ecografie intravaginala, au sesizat Doamnele Doctor ca intradevar sangerez putin. (La ele chiar sangeram putin, probabil sangele meu s-a speriat si a preferat sa se consume acasa).
-Bebe era la locul lui, ba chiar incepea sa se vada embrionul !!!!???? -
Mi-au prescris 2 pastilute de Arefam intravaginal dimineata si seara + 3 pastilute de NoSpa .
Ok. In acea seara am pus o capsula , a doua zi dimineata iar sange mult . Am pus caspula de dimineata, pe la pranz era scurgerea maronie spre galben spre transparent. Seara inainte de culcare , inainte sa pun capsula, iar sange mult .
Azi dimineata, ora 4:00 , ma trezesc ca se simtea ca s-a facut plinul de sange si ar trebuii sa il golesc, acelasi sange ca si pana acum. Iar capsula de dimineata pusa, acum sunt la etapa de scurgere maronie galbena transparenta.
Deeeci... cineva ? ?????????
ras