buna dimineata fetelor cum sunteti astazi eu mam trezit mai optimista ca ieri va pup si va doresc tot bine din lume la toate
|
Hope26 wrote:Buna Se pare ca toata lumea are starea dupa vreme  E atata liniste aici in ultimele zile, mi-e dor de zilele cu galagie  Unde sunteti ? Imbratisari si pupici pt toate !!! E TIMPUL ASTA URAT CARE NE INDISPUNE PE TOATE PUPICII
|
BUNA DIMINEATA FETELOR VA DORESC O SAPTAMANA FRUMOASA SI BINECUVANTATA DE DUMNEZEU
|
adela08 wrote:
Multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine astazi, insa din pacate vestile nu sunt bune: beta 4,16 . inca sunt cu ochii in lacrimi de la aflarea vestii, sper sa trec destul de repede peste asta.
imi pare foarte rau adela eu stiu prin ce momente treci acuma si eu am avut 6 embrioni si nici unu nu sa prins dar trebuie sa luptam sa mergem inainte fii tare si lupta pentru cea ce vrei nu te lasa
|
Hope26 wrote:Cu mare drag...macar cu gandul :) Aici ii tare urat, sta sa ploua, eu is molesita azi, is anemica...Nu am chef de nimic, as sta numa in pat si m-as uita la tv. Dar mai vin sa vad ce fac fetitele mele asa e hope pe timpul asta urat numai o veste buna de la adela ne imbucura doamne ajuta sa primmim o veste buna de la adela
|
neata fetelor va tin pumnii la toate trebuie sa reusim sa tinem si noi un bebe in brate mult success tuturor adela ma rog la DUMNEZEU sa reusesti
|
O ZI FRUMOASA SI INSORITA VA DORESC LA TOATE !
|
Buna dimineata va doresc o zi plina da bucurii si realizari la toate sa avem incredere in bunul DUMNEZEU ca el ne ajuta pe toate!
|
Inulia wrote:Maria Claudia imi pare nespus de rau...sa stii ca si eu am 3 fivuri nereu?ite,dar mi-am regasit încrederea si puterea de a lupta mai departe ceea ce-?i doresc si ?i-e DA ASA ESTE TREBUIE SA AVEM INCREDERE IN DUMNEZEU SI SA LUPTAM PENTRU CEA CE NE DORIM SINCER EU SUNT OPTIMISTA SI PE VIITOR MA VAD CU COPIII NU STIU DE CE DAR AM SENZATIA CA O SA FIU SI EU MAMICA INTRO ZI ORICUM ITI MULTUMESC FRUMOS PENTRU INCURAJARE IN CLIPELE GRELE INTOTDEAUNA AVEM NEVOIE DE INCURAJARII
|
Hope26 wrote: Sa te interesezi daca e deschis luni, fiind Pastele...poate ar tb sa incerci sambata.Unde ai facut FIV?Dar celelalte 2? Succes !
BUNA DRAGA HOPE26 AM FACUT LA CENTRU DE FERTILIZARE SI REPROUCERE UMANA SANGIORZMURES O CLINICA FOARTE BUNA CU NISTE OAMENI DEOSEBITI DAR DIN PACATE NU SA PRINS EMBRIONII
|