Profil: Maria2508
Despre
Utilizator: Maria2508
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, April 13, 2023
Ultima vizita: Wednesday, January 22, 2025 11:03 AM
Numarul de postari: 25
[0.00% din toate postarile / 0.04 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Saturday, August 31, 2024 4:50 PM
deme wrote:
Ce fac feteleeee?

Am avut astăzi morfologia de trim 1, suntem foarte bine, testul nipt a iesit perfect, suntem fetita 100% :)

https://ibb.co/QbMjx8h

Felicitari, fete frumoase si puternice!!🥰🥰
Cum te simti?❤️
Postat: Friday, July 19, 2024 11:39 AM
Nicaieri88 wrote:

Ce sa vedeti, am nascut azi pana la urma :)

Bebe Alexandru a vrut sa vina mai devreme.

O sa intru sa vad ce mai faceti oricum, am prins tare drag de voi. Gasesc eu timp.coeur

Felicitaari!!❤️
Bine ai venit, bebe Alexandru, sa fii sanatos si mamicii tale recuperare usoara si acomodare frumoasa!🥰
Postat: Thursday, June 27, 2024 12:21 PM
deme wrote:
Z9 - 120 beta progesteron 24ng !!

Felicitaari!!❤️
Ai o armata de ganduri bune aici pe forum! Abia astept sa citesc urmatoarele vesti!
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 64
Postat: Thursday, April 11, 2024 9:23 AM
Nicaieri88 wrote:

Sa fie sanatoasa si iubita! coeur
Cum e viata de parinte? Ma gandesc deja la toate cele.

Bebe este baietel si e bine, dar am placenta praevia si ma streseaza, incerc sa fiu optimista si sa ma gandesc ca totul va fi bine.

Multumim!🥰
Inca putin si trece perioada cu adevarat critica si o sa te mai relaxezi puutin de tot. Eu desi nu am avut probleme propriu-zise in sarcina, am avut o continua stare de anxietate “daca e bebe bine acolo”, iar acum uitandu-ma in urma, imi dau seama ca mi-a rapit putin din bucuria perioadei si as fi vrut sa ma bucur mai mult.
Viata de parinte este cea mai grea si implinitoare experienta de pana acum :) chiar incerc sa ma gandesc cum sa scriu si nu imi gasesc cuvintele. Acest omulet mic vine si schimba totul in cel mai frumos, dar uneori dificil mod❤️
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 64
Postat: Wednesday, April 10, 2024 6:21 PM
Nicaieri88 wrote:
Buna! Mai sunt gravidute pe aici? :)

Din pacate, nu prea :), speram sa se mai mute din fetele din partea cealalta.
Eu am o bebelina de aproape 4 lunite, deci proaspata experienta burticii :))
Cum esti? Si ce este bebe? 🤗
Postat: Wednesday, April 10, 2024 6:19 PM
deme wrote:

Curaj!!
Mereu ma intreaba diverse persoane cum reușesc .. pai reușesc caci o privesc ca un loc de munca, unde trebuie sa mergi si sa dai tot, pana la promovare. Te trezești de dimineață și știi ce ai de făcut, ai un scop !

🍀🍀🍀

Ce raspuns practic si cu picioarele pe pamant, cred ca vei fi o mamica tare buna :)
Felicitari, deme, pentru ca luptati cu putere pentru visul vostru, esti un exemplu pentru tot ce inseamna drumul asta si cred ca si in general o persoana foarte ambitioasa ❤️ eu te admir si va tin pumnii infinit!
Postat: Saturday, February 10, 2024 11:30 AM
deme wrote:

Roz super pal asa, daca nu te uitai atent nu se vedea.

Beta 29,3
Progesteron 19,1 ng

Felicitaari!!🥰🥰
Asteptam cu nerabdare rezultatul, ma bucur ca este unul bun!! Sa o tineti tot asa!❤️
Postat: Wednesday, December 13, 2023 9:14 AM
Nicaieri88 wrote:

E totul f bine, Doamne ajuta! coeur
Are 7 saptamani si 1 zi, e pozitionat foarte bine si are puls, tot ce trebuie coeur
Ne-a aratat cum pulseaza pe monitor; de ascultat nu am ascultat, ca a zis doamna doctor ca ii face rau momentan functia asta a ecografului.

Urmatoarea ecografie e la inceputul lui ianuarie, cand o sa aiba 10 saptamani si un pic.

Speram sa fie bine totul in continuare, Doamne ajuta!

Sper ca sarbatorile de iarna sa vina cu noroc pentru toate aspirantele si anul viitor sa fie numai cu vesti bune!

Ce muult ma bucurcoeur
Felicitari si sa mearga totul minunat in continuare!!hearts
Postat: Tuesday, December 12, 2023 10:27 PM
Nicaieri88 wrote:

Da, farmaexpress e.
Wow, te admir. Eu mananc prajeala o data pe saptamana, nu pot sa rezist.

Eu sunt bine, saptamana asta a venit la pachet cu greturi de dimineata pana seara si cu constipatie, dar e ok.

Diseara am prima ecografie, cam asta e momentul adevarului. N-avem decat sa speram ca e ok.

Asteptam vesti bune de la tine!🥰
Postat: Tuesday, November 21, 2023 9:38 PM
Nicaieri88 wrote:

Multumesc! Cheek Kiss
As vrea sa mint ca e meritul meu :))
N-am greturi, singurele simptome sunt urinatul des (care e de la progesteron de fapt), ameteli usoare cand ma ridic brusc (cred ca tot progesteronul), dureri de sani, crampe mici din cand in cand, cam tot ce simteam si inainte de menstruatie.

Si constipatia..

Dar cred ca toate sunt de la progesteron

Sigur ca este meritul tau, al vostru coeur
Pentru simptome este inca devreme zic eu, de pe la 6 saptamani cred ca incep sa fie prezente, daca sunt, pt fiecare e diferit.