Buna, fetelor! Deme, cum mai esti? Sper ca ok Eu sper ca am nimerit luna asta ovulatia, in ziua 18 am avut temp mica si test de ovulatie pozitiv, in ziua 19 a crescut un pic temperatura, test mai slab decat Z18 si am avut spre seara niste crampe foarte puternice. Azi, z20, temp e mai sus decat ieri. Conform Fertility Friend, cred ca trebuie sa mai am cateva zile de temp sus ca sa confirme ovulatia in Z19. Vom vedea daca am gasit-o, momentan incerc sa invat sa imi cunosc corpul. De acoperit perioada, am acoperit-o zic eu, poate mai bebelim si in seara asta pentru siguranta, daca o sa avem chef. Secretie egg am avut in zilele 15-17, deci inainte de testul pozitiv de ovulatie, apoi nu am mai vazut.
Voi ce mai faceti?
|
Exact asta voiam sa scriu si eu, poate un iepuras supriza de Paste :) Noi iti tinem pumnii deme
|
deme wrote:
Poza e făcută la 4min, am inchis eu puțin imaginea de fundal, sa se vada. Sunt convinsa ca nu e nimic , doar ca wtf 😂
You never know :))) Poate daca nu vine nici maine mai incerci de dimineata un test.. Ma sperie poza ta daca este doar linie de uscare, teste Dr Max am si eu, cel de 10 e si asta al tau? Am apucat sa il fac luna trecuta, a doua zi au venit uratii, dar din fericire al meu a iesit clar negativ.
|
deme wrote:Doamne ajută!! Poate a pus niste super glue acolo in timp histeroscopiei :) Fetele sunt putin confuza. Dupa cum stiti am început protocolul lung in z21 cu decapeptyl. Am înțeles ca menstruatia ar trebui sa apara undeva in z7-z10. Astazi e z11 si nici urma de ea, Maftei a zis ca e posibil uneori sa intarzie. Teoretic astăzi ar fi trebuit sa imi vina si mie CM, insa de vreo 3 zile am sanii asa plini si tot am așteptat sa apara. Aveam in casa un dr max uitat prin raft sj am zis sa il fac asa la misto, doar ca mi se pare ca se vede a2a liniuta. Este posibil sau am eu probleme la mansarda? https://ibb.co/XXfjw6y
Si eu vad o umbra pe test :)) Doar ca parca nu are culoare, dar in acelasi timp poate e si devreme?
|
Lore35 wrote:Gata fetelor am primit și beta la 48h este 269mUI/ml.
Suuper!!! Ai grija de tine in continuare si sa vii numai cu vesti bune!
|
MissyAM wrote:Bineinteles ca am luat si eu covid de la sot si acum sunt panicata ca nu o sa mearga bine embriotransferul din cauza asta...
Missy, parca la voi mai dura putin pana la transfer, sunt sigura ca o sa scapi de tot covidul pana atunci!
|
Lore35 wrote:Salut fetelor gata au venit rezultatele la beta este pozitiv.. ❤️❤️❤️ Vineri repet beta și în seara asta mia spus sa fac și 6 clicuri de ovitrelle. Doamne ajuta sa fie ok pana la capăt. 🙏🙏🙏 Va multumesc din suflet pentru suportul vostru. 😘🤗🤗Va aștept și pe voi cu rezultate pozitive!! 🙏🙏🙏🍀🍀🍀
Felicitariiii!! Sa vina numai vesti bune si in continuare la beta si eco!
|
Lore35 wrote: Eu sunt bine aștept sa vina ziua de mâine. Am emotii.
Tinem pumnii stransi pentru tine!!
|
MissyAM wrote:Sunt fericita! M-a sunat laboratorul si s-a mai facut un puiut de 5 AA, restul de doi din pacate s-au oprit din dezvoltare.Insa avem 3 pui in care imi pun toate sperantele
Felicitaari!!! 3 sanse norocoase Cand veti face transferul?
|
Neata, fetelor! Ce mai faceti? sper ca ati avut un weekend placut si ca v-ati bucurat de vremea din weekend. Stiu ca suntem in momente diferite din ”calatoria” aceasta, insa cred ca ajuta pe oricine mai citeste sau va mai citi despre toate aceste etape :) Eu de luna aceasta am inceput sa imi iau temperatura bazala, voi incerca sa monitorizez ovulatia in felul acesta, sa vedem ce iese, momentan sunt z10, temp este inca scazuta. Luna trecuta am avut un ciclu de 34 de zile, deci ma gandesc ca am ovulat undeva prin Z20, sa vedem luna aceasta. Va pup, va tin pumnii celor la testare sau aflate in puncte importante in cadrul procedurilor si va doresc o saptamana usoara!
|