Profil: maria2013
Despre
Utilizator: maria2013
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Monday, July 29, 2013
Ultima vizita: Monday, December 4, 2023 11:18 PM
Numarul de postari: 2,801
[0.27% din toate postarile / 0.74 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Sunday, August 13, 2023 8:49 PM
Succes, Deme! Să fie totul perfect! Îți țin pumnii și eu!
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 64
Postat: Thursday, June 22, 2023 8:43 PM
Dacă Arefam e administrat intravaginal, sângerările pot fi și din cauza lui. În perioada cu sângerări e de preferat ca progesteronul sa se administreze sub alta forma.
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 18
Postat: Monday, May 29, 2023 6:21 PM
Mihaela teodorescu wrote:
Mulțumesc de răspuns,aceea cunoștința mi-a spus din auzite de la alta persoana care a beneficiat,a plătit pe luna o taxa de 300 lei și după ce a născut a fost la CNAS și a închis contractul După sa dus la ANAF a plătit o suma de bani și după la 2 luni ia intra o suma de bani și iar la o luna alta suma.

Mi-e greu sa cred asta, dar merita sa întrebați persoana respectiva, iar apoi sa ne spuneți și noua despre ce e vorba.
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 18
Postat: Monday, May 29, 2023 2:38 PM
Mihaela teodorescu wrote:
Buna mamaici,sunt din nou însărcinată eu nu mai lucrez și nu sunt asigurata știți cum as putea sa beneficiez de asigurare?auzisem undeva de un contract cu casa de asigurări și te ajuta cu o Suma de bani pt analize știe cineva cum se numeste?multumesc

Ca gravida, ești asigurata. Și încă sase săptămâni după naștere. Nu te ajuta cu nicio suma de bani casa de sănătate, dar, teoretic, poți face analizele acolo unde e plafon. Teoretic. Practic...
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 64
Postat: Monday, May 29, 2023 2:36 PM
Mihaela teodorescu wrote:
Buna,am și eu o întrebare pt cine știe și ma poate ajuta cu informați,știe cineva de acel contract maternal cu casa de asigurări de sănătate?eu nu sunt asigurata și nici sotul și am înțeles de la o cunoștința ca pot face un contract cu CNAS ca sa pot fii asigurata pe perioada sarcini

Gravidele și femeile leuze sunt asigurate în România, indiferent de stagiul se cotizare la asigurari. Trebuie doar mers la Casa de Sănătate cu documentele de la ginecolog din care sa reiasă vârsta sarcinii.
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Wednesday, February 15, 2023 1:43 PM
deme wrote:


Mulțumesc Maria, cred ca cel mai tarziu am ovulat in z17, acum z19.
Nu îmi fac mari sperante, chiar daca ele sunt luna de luna, mai scad in intensitate :)
De atâta amar de vreme, am cam obosit, fizic si psihic 🙈

Te înțeleg. Știu ce zici... Trimit o îmbrățișare și țin pumnii sa vii cu vestea buna peste doua săptămâni!
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 64
Postat: Wednesday, February 15, 2023 1:39 PM
Chrisstinne wrote:
Bună, fetelor!

Săptămâna trecută am făcut și eu analizele din primul trimestru. Toate bune până la infecția urinară cu E-coli.
Dr mi-a dat o rețetă pentru această infecție, însă mi-e frică.
Sper ca bebe să fie bine, simptomele ar fi că am urinari mai dese, o ușoară durere de burtă dacă mă țin puțin mai mult și niște dureri de "mijloc", sper tare să nu afecteze rinichii sau sarcina. Cray

Joi am prima morfologie, abia aștept să văd cum e bebe. Nu știu de ce toată perioada asta am avut numai gânduri rele...
La primul bebe a fost totul ok, acum parcă sunt mai panicată. uff

S-a mai confruntat cineva cu infecția urinară în sarcină?

Dacă medicul ți-a dat tratament, înseamnă că e unul compatibil cu sarcina. Orice infecție în sarcina poate fi foarte periculoasa.
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Tuesday, February 14, 2023 4:46 PM
deme wrote:Nici eu nu am pățit pana acum la 40 ani 🙄insa se pare ca exista. Astazi in z18 mi-a iesit cel mai pozitiv test de ovulatie . Ciudat este si corpul .


Succes! Am mai scris pe aici: am doua sarcini duse cu bine, ambele cu ovulații tarzii/foarte târzii (la prima am ovulat în z21, la a doua, în z28), asta în condițiile în care ovulam mereu pe ceas, în z16. Sa fie cu noroc!
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 64
Postat: Friday, January 13, 2023 8:27 AM
Melina wrote:


Revin cu vesti. Mi s-a parut dubios medicul. Parea a fi ingrijorat. Asta ori faptul ca poate era obosit. Mi-a facut o ecografie si mi-a spus ca uterul e pozitionat mai ciudat si nu se prea poate vedea nimic. Plus ca a zis ca mai trebuie sa asteptam cateva zile pentru morfologie si nu inteleg de ce. El sustinea ca e vorba de faptul ca sarcina mea e mai mica decat indica ultima menstruatie (am ovulat mai tarziu). Mi-a zis sa revin la spitalul de stat luni sau marti la urgente unde va fi de garda pentru a verifica iar ecografic daca e momentul pentru morfologie. Ce mi s-a parut dragut e ca nu mi-a luat bani pe ecografie desi am fost la privat. Credeti ca ar trebui sa ma ingrijorez? 🥺

Daca stii ca ai ovulat tarziu, e justificata reprogramarea ecografiei. Unele masuratori nu pot fi precise.
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 64
Postat: Friday, January 13, 2023 8:25 AM
Melina wrote:


Ma bucur mult pt tine! 🤗 Am văzut că la Decathlon au ceva ghiozdane dinacela mari de drumetie cu loc special de bebe il el. Am mai vazut la cineva pe instagram care tot asa e pasionata de munte si a spus ca e foarte util.

Fetelor azi am morfologia de prim trimestru. Momentam am 12 saptamani si 4/5 zile. Stiu ca sexul copilului se vede abia dupa 14 saptamani, dar am vazut la cineva pe forumul mamicilor incepatoareca ca aflat la prima morfologie. Oare exista sanse sa aflam si noi azi? Intreb asta deoarece trebuie sa il anunt pe medic din timp sa imi dea sexul doar intr-un plic pt a face gender reveal.

Si eu am aflat la ambele sarcini la prima morfologie. La a doua sarcina, doar a dat de inteles ca e fata si mi-a confirmat după doua săptămâni. La prima sarcina, mi-a spus direct.