da asa este mereu iti ramane in minte dar am speranta in bunul Dumnezeu...si nimic nu e intamplator...va voi spune ce mi.a iesit la analizele de laborator
|
wow felicitari sa iti traiasca minunile ! le.ai pierdut consecutiv? ai descoperit care era cauza?
|
da multumesc pt raspunsunsuri si sustinerile voastre,aseara am intrat intr.o stare de iimi era scarba de mn ca ma gandesc ca am gresit eu undeva. voi astepta sa treaca si efectul steroizililor din corpul lui cica trece intre 3-6 luni si stiu ca Dumnezeu imi va da un bebe sanatos. am mai vorbit cu o prietena care prima sarcina a pierdu.o si acm are 2 fetite si a zis i.a explicat dr ca era ceva in neregula si organismul a simtit.
|
multumesc mlt de tot asa e nu are rost sa dau banii daca dr nu iimi recomanda
|
mi sa zis ca analizele de trombofilie se fac la urmatoarea sarcina cica nu inainte ca problema poate fi doar in timpul sarcinii asa e?
|
si euu am zis sa nu le iau...astept aanaliza de laborator si sper pe viitor sa fie bine. m.am tot gandit k steroizii pe care ia luat sotul ar fi de vina dar cred ca asa a fost sa fie. ce analize crede.ti k ar fi necesare sa fac ?
|
cred k yasmin imi va da o luna 2 a zis dar eu vreau dupa cele 3 luni sa raman... nu stiu de ce imi va da anticonceptionale.si a zs ca in timpul chiuretajului mi.a curs cam mult sannge ,,e cam sangeros '' asa sa exprimat
|
va multumesc tuturor pt sustinere si sa ne ajute Dumnezeu pe fiecare sa ne tinem bebei in brate cat de curand. si la mn era dezvoltat tot mai putin bebele nu pot sa trec peste asta plang mereu... vreau sa vad care a fost cauza...mi.e frica sa incerc iar cu tratamentul branca ursului sa nu fie la fel... poate asa a vrut Doamne Doamne si este o incercare...ma simt goala acum a fost un soc foarte mare...
|
offf...da mi.e tare frica imi doresc un bebe enorm nu stiu de ce sa oprit din evolutie...am mai fost insarcinata odata si bebelu se dezvoltase bine dar din pacate am facut un chiuretaj...oare e adevarat ca ramai mai greu dupa o sarcina oprita din evolutie...dr mi.a prescris anticonceptionale pt o luna 2 ...ce parere aveti? s.au ce analize sa mai fac? oare la probele pe care le.a luat la laborator vede cauza opririi din evolutie?
|
multumesc mlt...mi.e tare frica de o alta dezamagire..desi mi sa spus de la inceput k st probleme am fost optimista...si am tot citit ca sunt multe care au trecut prin aceasta situatie...nuu stiu de la ce poate fi
|