Imi pare tare rau, deme, mi se rupe sufletul sa vad ca viata este nedreapta. Nu pot decat sa iti transmit imbratisari si sa iti amintesc cat de puternici ati fost pana acum, sunt sigura ca nimic nu e in zadar si ca merita sa nu va dati batuti. ❤️
|
Alinush wrote:Fetelor sunt Intr o mare mare dilema și nu știu ce să fac ,sfătuiți mă va rog...am 12 săptămâni de sarcină iar medicul care îmi urmărește sarcina mă programat la morfologia de trimestru 1 tocmai la 13 săptămâni și 4 zile...oare nu este prea târziu? Va rog sa îmi răspunde ti,a mai întâmpinat cineva problema asta? Va mulțumesc!
Buna! Eu chiar la 13 s si 4z am facut morfo 1 si a fost foarte bine. Credeam ca am doar 13, dar bebe era putin mai mare la masuratoarea de la morfo, insa nu a fost nicio problema.
|
deme wrote:Am avut 5 ovo ieri, astazi așteptăm sa ne sune de la laborator sa vedem cum se dezvolta. Maftei a spus că daca totul merge bine, sa incercam un transfer de z3. Momentan am pregatire pt ET (prolutex, magne b6, femibion, crinone gel, augmentin) . Si asteptam.
Later edit: 3 s-au fertilizat
Felicitaaari!! ❤️ Sa se dezvolte bine toti 3!
|
Acesta era testul meu in 14dpo, incerc sa atasez Poza este cu blit, deci mai accentuate culorile, in realitate mi se parea si mai palida
|
Nicaieri88 wrote:Buna, fetelor.
Eu sunt in ziua 10 DPO, am facut un test de sensibilitate 5 si nimic, nici macar o umbra.
M-am bosumflat toata..luna asta in ziua 6 am simtit niste furnicaturi/intepaturi la ovarul cu care am ovulat, 2 zile mai tarziu, furnicaturi in uter,sanii ma dor rau pe lateral de 3 zile, greata din cand in cand, balonare neobisnuita de o saptamana.
E prima luna in care am atatea simptome, de asta ma si emotionasem un pic.
Deci progesteronul mare poate da fix aceleasi simptome ca o sarcina. Ori asta, ori imi cresc deja polipi la o luna juma de la histero.
Neata! Eu cred ca inca poate fi devreme 10DPO, simptomele suna promitator. Progesteronul sigur l-am avut si eu mare, in 7DPO iesise peste limita normala si in 8DPO am avut senzatia de greata, sigur din cauza lui si nu a sarcinii, ar fi fost mult prea devreme. In 14dpo am facut primul test, de 10 de la dr max, in ziua in care ar fi trebuit sa vina menstruatia si a iesit a doua liniuta palida, deci sunt convinsa ca nu s-ar fi vazut nici la mine ceva in 10.
|
Neata, fetelor! Ieri beta 618❤️ s-a dublat si inca putin. Voi suna azi la clinica sa vad cand putem face prima eco. Sper ca nu am deranjat cu informatiile, va voi urmari in continuare si va voi tine pumnii stransi sa va citesc si voua vestile bune!🥰🥰 am invatat atat de multe lucruri utile pe forum si sunteti niste persoane cu suflet atat de bun!
|
Albinutza35 wrote:Fetelorrr sunt foarte fericita beta 2263 🥹♥️♥️ peste 10 zile prima ecografie  încă nu realizăm
Felicitaari! Sa vina numai vesti la fel de bune in continuare!!!❤️❤️
|
Va multumesc mult, fetelor!🤗❤️ Si eu stau cu sufletul la gura pentru beta de maine, azi am mai facut un test de sarcina si nu e mai inchis, e cam la fel cu cel de ieri si parca nici starea de greata nu mai e asa prezenta. Sper ca e doar mintea mea care imi joaca feste sau ca e normal ca simptomele sa difere in intensitate de la zi la zi.
|
deme wrote:
Felicitări!!! Ce cadou frumos 🍀
Multumeesc! ❤️
|
Nicaieri88 wrote:Felicitari!!!!! A venit Iepurasul cu vesti buune Beta baban, super! Sarcina usoara! :*
Multumesc muult!!🥰 Doamne ajuta!
|