Chestionar intrebare: Margarina sau unt, ce e mai sanatos?
Alegere Voturi Statistici
Margarina 5 11%
Unt 31 72%
Niciunul 7 16%

Margarina, unt sau nimic
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Thursday, June 1, 2006 9:05 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Voi ce stiti, care e mai sanatos?

In ultimul timp eu am tot cumparat margarina Rama, pentru ca o scot din frigider si o pot intinde pe paine, pe cand la unt trebuie sa astept sa se mai inmoaie.

Totusi, din ce stiu eu, margarina nu e deloc sanatoasa, si in general toate mancarurile galbene, unt, cascaval, etc.

Voi ce stiti, care e mai sanatos si de ce?
leut
Scris: Thursday, June 1, 2006 9:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Eu nu stiu exact ce si cum cu margarina dar din cate stiu face mai mult rau decat untul. Adevarul e ca nu-mi place gustul margarinei. Dimineata, nimic nu e mai bun ca o felie de paine prajita unsa cu unt si peste care adaugi miere din belsug!yes
mihaela75
Scris: Friday, June 2, 2006 4:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
pe mine m-a speriat Stele cu postul ala despre margarina si nu mai cumpar.Am luat unt si mananc o data la doua zile ,cred ca e mai bine decat margarinaoareAdica ma feresc de grasimi si bag chimicale...ce sa aleg, aleg grasimile o data la doua zile uff
taki
Scris: Friday, June 2, 2006 9:36 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Aleg margarina...este gustuoasa, usor de intins.

Daca stau sa analizez fiecare produs ajung sa nu mai mananc nimicuff . Asta e parerea mea, nu trebuie sa fie nimeni de acord cu ea.

Aici japonezii mananca boabe de fasole fermentate...ganditi-va ce miros au si la gust puker :81pukel: cahhhh, dar ei spun ca fac foarte bine organismului. Se gasesc oriunde in market-uri, drug store-uri...

Se numeste NATOU!
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, June 2, 2006 9:51 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Unt! Eu si la gatit folosesc unt, de productie autohtona!
g_nicoleta2000
Scris: Friday, June 2, 2006 10:58 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
UNT!
Macar daca mananc ceva sa o fac pentru a fi mai sanatoasa si cu papilele gustative satisfacute.

Untul este un produs din lapte, bogat in vitamina D ce este perfect asimilabila de organism.
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, June 27, 2006 1:11 PM
Nivel

Eu am votat"nici unul", pt.ca margarina kiar este nesanatoasa (am mai explicat la un alt topicsic ), untul ar fi santaos, dar consumat numai cu paine integrala, in rest este nesanatos din cauza combinatiilor facute.
mama_Sonyei
Scris: Monday, July 3, 2006 5:19 PM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2006
Eu mananc unt, o data sau de doua ori pe saptamana, margarina o evit nu pentru ca e facuta din E-uri ci pentru ca nu-mi place gustul... Gatesc cu unt sau cu ulei - singurul loc in care mai folosesc margarina este la uns tavile si tapetat cu faina, pentru ca e foarte maleabila...
Ely
Scris: Tuesday, August 8, 2006 12:15 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Mie imi place mai mult untul,dar si margarina imi place,cert este ca le folosesc foarte rar .Prefer bolul cu cereale integrale si lapte slab.
Maria & Mario
Scris: Tuesday, August 8, 2006 12:22 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Cred ca sunt vreo doi ani de cand nu am mai mancat margarina. E foarte nesanatoasa. Untul e natural , margarina e 100% artificiala. Nu adaugati in alimentatia puiutzilor margarina. nu Noi papam unt.
lori16ro
Scris: Tuesday, August 8, 2006 9:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
eu unt dar fetelor mele le place margarina, cica se intinde bine ......incerc si eu sa cumpar de mai buna calitate desi stiu ca nu e sanatoasa
Kiki
Scris: Tuesday, August 8, 2006 9:19 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu nu am mai mancat unt sau margarina de nu mai tin minte.
sousourel
Scris: Tuesday, August 8, 2006 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Unt.. toti papam unt, din cand in cand si ne place, margarina nu nu , de muuulta vreme ras
clara_severin
Scris: Wednesday, November 15, 2006 12:27 PM
Nivel: Guest

Am votat si eu ca e mai sanatos untul.
Din ce am citit eu, am aflat ca untul (atit uns pe piine, cit si la gatit) da mai putine lucruri rele: colesterol rau, "chimicale" introduse in organism, produse ne-naturale sau procesate (cum ar avea margarina), etc.
Este adevarat ca "Rama" sau orice alta margarina este intr-adevar mai usor de uns, imediat scoasa din frigider. Si de asemenea, este adevarat ca daca mincam (tot) mai rar margarina, nu e nici o problema pentru sanatate.
Ema
Scris: Wednesday, November 15, 2006 2:55 PM
Nivel: Guest

Eu am votat untul, pentru ca e bun si sanatos consumat in justa cantitate ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.