Andreea_neacsu wrote:Maria , eu nu sunt deloc asa  mie daca imi e pofta de ceva mananc / beau orice, inclusiv cola , chiar daca lumea ma cearta, mie nu imi pasa  , nu ma simt vinovata pt nimic .. acuma o gura de vin sau cafea sau mai stiu eu ce nu o sa faca rau bebelusului.. asa cum nici un paracetamol sau altceva nu va face , de exemplu eu nu am stat cu durerea de cap in ideea de a nu lua nicio pastila .. nici sa nu abuzam , de acord , dar nici sa stau cu gandul ca aoleu ce as bea o gura de cola 😂 referitor la bebe , eu cred ca ieri l-am simtit , nu stiu daca a fost el sau nu, sau o bula de gaz , sunt la primul bebe si nu recunosc inca semnalele .. numele pt bebe l-am stiut dintotdeauna , am rezonat foarte bine cu numele de Matei , mi se pare numele perfect , sper sa i se si potriveasca pt caracterul ce il va avea , mie imi inspira liniste , calm , sper sa nu fie vreun Denis  nu am cautat un nume unic sau special , pur si simplu am simtit ca asta va fi numele pe care baietelul meu il va purta cred ca vei gasi candva numele care sigur iti va transmite ca e facut pt copilul tau .. mai poti cauta pe net , poate cine stie , dai de vreun nume interesant 😍 am zis ca daca voi mai avea un baiat imi place Theodor , dar sper totusi sa fie fetita celalalt copil
Daaa....Și eu am o chestie cu Tudor sau Theodor, pt ca atunci când ma gândesc la numele asta îmi imaginez un copil blond cu ochii deschiși la culoare, ca soțul meu.Eu așa îmi imaginez copilu din cauza faptului ca al meu soț mai are 2 copii din căsătoria anterioară iar băiatul este copia lui leită,adică mi-l imaginez o mini versiune a fratelui mai mare.Și pe lângă faptului ca fratele este născut pe 8 August, soțul pe 25 Iulie iar bebe are dpn pe 6 August.Și nu știu de ce dar mi-l imaginez un copil pe care îl asociez cu vara, marea, caldura.
|
Buna, fetelor!Voi de la câte săptămâni ați simțit bebeii?Eu încerc de ceva timp sa ma deconectez de stres și sa stau cât mai liniștita pt bebe, înainte avea atac de panica de la orice prostie, dar acum încerc sa nu bag totul in seama și sa-mi ascult corpul.De exemplu fetița surorii mele are 3 luni și parca atunci când o sa-l ai in brațe o sa-ți faci de nspe mii de ori mai multe griji.Am gost și un pic rebela și am băut o gura de vin fiert , chiar dacă apoi m-am simțit vinovata sa nu pățească doamne ferește bebe ceva.Voi de pofta mai gustati vin, bere, cola, etc chestii?Si de unde v-ați inspirat de nume, cazul meu băiețel, am făcut o lista dar parca niciunul nu e ce trebuie.In familie nu avem numele de sfânt Nicolae, așa ca ma tot gândesc la combinații de nume cu Nickolas, Nicholas.Principalele sunt Tudor, Alesis, Vladimir, Eric, Matthias ,Theodor, dar nu știu caut ceva special.Voi?
|
Fetelor voi ce faceti in privința covidului?Nu va este frica?
|
Andreea_neacsu wrote:fetelor ! vom avea un baietel ! 💙💙 exact ce am simtit eu de la inceput 💙 Felicitări!💙💙💙💙💙💙
|
Voi la câte săptămâni ai făcut testul genetic precum panorama etc?
|
Buna!Fetelor folositor careva un gel vaginal numit crinone?Pt ca eu folosesc de la începutul sarcinii și astăzi la fel am avut rest de arefam cu câteva puncte roz și ma gândesc ca este o reacție adversa ceva la crinone.
|
[quote=Lena_cnd] Salut Maria, ce a zis dr.? Toate bune?
[/quote
Buna!Da, totul bine.Am primit și rezultatul la panorama și rezultatul a fost la tot probabilitate redusă.Am aflat ca o sa fiu mămica de băiețel, ceea ce m-a lăsat fără cuvinte.Încă nu conștientizez, parca mai rău îmi este frica acum, sper sa fiu o mămica buna de băiat și el sa fie sănătos, in rest nimic nu mai contează.Tu cum te simți?
|
Am vorbit cu doctora, care mi-a spus sa ma prezint mâine la camera de garda sa ne asiguram ca sarcina este bine.Și colac peste pupăza m-a luat și o durere de spate in partea stânga.Am plâns foarte mult și tot ce îmi doresc este ca bebe sa fie bine.Nu am avut sângerare propriu zis, doar in rezidul de arefam eliminat câteva puncte.Acum ma rog la Dumnezeu ca bebe sa fie bine.
|
Gaby 41 wrote:Bună Maria!Eu am avut ceva de genul când punem Arefam după ce am avut probleme cu decolarea de sac gestațional dar pe la 5 săptămâni.Eu te sfătuiesc să suni medicul și vezi ce îți spune.
Dar nu este ceva vizibil pe chilot, am observat când m-am șters cu servetelul și abia se observa câteva punctulețe de o tenta roz.
|
Buna, fetelor!Ma bucur ca sunteți bine și va urez sa fiți cât mai optimiste in gândire.Voiam sa va întreb dacă de la arefam ați avut scurgeri de produs amestecat cu puncte roz, roșiatic nesemnificative când vine vorba de cantitate?Pt ca m-am trezit de dimineața cu secreției de rest de arefam cu niște punctulețe parca de sânge și a urmat panica.Vi s-a întâmplat?
|