Felicitări! Ce rezultat frumos, ce specializare aparte! Succes în continuare! Sunt convinsă că va avea un parcurs profesional grozav! Cinste ei și cinste părinților și dascălilor ei!
|
Deme, draga de tine! Simplul fapt ca suntem logate pe forum atât de multe, arată că ne gândim la tine și ca ne bucuram pentru tine! Sa fiți bine și să aduci pe lume un omuleț perfect! Te îmbrățișez!
|
Deme, draga de tine! Îți admir puterea, determinarea și sper din suflet să reușești data viitoare! Ai atâtea gânduri bune îndreptate spre tine, încât trebuie sa vina si binele!
|
Irina, încă un pic! Hai cu vestea bună!
|
Deme, felicitări și din partea mea! M-am tot gândit la tine azi! Meritați din plin asa o bucurie! Să ai o sarcina frumoasă, ușoară, de care sa te bucuri din plin și apoi să ne scrii din căsuța mămicilor începătoare! De azi, ai inceput alt capitol!
|
Succes, Deme! Să fie totul perfect! Îți țin pumnii și eu!
|
Dacă Arefam e administrat intravaginal, sângerările pot fi și din cauza lui. În perioada cu sângerări e de preferat ca progesteronul sa se administreze sub alta forma.
|
Mihaela teodorescu wrote:Mulțumesc de răspuns,aceea cunoștința mi-a spus din auzite de la alta persoana care a beneficiat,a plătit pe luna o taxa de 300 lei și după ce a născut a fost la CNAS și a închis contractul După sa dus la ANAF a plătit o suma de bani și după la 2 luni ia intra o suma de bani și iar la o luna alta suma. Mi-e greu sa cred asta, dar merita sa întrebați persoana respectiva, iar apoi sa ne spuneți și noua despre ce e vorba.
|
Mihaela teodorescu wrote:Buna mamaici,sunt din nou însărcinată eu nu mai lucrez și nu sunt asigurata știți cum as putea sa beneficiez de asigurare?auzisem undeva de un contract cu casa de asigurări și te ajuta cu o Suma de bani pt analize știe cineva cum se numeste?multumesc Ca gravida, ești asigurata. Și încă sase săptămâni după naștere. Nu te ajuta cu nicio suma de bani casa de sănătate, dar, teoretic, poți face analizele acolo unde e plafon. Teoretic. Practic...
|
Mihaela teodorescu wrote:Buna,am și eu o întrebare pt cine știe și ma poate ajuta cu informați,știe cineva de acel contract maternal cu casa de asigurări de sănătate?eu nu sunt asigurata și nici sotul și am înțeles de la o cunoștința ca pot face un contract cu CNAS ca sa pot fii asigurata pe perioada sarcini Gravidele și femeile leuze sunt asigurate în România, indiferent de stagiul se cotizare la asigurari. Trebuie doar mers la Casa de Sănătate cu documentele de la ginecolog din care sa reiasă vârsta sarcinii.
|